hvordan gjøre kobber maling

hvordan gjøre kobber malingMange kunstnere har funnet glede og sparte penger ved å lage sin egen maling. Men å lage din egen maling er ikke alltid så lett som det ser ut. Kobber maling kan være svært vanskelig å gjøre hvis du ikke vet hvor du skal begynne. Kobber maling har en tendens til å bli grønn med tid som kobber i dem oksiderer. Å vite hvilke pigmenter å bruke kan spare deg frustrasjon nedover veien. Denne opplæringen drøfter hvordan du velger gode pigmenter samt hvordan gjøre kobber maling i både akryl og olje

Du trenger:.
Glass sliping slabCarborundum gritGlass sliping mullCopper salter (kobberoksyd chloride) linolje eller klar akryl mediumLong-blader spatulaGlass krukker.

Utarbeidelse av Sliping Slab


en.
Plasser sliping plate på et stykke papp for å hindre at det sprekker. Du kan arbeide på alle stabilt underlag, for eksempel et bord. Hell ca 1 ts. av karborundum grus på plate og legg til litt vann for å lage en lime.
to.
Slip karborundum rundt i en sirkulær bevegelse ved hjelp av Mull å gjøre overflaten ru til plata. Det er ingen bestemt tid for dette trinnet. Det er bare et forsøk på å gi skive en tann, slik at maling og blanding maling er lettere.
tre.
Skyll skive godt. Sørg for at du får alle karborundum ut av det. Du ønsker ikke det å blande med mal.

Blanding og lagring Copper Paint


en.
Plasser en liten mengde av kobberoksyd klorid i midten av plate. Det finnes en rekke pigmenter brukes for å lage kobber maling. Ifølge Narayan Organics, noen av de beste er kobberbaserte salter, men noen kobber salter inneholder høye cupric nivåer, noe som kan resultere i kraftig oksidering ifølge Narayan. Tung oksidasjon vil resultere i en grønn heller enn kobber maling over tid. Grunnen til å bruke kobberoksyd klorid er den lave cupric beløp sammenlignet med andre kobber salter som cupric klorid vannfri og ammonium molybdate. Kobberoksyd chloride kan kjøpes fra en rekke pigment bidragsytere, så vel som kjemiske bedrifter.
To.
Legg til en liten mengde av bindemiddel din. Hvis du gjør olje maling, vil dette være linolje. For akryl maling, vil bindemiddel bli klar akryl medium. Bland det godt med slikkepott til du har en tørr pasta. Hvis nødvendig, legge mer av enten pigment eller bindemiddel til din lim er ganske stiv. Flytt lim på siden av din plate.
Tre.
Trekk en liten mengde (ca 2 ts. ) Av lim til midten av sliping skive. Ved hjelp av Muller, male den i en sirkulær bevegelse. Ikke bruk kraftig press, og male til du har en smidig masse. Hvis lim blir for væske tilsettes små mengder pigment. Resultatet bør være en fin buttery konsistens.
fire.
Bland godt med spatelen. Dette er din maling. Du trenger ikke å legge noe mer til det, om å gjøre olje maling eller akryl maling. Du kan utvide mengden maling du har ved å legge ulike "fyllstoff" å male, men dette er ikke anbefalt for kvalitet maling. Du er nå klar til å lagre maling.
Fem.
Plasser malinger i lufttette krukker og adskilt fra lys, spesielt sollys, slik den har skadelige effekter på maling.

Tips og advarsler


  • Store pigmenter i lufttett glass. Store linolje i lufttette krukker og legge klinkekuler som du bruker det for å holde nivået på toppen og unngå sammenbrudd fra luft fanget i glasset. Store akryl medium på et kjølig, tørt sted. fortrinnsvis vekk fra lyset.
  • Noen maling pigmenter inneholder komponenter som kan være farlig for helsen din, selv når du gjør akryl, men akryl er generelt tryggere enn oljer på grunn av mangel på tynnere og andre ingredienser som kan være i av maling. Vær forsiktig hvis usikker om et pigment, ha på seg en maske og bruke hansker. Alltid overvåke barn av noen aldre med maling som noen maling inneholder skadelige kjemikalier.
  • Andre artikkelen

  • hvordan å selge din egen kunst
  • hvordan å male et hode med akvareller
  • hvordan å lage en kontakt korrekturark
  • hvordan å bruke fargefiltre i svart og hvitt fotografi
  • hvordan glass maleri
  • hvordan å lage en papir mache bolle
  • hvordan å trekke en del 3 "den gestiske linjen"
  • hvordan å bruke de digitale bildene dine
  • hvordan holde koi sykdom gratis
  • hvordan å lage skum veggdekor
  •