lage bilde collager

lage bilde collagerTema

Bilde collager reflekterer et tema av noe slag. . Temaet kan være under vann skapninger som består av bilder av en familie tur til Sea World. Et bilde collage er en fin måte å minnes en avdød slektning. Hva gjør et tema for et bilde collage forskjellig fra andre typer kunst er deliberateness av måten bildene er arrangert i en college. Den sentraliserte Temaet er laget tydelig, kanskje ved å inkludere et stort bilde i midten av en bilderamme omgitt av mange små bilder. Bilde collager kan også være sentrert rundt helligdager, som jul, og seremonier, for eksempel en høyskole eksamen.

Materials

De materialer som trengs for å gjøre bildet collager omfatter fotografier, lim, papir eller plakat styre og en ramme eller glass display saken. Lim bør bare brukes i deres bilde collager dersom bildene er selv ikke originalene. Anlegg papir kan legges til for fargerik bakgrunn i collager hvor det kan være noen mellomrom mellom bildene (men vanligvis er det ingen mellomrom). Materialene som brukes til å lage et bilde collage er ikke begrenset til to dimensjoner. Små skjell er en populær komponent i beach bilde collager eller bilder av akvarier. For mer sentimental collager (dvs. en avdød slektning eller ektefelle) kan, en favoritt slips, baseball-kort eller hår utklipp legges til tilpasse collage.

Organisere bildene

Du begynner ved å velge de riktige bildene du vil å representere sentralisert temaet. For eksempel, kan temaet være "Jeg elsker New York. "I dette tilfellet, velge bilder fra et besøk i New York Ordne bildene på et bord foran deg for å velge en favoritt bilde for å skille seg ut fra resten (eksempel: Frihetsgudinnen). Sentralt i bildet collage . Bildene er flyttet til papp eller plakattavle backing av bilderammen. Den sentraliserte Temaet skal være tydelig når du plasserer Statue of Liberty i midten av collage. Surround det sentrale bildet med mindre, tilfeldige bilder relatert til hva du synes er viktig til sentraliserte temaet. Trim større bilder med en saks som er nødvendig for å oppnå en flat, ett lag av bilder mot papp eller plakattavle backing.

Bygg

Din bakgrunn bør være enten helt dekket med bilder eller gratis av Temaet for bildet collage. Hvis collagen handler om en tur til Sea World, deretter legge til en blå eller sjø-grønne stykke bygging papir for en oseanisk bakgrunn. En liten dråpe lim er lagt til baksiden av hvert bilde, og deretter hvert bilde er trykket på baksiden av bilderammen. Andre elementer er lagt til dersom ønskelig (skjell, ornamenter). La bildet collage tørke i et par timer. Etter tørking, sikre bilderammen på baksiden med stifter for å fullføre bildet collage.

Andre artikkelen

 • hvordan å fotografere maten
 • hvordan tegne-trinn en
 • hvordan å tegne blyant portretter
 • hvordan du bruker en klar pels på en mat brett
 • lage fake blod ser virkelig
 • grunnleggende typer belysning i fotografering
 • tegning på lerret
 • Slik redigerer bilder med blinkende ord
 • hvordan gjøre en airbrush kit utenfor hjemmet rekvisita
 • Slik gips fra en alginat mold
 •