hvordan du oppretter en FBI most wanted plakat

hvordan du oppretter en FBI most wanted plakatMed mindre du har mottatt en AARP kort, har du sannsynligvis ikke huske dramatisk rader av FBI Most Wanted plakater dekker veggene postkontor over hele landet. Disse dager, postkontorer bruke sine vegger for fancy frimerker og shipping containere, men legenden og lore av disse ikoniske flyers gjenstår. Hvis du er ute etter å lage en Most Wanted plakat av dine egne, bør denne artikkelen får du lukker. Dagens versjon har en signatur blått banner øverst, men selv J. Edgar Hoover kan la deg slippe unna med gode gamle svart hvis du gjør dette som en falsk.
en
Åpne en standard 8,5-by-11-tommers side i en layout eller tekstbehandling. programmet.
to.
Dra en 7-by-1-tommers tekstboks øverst på arket. Fyll boksen med 100 prosent prosessen blå, skriv "FBI TEN Most Wanted Fugitive" i alle hovedsteder, bryte tekst mellom ordene "mest" og "ønsket" å lage to linjer med tekst. Finn den nærmeste font familie på menyen til den som brukes av FBI. Bred latin ble brukt til prøven.
tre.
Begynn en ny linje av aktiverte type under blått banner til listen påstander. Bruk opp til fire sentrert linjer av typen å beskrive hva den tiltalte har gjort for å fortjene denne plakaten. Bruk Times New Roman skrift for dette avsnittet.
Fire.
Skriv inn navnet på flyktning i 24-punkts Times New Roman og sentrum det tilsvarende. Sett inn et bilde av den mistenkte inn i dokumentet og plassere bildet under navnet.
Fem.
List aliaser i små og store Times New Roman, deretter sette opp en to-kolonne beskrivelse rutenett som inneholder dato og fødested, høyde, vekt, fysiske bygge, yrke, ansiktstrekk, kjønn, nasjonalitet, arr og bemerkninger.
6.
Legg til en FORSIKTIG del neste. I fem linjer med tekst, beskriver datoer og steder hvor den mistenkte angivelig begikk sine forbrytelser.
7.
Legg til en oppfordring til handling. Føl deg fri til å låne FBIs offisielle språket er ekte: "HVIS DU HAR NOE OM DETTE PERSON, vennligst kontakt din lokale FBI-kontor. " (Legg til en annen kontakt om ønskelig. )
8.
Post en belønning. Bruk ordet belønning som et sentrert underoverskrift, så listen vilkår satt i Times New Roman. Du ønsker kanskje å date plakaten for å holde innholdet oppdatert. Din skreddersydd FBI plakaten er en ideell part dekorasjon eller, med tekst revisjoner, en hendelse invitasjon.

Andre artikkelen

 • om moderne indisk kunst
 • hvordan bli en naken modell
 • hvordan å tegne en perfekt hjerte
 • hvordan du kan øke din kunst viser omsetning
 • hvordan å bruke de digitale bildene dine
 • hvordan å gjøre store klovn sko hjemme
 • bygge et bilde studio
 • hvordan du bruker kritt bord maling
 • hvordan å tegne en tiger
 • hvordan å tegne disney tegneserier trinnvis
 •