hvordan å bygge en buffer tegneserier

hvordan å bygge en buffer tegneserierDen beste måten å bygge en følgende i webcomics-bortsett fra å ha en virkelig underholdende historie å fortelle-er å bevise deg selv konsekvent til fansen. Hvis du legger ut når du sier du vil-du tjene tillit fra leserne, vet de at de kan komme tilbake til oppgitt dager og tider og finne noe nytt. Men livet kan komme i veien, og du vil kanskje savne en oppdatering, holde manglende oppdateringer, eller starte en trend av lateness-i så fall vil du miste den tillit og publikum.
Gode nyheter! Det er en enkel løsning på dette eventualitet-arbeid foran så du har noe spillerom når noe uventet skjer, også kjent som en buffer. Mens tegneserier som omhandler up-to-date kommentar til pop kultur eller aktuelle hendelser kan ha en ekte manglende evne til å jobbe for langt foran-noen fortelle en historie-basert eller anekdotiske comic kan sikkert bygge en buffer, og redde seg selv litt hodepine senere . Her er noen tips
en
Planlegg ut historiene dine på forhånd. . . Nei, du trenger ikke å vite hver lille ting som kommer til å skje et år fra nå, men å vite hvor figurene dine vil være i en måned eller så verdt av oppdateringer bør ikke være for mye å be. Mange kunstnere arbeidet dag til dag, komisk til tegneserier. Sett deg ned en ettermiddag og planlegger ut (script, thumbnail-uansett prosessen ser ut som) de neste ukene av aktivitet. Gjør dette hver annen uke eller så, og du vil finne deg selv i en førsteklasses beliggenhet for neste steg.
To.
Arbeid i et samlebånd mote. Når du legger ut paneler for en eller to striper som du vanligvis gjør, ta enda et par stykker av bristol og legge ut det dobbelte. Hvis du har planlagt din historie fremover, vet du hvor mange paneler vil være nødvendig, så gå videre og merk dem av. Mens fingrene er i pencilling modus, blyant en ekstra side i stedet for å stoppe på akkurat det er nødvendig for i dag.
Tre.
Fyll tomme øyeblikkene med ekstra strips. Når du har bygget en uke eller så av en buffer, for presset produsere hver dag (eller hva den vanlige timeplanen er) fordamper. Belønne deg selv med en kveld av kan virke som en god idé, men det er en av de sikreste måten å bruke opp buffer umiddelbart, setter deg rett tilbake der du startet.
Fire.
Aim for å være en måned i strimler fremover til enhver tid. Jada, å være en uke fremover stor, men det vil ikke gjøre deg noe godt hvis du da tar en uke fri fra tegneserier. En måned er en god buffer, eller hvis du får virkelig god til å styre tiden din, vil seks uker holde deg oppdatert på tid, uansett hva livet kaster på deg.
Fem.

Hold produksjonen din vanlige timeplanen, selv når du har en sunn buffer. Bruk denne lavtrykksproduksjon nåde periode for å eksperimentere med ulike teknikker eller effektivisere visse praksiser, men sørg for at du fortsatt erstatte hver tegneserie som går live med en ny en i bufferen.
6.
Husk å laste dem opp i tide. Faren med å jobbe fremover er å vite at du er god for de neste flere oppdateringer, men bare hvis de er lastet opp og klar til å legge på et gitt tidspunkt. Mange (om ikke de fleste) programmer som brukes til å administrere webcomics tillate planlegging innlegg på forhånd. Enten du jobber en uke eller en måned fremover, sparer dette deg fra potensialet for tekniske problemer så vel-som når Internett-forbindelsen går ned like før du skal laste opp neste tegneserien

Tips. og advarsler


 • En buffer er forskjellig fra et arkiv. Hvis de er synlige for leserne, er det et arkiv-så oppslaget 20 strimler alle på én gang teller ikke som en buffer-you've bare gjort en stor oppdatering, og leserne vil likevel komme tilbake ved neste planlagte oppdatering leter etter noe nytt.
 • Andre artikkelen

 • hvordan gjøre hånddukker lett
 • hvordan å lage en mini tegneserie
 • Slik kritikk et familiemedlem skriving
 • hvordan å bedømme en kunst konkurranse
 • hvor å fjerne tørr maling fra glass
 • Slik skriver Tanka
 • hvordan du kan dekorere ditt barns rom eller barnehage med deres favoritt tegneseriefigurer
 • hvordan du klargjør bildet for skjermen utskrift
 • hvordan gjøre deg til en tegneserie
 • hvordan du skriver ut en tegneserie
 •