hvordan å tegne jenter i badedrakter

hvordan å tegne jenter i badedrakterJenter iført badedrakter er alle over media. Fra magasiner som "Maxim" og "FHM" til den berømte "Sports Illustrated" badedrakt-utgaven, det er et unektelig appell til fange bildet av en kvinne i en badedrakt. Photography trenger ikke å være den eneste veien å gå om dette, skjønt. Illustrerer en kvinne i en badedrakt kan være en fin måte å øve menneskets anatomi og motedesign i tegningen. Det viktigste du må gjøre er å bryte ned bildet i grunnleggende former, slik at du beholder formen proporsjonale og vakre.

Du trenger:
Paper
. Blyant.
Eraser.
Fargeblyanter.


en.
Tegn hodet på kvinne med en oval som kommer til et punkt på haken. Legg til en "T" eller kryss form inne i ansiktet. Under den horisontale ansikts retningslinje tegne en liten strek for nesen retningslinjen. Legg til en ny horisontal strek like under denne for munnen. Lag brystet med en rektangulær oval under hodet. Lag hoftene med en opp-ned trekant
to.
Tilsett arm og ben retningslinjer med rette linjer. Legg halsen med en litt buet linje under haken. Legg til en buet linje som forbinder de torso og hofter. Lag høyre side arm bøyd slik at underarmen er vinkelrett på overarmen. Bøy venstre ben, slik at Shin er nesten vinkelrett på låret. Legg sirkler for albue, hånd og kne retningslinjer.
Tre.
Lag volumet på figuren ved å legge sylindere for alle halter. Den øvre deler av sylinderne bør være bredere enn den nedre delen. Legg disse sylindere til øvre og nedre armer, samt øvre og nedre ben. Legg til en litt buet sylinder til hals. Denne sylinderen bør være bredere i bunnen enn toppen. Kontroller at den øvre ben er en god del bredere på toppen for å gjøre bena mer feminine.
Fire.
Legg øyet retningslinjer med to ovaler på den horisontale ansikts retningslinje. Legg nesen med en liten sidelengs "V"-form på nesen retningslinjene. Legg til en buet linje under munnen retningslinje. Legg til et øre med en liten sirkel på høyre side av hodet. Legg til brystene med to ovaler på brystet.
fem.
Tegn håret med en buet linje som går rundt hodet og ned til øvre armene før den forsvant bak kvinnens rygg. Tilsett iriser og elever inne i øynene med en sirkel i en sirkel i hvert øye. Legg til bikini toppen med to parallelle linjer for hver bikini stroppen. Disse linjene skal kjøre fra toppen av skulderen til toppen av brystet. Tegn en buet trekant på hvert bryst for bikini. Legg til bikini bottoms med en opp-ned trekant som kommer opp fra bekkenet og stopp før magen. Legg til to diagonale linjer til hver side av denne trekanten for bikini nederste stroppene.
6.
Slett alle retningslinjer. Bruk blyanten til å mørkne i elevene og legge skyggelegging under haken og på venstre side av ansiktet.
7.
Color figuren med fargeblyanter. Bruk en hudfarget blyant for huden, gul for hår og blå for bikini. Du kan legge til skygge med brunt for den skyggefulle områder av kroppen hennes, slik som under armene, indre lår og under haken.

Tips og advarsler


 • Når du finish trinn 6 kan du lage en kopi av illustrasjonen til å prøve forskjellige badedrakt ideer.
 • Når bevege hånden over på siden må du ikke hvile det på illustrasjonen. Dette vil føre til at bildet for å gni.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en unik jeg elsker deg lys for din kone
 • hvordan du kan dekorere en vogn for en parade
 • hvordan gjøre collage plakater
 • hvordan bli en due modell
 • hvordan å lage en lyskasse for skjermen utskrift
 • missekåringen dekorasjoner
 • hvordan finne gratis sculpey prosjekter og informasjon
 • Slik buff emalje maling
 • hvordan du bruker en klar pels på en mat brett
 • lage et bursdagskort til ham
 •