hvordan du velger art deco kunst

hvordan du velger art deco kunstMøbler, kurver, og arkitektoniske elementer alt fungerte som en form for art deco kunst. Art deco var en av de få perioder som ikke har en grunnleggende filosofi. Hensikten var å gjøre ting ser så godt som mulig. Dette påvirket kunsten verden også. Art deco kunst er perfekt hvis du går for en gammel Hollywood følelse i ditt hjem. Det fungerer også hvis du er en høyskole student som vil ha noe forskjellig fra de typiske plakater hengende på dorm room veggen. Her er hvordan du velger art deco kunst.

Du trenger:
photoshop
. datamaskin.
bilder.


en.
Fokus på den kvinnelige formen. Art deco kunst er ikke om å vise mye hud. Men, fokuserer det på den menneskelige kroppen, eller til og med ansiktet i mer av en geometrisk måte. Det er en uvanlig måte å se på menneskeheten uten å være så der ute som moderne kunst. Du kan fremdeles fortelle at det er en kvinne, bare vinkler og skyggene er overdrevet.
To.
Dominer med størrelse. Hvis shopping for art deco kunst vil du sannsynligvis se mange store plakater eller over store elementer. Dette kan tjene som samlingspunkt i et ellers kjedelig leie stue. Det gir farge hvis du ikke kan male veggene. Dessuten er denne typen kunstverk vanligvis hadde enkle linjer. Den wow faktoren kommer inn i bildet bare med størrelsen av stykket. Sjekk ut clearance delen av sengen og bad butikker. De har ofte lerret utskrifter som du kan få på en dyp rabatt.
Tre.
Hold deg til et art deco palett. Art deco kunst enten bruker sterke farger eller pasteller. De vanligvis holde seg til én farge palett per bilde. Så gå for rødt og gult, eller for mer dempet kunstverk se etter havet skum lavenders. Dette er en uvanlig fargepalett som vil ha folk ta en ekstra øyekast.
Fire.
Finn en orientalsk innflytelse. Art deco kunst var full av kraner, buddhaer og geishaer. Dette legger luften av en verden reisende til alle rom. Plus, har det annerledes stoffet enn typiske blomster eller hytter som du ser i mange hjem og tannlege kontorer.
Fem.
Se på arkitektur som kunst. Mange bygninger ble utformet i denne stilen, deriblant Chrysler Building. Dette er et felles tema for art deco kunst. Hvis du ønsker å lage din egen kunst, prøv å fotografere kurver av bygninger på nært hold. Se etter signaturer av denne perioden, som vinkler. For en mer personlig preg, ta bilder av bygninger i nabolaget ditt. Blås dem opp og ramme dem å slå knipse bilder til kunstverk. Du vil begynne å sette pris på steder som du går med hver dag. På laget for å selge de gjorde dette så huset jegere kunne få den fantastiske følelsen av nabolaget mens de fortsatt inne i huset.

Tips og advarsler


 • Art deco kunst er ikke realistisk. Det er ikke ment å være som et fotografi. I stedet fokuserer den på linjene til vanlige mennesker og gjenstander som ellers ville gå ubemerket.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å fullføre en collage
 • hvordan å tegne gress
 • hvordan å male en utvendig mur veggmaleri
 • hvordan bidra til å helbrede en ny tatovering
 • hvordan prisen et litografi
 • hvordan å bruke de digitale bildene dine
 • hvordan å lage et bilde cd cover
 • Hvis du vil gi kunsten mer eksponering
 • hvordan å lage en tegneserie bil
 • hvordan å trekke en sint ansikt
 •