hvordan gjøre visittkort på en mac

hvordan gjøre visittkort på en macNoe interessant har skjedd de siste tiårene: en klasse krig brøt ut mellom PC-eiere og folk klar til å falle på sine sverd før de gir opp sin elskede Macer. Arbeidet med en Apple for enda en kort tid, og du forstår hvorfor det er så mange fans. Et veldig bra operativsystem og smidig program grensesnitt gjør det enkelt å designe dine egne visittkort, selv uten kort-lage programvare. Alt som kreves er Microsoft Word eller Adobe InDesign og litt tid, og du vil bli produsere visittkort som en proff.

Du trenger:
Tekstbehandling eller layout programvare
. Skriveren.
Kartong.
Bilde eller logo (valgfritt).


en.
Boot Mac-en og starte et tekstbehandling eller design programvare for å starte jobben.
To.
Åpne en ny (vertikal eller stående) dokument med to kolonner og 1/2-inch marginer på alle fire sider pluss pluss en 1/2-inch rennesteinen.
tre.

inn eller dra en 2-tommers-høy og 3 1/2-inch-wide tekstboks i dokumentet for å lage formen på ett visittkort.
fire.
Dra eller sette inn et bilde på kortet. Det kan være lurt å plassere en logo, et bilde eller en liten grafisk symboliserer din bedrift på kortet, men dette er ikke et nødvendig element. Juster bildet for å gi plass til teksten
5
Keystroke hvilken som helst kombinasjon av følgende for å plassere kontaktinformasjon på kortet:. . Ditt navn, adresse, et firma navn, e-post eller Internett adresse og telefonnummer (e). Legg data unike for bedriften, som for eksempel lagre timer.
6.
Marker alle av den typen på kortet og velg en enkel font for teksten. Hvis bedriften ikke allerede har en signatur font, velg en som er lett å lese, for eksempel Ariel eller Times Roman. Bruk en script font som en aksent-for eksempel, legger selskapet navn eller kortet eierens navn kontrast og renter hvis det er satt i et script font
7
Flytt tekst og. . bildet (hvis det legges) rundt til du liker ordningen. Legg til en bakgrunnsfarge, eller endre ett ord eller navnet på virksomheten til en annen farge for å gjøre det pop. Spell-sjekk teksten på kortet.
8.
Hold nede Shift-tasten, velger både teksten og bildet, og velg deretter "Group" fra rullegardinmenyen. Denne kommandoen vil slå sammen elementene, slik at du kan flytte eller kopiere dem som en enhet.
9.
Mens kortet er gruppert og valgt, må ni eksemplarer bruke enten like eller trinnet -og-gjentar kommandoen. Flytt kortene på plass, stabling fem hver på hver side av den rennesteinen. Juster for å gjøre visse alle 10 kortene passe jevnt inn i live-området på siden.
10.
Ut flere sider av 10-kortet dokument på tunge omslag. Bruk en papirkniv å trimme 1 /2 "fra de fire sidene, da lage to kutt ned på midten for å fjerne 1/2-inch rennesteinen. Trim papir til å ende opp med 10 visittkort.

Andre artikkelen

 • hvordan vet hva jeg skal tegne
 • hvordan å tenne en plast lerret dukkehus
 • hvordan du kan nyte en helg besøk i Chillicothe, Ohio
 • hvordan du tar bilder av Pikas
 • hvordan å lage en gratis brosjyre for lupus
 • hvordan du kan lage din egen lego tegneserier
 • hvordan å lage et lerret maleri
 • hvordan å bygge en tatovering lyskasse
 • hvordan å bruke fargefiltre i svart og hvitt fotografi
 • hvordan å lage en silketrykk ramme med hengsler
 •