hvordan å male en blomst

hvordan å male en blomstBlomster har alltid vært populært tema for kunstnere til å male. Variasjonen av blomster og mange farger gir et eklektisk utvalg av fagstoffet og inspirasjon. Lær hvordan du kan male en blomst med liten eller ingen erfaring med bruk av bare om noen maling du velger

Du trenger:.
Maling
. Malekoster.
Lerret eller Art Paper.
Referanse Photo (valgfritt).

Hvordan Paint en Flower


en.
Velg type maling du vil bruke og om du vil male blomster på papir eller lerret. Hvis du er ny på maleriet, kan det være en god idé å starte med papir. Bruk lerret hvis du har litt erfaring. Valg av maling er opp til deg. Det er olje, akryl eller akvarell. Akryl er et godt valg. Det er enkelt å jobbe med, allsidig og vannløselige. Du trenger ikke kjemisk tynning agenter og det er mer robust enn akvarell.
To.
Start med å male den tomme plassen rundt blomsten. Det spiller ingen rolle hva slags blomst du velger, det er lettere å starte et maleri ved å få disposisjonen og proporsjoner før du synes om lagdeling på detaljene. Start med en bred pensel for å få de viktigste feie av kronbladene, deretter bytte til en mindre pensel for å styrke kantene av hvert kronblad med mørkere linjene. Når du har selve blomsten dannet uten detaljer, ta en middels stor pensel og maling stammen av blomsten med lange, feiende strøk nedover, legger en kurve for å gi stammen form. Kurven vil også gi den viktigste delen av blomsten dybde og gi den effekten at blomsten henger litt til den ene siden.
Tre.
Blend grønt og brunt som nødvendig for å oppnå en passende farge for stammen av blomsten din. Hvis det er blader, male grunnriss av dem på denne tiden. Hvis du bruker akrylmaling, sørg for å presse ut bare så mye som du trenger om gangen. Akryl tørker fort.
Fire.
Tilbake til blomsten og legge til detaljer. Du kan bruke en pensel med hard bust og bearbeid på blomsten for å skape tekstur. Bruk mørkere versjoner av base farge for å skape intrikate skygge og folder av kronbladene. Wide, buet penselstrøk med en utvannet black vil skape dybde i foldene. Bruk disse lett å oppnå de overordnede skygge effekten du er ute etter. Blend primærfargene av blomsten din til du får den lyden du ønsker. Bruk vann til å hjelpe deg å tynne malingen for blending.
Fem.
Fullfør blomsten maleriet avhengig av utseendet du er ute etter. Utdype linjer rundt på blomsten hvis du vil ha en mer realistisk effekt. Hvis du vil ha en drømmende, mindre raffinert utseende, vil du ønsker å deretter male med vann og press børsten mot de skarpe linjene til å spre malingen ut noen, beholder akkurat nok definisjonen slik at øyet å ta i faget.
6.
Bruk fantasien. Du kan ha valgt å jobbe fra en referanse bilde, men det betyr ikke at du trenger å holde trofast til det bildet. Legg skygge effekter der du føler at de vil bli best egnet. Ordne bladene på blomsten annerledes. Gjør den til din egen og du vil ha en blomst maleri verdig innramming. Mobiltelefoni

Andre artikkelen

 • hvordan å vokse jasmin
 • hvordan du skal slette en tegneserie
 • hvordan bli kunstner vellykket?
 • hvordan å tegne en 3d hund
 • hvordan du gjør en rask enkel billig maling behandling for møbler
 • hvordan å lage en vintage utseende portrett dag
 • bygge et bilde studio
 • hvordan å trekke en rask og enkel blomst
 • hvordan å lage en penny lei
 • hvordan å trekke raske biler
 •