hvordan du kan designe ditt eget monogram

hvordan du kan designe ditt eget monogramFor hundre mennesker har brukt kunsten monogramming å identifisere sine eiendeler, og gjøre en personlig uttalelse. Et monogram kan forstås som en personlig logo. Tradisjonelt består av første-, midt-og siste-navn initialer, uttrykker et monogram personlige stil og identitet. I rike familier, ble monogram ofte valgt for barn ved fødselen deres, og gjengitt i en historisk valgt familie-bokstaver stil. I dag, de fleste møter monogrammer bare når de gifter seg, og gaver av håndklær eller andre sengetøy kan komme i en lettering valgt av giver. Opprette et monogram er enkelt og morsomt, og lar de som ser vet det litt mer om hvem du egentlig er

Designing. en Monogram


en.
Bestem deg for hvilke bokstaver du vil ha i monogram din. Dette er ikke alltid så lett som det høres ut. En tradisjonell monogram inneholder initialene til en persons fornavn, mellomnavn og etternavn. Kanskje du ikke har et mellomnavn, hvis ikke, initialene av for-og etternavn omfatter ditt monogram. (Det eneste unntaket er hvis man har et ekstra navn valgt som del av en religiøs hendelse. Hvis du bare har ett fornavn og etternavn, kan det være lurt å inkludere en første for det navnet også. ) Kanskje du har mer enn en middels navnet. Her har du et valg: enten eller begge. (Husk, selvfølgelig, at et familiemedlem ikke kan reagere godt hvis du velger ett mellomnavn over en annen -. Det er noe galt med verken)
to
Bestem hvor god form. din monogram bør ta. Vanligvis er dette rektangulær eller sirkulær, og monogramming tjenester som etiketten elementene du vil monogram er vanligvis satt opp for de to former. Tradisjonell monogrammer gjøre den siste-navnet første den største bokstaven. I et kvadrat monogram, kunne først og mellomnavn initialer stables vertikalt ved siden av et større vare-initialer. I rektangulære format, alle tre bokstaver er ofte de samme størrelse (herreskjorter er monogrammed denne måten). Et rundskriv monogram har en stor, sentrert siste navn innledende, med-og mellomnavn initialene buet for å passe, en på hver side. Å besøke en butikk som monogrammer sengetøy, klær, smykker og sølvtøy kan hjelpe deg å avgjøre.
tre.
Bestem hvilken bokstav-stilen du vil bruke. Du kan ikke alltid være i stand til å oppnå en bestemt font du har funnet på datamaskinen, men lignende skrift bør være tilgjengelig fra monogramming tjenester. Stiler varierer fra hvilke type som brukes i en artikkel som dette å veldig flytende typer script. Brevet-stil du velger, vil si noe om deg: rask og forretningsmessig, feminine til max, stille og reservert, aktive og ute. Velg en bokstav-stil som føles riktig, og husk at du kan se på det på enkelte objekter i lang tid.
fire.
Lek med bokstaver fra blader eller datamaskin type-fonter, størrelser og former til du er komfortabel. Velge mer enn en stil for ulike monogram objekter. Hva ser bra ut på tennis skjorter kanskje ikke ser flott ut på sølvtøy din. Og uansett hvor morsomt eller spretten det synes i øyeblikket, kan du fort lei av et hjerte-formet monogram. Når du er i tvil, tror classic. Lagre hjerte-formet en for gym bag, en T-skjorte eller memo pad.
Fem.
Stay fleksibel. Opprette et monogram er moro når som helst, og du trenger ikke å leve med et valg for alltid. Du vil lære noe om hvordan du har vokst når du bestemmer deg for at din ser bare ikke utseendet lenger. Ha det gøy.

Andre artikkelen

 • hvordan gjøre klovn sko
 • hvordan å trekke en enkel bamse
 • hvordan å tegne kjendiser
 • hvordan du skriver ut digitale bilder på lerret med canvasdeluxe.com
 • hvordan å ramme en utskrift
 • hvordan å lage en skole ryggsekk
 • hvordan gjøre billig plakater
 • hvordan du oppretter en Rockin ’gave pakke
 • hvordan å designe en vinnende science fair display
 • hvordan choosetattoo design
 •