hvordan du får en rettferdig vurdering for et verdifullt maleri

hvordan du får en rettferdig vurdering for et verdifullt maleriÅ vite akkurat hvor mye et verdifullt maleri er verdt er viktig selv om du ikke har tenkt å selge den. Hvis du har tenkt å gjøre et salg, å få en rettferdig vurdering vil hjelpe deg å få så mye penger som mulig. Hvis du bare kommer til å holde maleriet, må du kjenne dens verdi for forsikring formål

Du trenger:. .
Lerret Olje paintsAcrylic paintsInkWooden blocksOil pastelsPaintbrushesSpray festing

Avgrenser et verdifullt maleri


en.
Bestem omtrentlig alder av maleriet. Ofte eldre malerier har mer verdi enn nyere, spesielt hvis maleren har gått bort. Noen malere sette datoen for ferdigstillelse ved sin underskrift eller på ryggen av maleriene. Hvis det ikke er noen dato, kan tilstanden av lerretet gi deg noen ledetråder. Eldre malerier har ofte ujevn, grov-ser tråder.
To.
Vurdere maleriets generelle tilstand. Selv om en ganske godt kjent eller populær artist malte det, vil det ikke ha så mye verdi hvis den ikke er i god stand. De mest verdifulle malerier er fri for sprekker og tårer og ikke har gjennomgått touch-up jobber. Hvis noen av disse tingene er til stede, vil de bringe verdien av maleriet ditt noe ned.
Tre.
Forskning verdien av lignende malerier. Sjekk online kunstauksjon steder å se hvor mye malerier av samme kunstner, i en lignende tilstand til din egen, er for tiden bringer i. Et maleri kan være verdifulle på papir, men sanne verdi ligger i hva andre er villige til å betale for det på det åpne markedet.
fire.
Få maleri avgrenset av en profesjonell takstmann, fortrinnsvis en som er medlem av Appraiser Association of America. Når han gir deg mye, spør hvordan han bestemt det. Hvis det ser ikke ut til å matche opp med din egen vurdering, stille konkrete spørsmål. For eksempel, hvis appraiser sier at maleriet tilstand er å bringe verdien ned, men du vet at det er fri for sprekker og andre feil, spør ham hva påvirker tilstanden negativt. Hvis hans anslag er under siste salg av lignende malerier, spør ham hvorfor han avgrensningsbrønn kommer i lavere.
fem.
Få en ny mening fra en annen profesjonell takstmann. Hvis den kommer i nærheten av beløpet det første appraiser ga, har du sannsynligvis en god ide av verdifulle maleriets sanne verdi. Hvis det er et stort gap mellom de to medarbeidersamtaler, konsultere en tredjedel profesjonell og sammenligne for å se hvilke av de to første er nærmere virkeligheten.

Tips og advarsler


 • Mange nettsteder lar deg forskning kunstneren som opprettet maleri og få en omtrentlig vurdering beløp gratis (se "Ressurser"). Selv om nettsteder "takstene er ikke offisielle, disse områdene er en utmerket måte å samle bakgrunnsinformasjon før du får en formell vurdering.
 • Hvis en appraiser sitater et beløp som virker svært lave og tilbyr å kjøpe maling for dette beløpet, ikke tar tilbudet. Noen takstmenn er uærlige, og vil forsøke å kjøpe et verdifullt maleri billig, og deretter videreselge det for en enorm fortjeneste. Den Appraiser Association of America (AAA) krever sine medlemmer til å følge etiske standarder, så bare forholde takstmenn som er medlemmer.
 • Andre artikkelen

 • hvordan gjøre airbrush scenen makeup
 • hvordan du lager din egen familie vegg kalender
 • hvordan du legger til detaljer på en vegg veggmaleri
 • hvordan å lage håndmalte bilder
 • hvordan du skriver ut en tegneserie
 • 80-årsdag dekorasjoner
 • Slik beskytter du et utkast tabell
 • hvordan bruke grunnleggende keramiske teknikker
 • hvordan å lage en interaktiv tegneserie
 • hvordan å lage et panorama bilde
 •