hvordan å tegne tre gjerder

hvordan å tegne tre gjerderGjerder er en del av mange landskap. Artister tegne gjerder på en rekke måter ved hjelp av en rekke teknikker. Et gjerde inngår i et landskap gir en sjarmerende atmosfære. Tre gjerder er lette å tegne, og med noen enkle teknikker, kan du lære å tegne tre gjerder som vil komme levende helt ned til detalj av kornet

Du trenger:.
Blyanter (kull eller bly) .
Artist's pad.


en.
Skisse omrisset av tregjerde styrene ved siden av hverandre. Ikke bry deg om detaljer akkurat nå. Hensikten er å tråd gjerdet styrene opp. Du kan bruke en linjal for å holde gjerdet styrene stilt opp. Ikke bekymre deg for at de vil se for uniform. Du vil legge til detaljer senere som vil ta bort enhetlig utseende og gjøre gjerdet mer realistisk. Den grunnleggende formen på gjerdet styret er rette med en trekantet eller litt avrundet topp.
To.
Shading er viktig. Det vil gi realistisk tekstur til tre og ta bort enhetlig utseende skapt i første skisse. Legg mørke linjer mellom bordene for å gi inntrykk av plass. Ikke gjør linjene for rett. Du vil ha en fillete se ut, som om platene er gamle og ikke akkurat proporsjonert det samme. Dette vil også gjøre det se ut som om noen av platene har råtnet ut på noen av kantene, noe som gir realisme.
Tre.
Tegn korn detaljer med bly blyant. Kort, skarpe linjer med litt squiggle opp og ned hvert bord, svært subtil, vil gjøre utslaget. Tegn knop i noen av platene (ikke så mange som å være en distraksjon) ved å tegne en liten sirkel toppet med en halv sirkel. Bruk en referanse bilde om nødvendig, men får utseendet knop i tre er ikke så vanskelig.
Fire.
Bestem om du skal forlate tegningen svart og hvitt eller hvis du vil legge til farge. Hvis du ønsker å gjøre tregjerde brune, bruke en mørk skygge og en lys skygge. Alternativt, kan du bruke en brun blyant og gjelder hardere eller litt mindre press. Hvis du gjør en svart og hvit, gå over gjerdet styrene med bly blyant for å farge dem i. Color med en vinklet side-til-side bevegelse for å forbedre korn detaljene du har brukt. Gjør det samme med en brun blyant om du vil legge til farger, og deretter gå over tre knop og korn linjer med brune å gi dem en tre-dimensjonal følelse.
Fem.
Avslutt din tregjerde tegningen ved å legge gress på basen, eller kanskje noen få blomster. Bruk fingrene til å gni og blande linjene for å myke dem til du oppnår den ferdige utseendet du ønsker for gjerdet ditt.

Andre artikkelen

 • hvordan gjøre flamme fraktaler som de i Harry Potter-filmen effekter, bruk av freeware programmet apophysis
 • hvordan gjøre en kunst lerret
 • hvordan du kan vise verden som artist
 • hvordan å illustrere en bok: maleri en fantasi
 • hvordan å tegne bilder av pokemon
 • hvordan å lage en superhelt online
 • hvordan tegne-trinn en
 • hvordan å trekke Ole Brumm bjørnen
 • hvordan du får en rettferdig vurdering for et verdifullt maleri
 • hvordan gjøre halloween strekbilder
 •