hvordan å trekke en kvinnes ansikt

hvordan å trekke en kvinnes ansiktFor å tegne en kvinnes ansikt, er det viktig å forstå proporsjoner du skal jobbe med. Når du starter fra det grunnleggende måling, er det mulig å lage en engasjerende uttrykk og karakter til ansiktet, samt spille med frisyrer, smykker, og andre egenskaper som gjør en kvinnes ansikt er så fascinerende å trekke

Du trenger:
Sketch pad.
Blyant.
Eraser.
Linjal.


en.
Bestem formen på ansiktet ditt. Se på bilder i blader eller på nettet hvis du trenger ideer. Ovaler, avrundede former hjerte, eller til og med en oval topp med en avrundet, trekantet kjeven kan alt fungerer bra. Skisser flere alternativer for å finne ut hvilken er til din smak. Hvis skissere fra en levende modell, bestemme hvilken form er mest nøyaktig til live ansiktet og skisse flere alternativer for det.
To.
Når du har bestemt på ønsket ansiktsform, slå til en ren side og lett skisse ansiktet form. Ved hjelp av en linjal, tegne en lys linje loddrett gjennom midten av din ansiktsform. Bruk linjalen til å markere de horisontale linjene i øyet linjen, slutten av nesen, og leppene. På sidene av ansiktet, markere hvor ørene vil vises. Hvis tegning fra fantasi, plasserer øyet linjen slik at den deler ansiktsformen i to vertikalt. Bunnen av nesen skal hvile halvveis mellom øyet linje og den nederste kanten av ansiktet. Skillen på leppene bør være halvveis mellom nesen linje og nederst i ansiktet. Dette er bare en retningslinje-du kan avvike fra denne noe hvis du er ute etter en bestemt tegn til ansiktet ditt
3
lett skisse i funksjonene, som starter med øynene. . . Vær oppmerksom på mellomrom mellom øynene, samt deres form. De kunne være mandel, mer avrundet, eller bli dannet av firkantet linjer på toppen indre hjørner. Ingen av disse kantete linjer vil bli skarpe vinkler til slutt. Begynn med lett skissere i skarpe vinkler når du ser dem. Tegn over dem i mørkere linjer som du gjengir mer nøyaktig kurver i øynene.
Fire.
Gjenta denne prosessen for kantete nesen og leppene. Broen på nesen bør være relativt lett, som du ikke ser fremtredende skisserer til broen på nesen når du ser ansiktet fra en full frontal perspektiv. Betal strenge hensyn til formen på nesen og leppene om å trekke fra en levende modell. Bruk andre bilder som referanse når tegning fra fantasien. Bruk en annen side på skisse boken til å eksperimentere med ulike former funksjonen hvis du vil prøve ut forskjellige typer før du foretar et valg for bildene dine.
Fem.
Lett skisse i omkretsen av hårfestet der den møter huden i ansiktet, og der det strekker seg utenfor omrisset av den opprinnelige ansiktet figuren du tegnet. Legg merke til hvor håret dekker ørene, hvis foretrukne stil gjør dette. Bruke lys blyant slag, skisse i hårstrå. Bruk den flate siden av blyant bly for tykkere tråder, og poenget med blyanten for tynnere seg. Lett uavgjort i brynene og fylle dem i. Slette ledelinjer du brukte til å kartlegge funksjonene. Bruk siden av blyanten føre til veldig lett trekke i skyggen der du ser dem. Du kan gni den inn med et stykke papir for å skape en mer dempet skygge hvis du ønsker det. Legg til smykker der ønsket.

Andre artikkelen

 • hvordan du viser din barneklubb kunstverk kreativt
 • hvordan å lage en origami orkidé
 • hva er fotografi?
 • hvordan å lage en tegneserie bil
 • hvordan å trekke en ringtail katt
 • hvordan å se på kunstverk
 • hvordan å sitte på en motorsykkel gjennom Kina
 • Hvordan forberede en håndverket show
 • hvordan å inspirere og fremme kreativitet
 • hvordan tre klokker
 •