hvordan å feste tebitan lammeull håret til ooak dukken skulptur

hvordan å feste tebitan lammeull håret til ooak dukken skulpturDet hjelper å ha en trinnvis instruksjon guide når du prøver å sette håret på dukken din

Du trenger:.
Doll du fester håret til
. Tebitan Lamb Ull fortsatt på skjule.
Saks.
Fabri-Tac Glue.
Pynt.


en.
Når noen mennesker begynner de vanligvis la et hull i toppen av sine forme hode å stikke en hårlokk ned på, dette er en god idé, men du glemte å gjøre det eller du var redd for å rote opp din dukke hodet ikke bekymre deg denne teknikken fungerer begge veier. Ta tibetanske lam ull fortsatt på skjul og forsiktig gre det med et bredt tann børste eller fingeren for å få strengene til å legge rett.
To.
Samle noe av det i mellom fingrene, så mye du kan, men ikke så mye at det er å falle ut av hånden din. Husk, du kan alltid legge til flere senere. Få din saks og kutte så nær skjule som du kan få og fjerne hårlokk som er i hånden.
Tre.
Ta saks og klippe den delen du nettopp kuttet fra huden helt rett over, hjelper det å ha denne enden av håret med når de søker lim. Da gjelder limet til håret sørge for at du klem litt ned rett innenfor hårlokk å komme lim på så mye hår som mulig. Du ønsker ikke alt limet på den ytre kantene for å feste og lim på innsiden av tuft til å falle ut.
Fire.
Fest hårlokk direkte til midten på baksiden av hodet og hold den i noen minutter slik at limet begynner å stikke. Ta lim på nytt og legg lim over hele bakhodet under håret der håret ville bli dekket, og på sidene, så kan du begynne å arbeide på strengene for å få dem på plass, press dem inn i limet, hvis du trykker for harde limet vil komme gjennom og bli rotete.
fem.
Ikke lim håret direkte på pannen til dukken din, lim det opp over pannen og la håret henge ned. Du kan tack limet på sidene av hodet rundt ansiktet. Øynene dine er i midten av hodet opp og ned, de fleste glemmer dette og bruke hår og håret linjen er for langt ned i ansiktet. Ikke korte pannen!
6.
For foran på håret jeg alltid legge to ekstra biter av hår, en vanligvis større enn de andre fordi de fleste par håret på side. Mye mindre biter enn dusk du brukte for baksiden av hodet. Kontroller at endene er kuttet av rett og bruke lim som før, stikke den minste hårlokk på den ene siden eller den andre av hodet, rett på toppen av den andre hår som er der. Men pass på at du plassere det der limet er nede, stikke den rett på og skyv deretter håret ned slik at den danner en liten sving på toppen av det å skjule limet og jeg gjentar med den andre siden. Du kan også trekke forsiden av håret tilbake på sidene og lim den på plass bak hodet. Når alle lim er helt tørt begynne å trekke på håret og noen løse tråder vil komme ut. Ikke gre med en fin kam eller håret vil bare se frizzy. Hvis du gjør dette og få en krusete rot du kan alltid våt i håret, og når den tørker det vil ikke være krusete lenger. Style som ønsket!

Andre artikkelen

 • hvordan å begynne å selge deg selv som en kunstner
 • hvordan å tegne en hund med blomster i munnen
 • hvordan å lage en interaktiv tegneserie
 • hvordan du bruker en tatovering pistol strømforsyning
 • hvordan å tegne asiatiske kvinner
 • om origami ballonger
 • hvordan å trekke vogner
 • hvordan du kan ta en tidsbestemt eksponering av et live band
 • hvordan å lage et terrarium
 • hvordan å bruke Apples Aperture
 •