hvordan tegne en Star Wars Stormtrooper

hvordan tegne en Star Wars StormtrooperThe "Star Wars" Stormtrooper er en lett gjenstand for tegne, fordi, hvis du ser godt etter, vil du se at det er konstruert av grunnleggende clunky, geometriske figurer. Du kan bruke disse geometriske figurer som de grunnleggende byggesteinene for en tegning, og deretter legge til flere detaljer for å bringe formen sammen som en helhet. Du kan forvente å bruke mellom fem minutter og en halv time arbeidet med denne tegningen av en storm trooper, avhengig av hvor kompleks du ønsker å gjøre det. Ikke glem å ha en visuell modell på hånden til å bruke som referanse.

Du trenger:
PaperPencilVisual referanse /modell image


en
Finn et fotografi, eller fortsatt skutt av en "Star Wars" Stormtrooper å bruke som en. . modellen (se Ressurser).
to.
Start med å skissere den grove formen av et menneskelig pinne figur. Ikke bry deg om tegning i funksjonene fordi du ikke ville være i stand til å se dem under rustningen uansett; bare få formen på hodet og stiller i kroppen akkurat
3
<. . br> Konstruer Stormtrooper rundt pinnen figuren du tegnet, bruker geometriske grunnformer. Skisser en halv-kule eller kuppelform for toppen av hjelmen, en lang sylinder som brytes rundt halsen for kjeve-linjen, en sirkel på øretelefonen og et grovt goggle-formet nedslag nær okularet av hjelmen. For kroppen, vil du bruke blokkere figurer som omtrent ekko menneskets anatomi, sylindere for armer og ben og buk, en tre-dimensjonal trekant for bekkenet og tilnærmet tønneformet bryst stykke. Bruk koniske blokker og trekanter for hender og føtter.
Fire.
Step tilbake og se hva du har tegnet som en helhet, i stedet for den enkelte geometriske figurer. Sammenlign det til din modell. Legg linjer for å bringe bygging nærmere modellens generelle formen og begynne roughing i ekstra detaljer. Mørkere eller slette bygging linjene du opprinnelig tegnet for å bringe hele enheten sammen som ett stykke, og holde henvise tilbake til fotografi eller fortsatt modell for veiledning.
Fem.
Shade i de aktuelle mørke områder på Stormtrooper din-det er her det er helt avgjørende å ha et visuelt å arbeide fra. Bestem hvor lyset i tegningen er ment å være-det hjelper hvis modellen er opplyst fra samme retning-og skygge vekk fra lyset. For eksempel, hvis trooper du tegner er opplyst fra nederst til høyre, vil du legge mindre skyggelegging i nedre høyre og mer skygge i øvre og venstre deler av rustningen kurver. Dette bidrar til å gi tegningen en tredimensjonal effekt.

Tips og advarsler


 • Hvis du ikke har et bilde eller en modell Stormtrooper å bruke som en visuell referanse, bare sette på en video eller DVD på en Star Wars-film, og sette den på pause når en Stormtrooper er på skjermen. Bruk dette stillbilde som referansemodell.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å trekke folk lener seg mot en bygning
 • hvordan å bruke et 35mm SLR kamera
 • hvordan print screen en web side
 • hvordan du kan lage din egen lerret kunst
 • hvordan å sponse en skrivekonkurranse
 • hvordan å lage en tatovering pistol med en elektrisk tannbørste
 • hvordan du kan lage din egen vestlige rammen
 • hvordan å lage pop art fra fotografier
 • hvordan du bruker en histogram i fotografi
 • hvor å fastsette barket male på veggene
 •