hvordan bli mer kreativ som kunstner

hvordan bli mer kreativ som kunstnerHver artist vet at følelsen av å stirre på en tomt lerret eller papir lurer på hvordan det noensinne kunne muligens manifestere seg til en faktisk stykke kunstverk. Noen ganger føler inspirert eller få kreativitet strømmer trenger litt hjelp. Her er noen tips om hva hjelper meg:
en.
Observasjoner av naturen! Dette er en stor en for meg, fordi det er så mye kreativitet og vakker design i naturen rundt oss at det er vanskelig ikke å føle seg inspirert. Gå en tur, tur, gå langs stranden eller studere planter i leiligheten din. Legg merke til kurver, linjer, former, nyanser og farger. Se bevegelsen i trærne, fugler og dyr. Observer symmetri i blomster eller skjell.
To.
Eksperiment! Etter å ha tatt tid for naturen observasjon, få ut noen blanke ark og bare flytte blyant /penn /pensel over papiret. Ikke tenke for mye om dette. Det hjelper hvis du kan "sone ut" eller lytte til musikk. Du vil bli overrasket over hva design begynner å ta form hvis du bare la det flyte naturlig. Ikke noe press for noe spesielt!
Tre.
Connect med deg selv. Det kan høres rart ut, og du trenger ikke å tro på Gud eller noe, men prøv å få stille, ser internt og be for kreativ hjelp. Hvis du finner det sted i deg selv mellom tanker om regninger, jobb, ærender, etc. kan du få tilgang til en dyp brønn av kreativitet. Bare få stille, stille og motta.
Fire.
Observere andre kunst og design rundt deg. Gå til museer, gallerier, eller til og med lokale home /møbelforretning og legg merke til all den kreativitet i kunst eller mønstre i stoff og puter. Se på design på din favoritt klærne, eller plater og tapet. Det er så mye menneskeskapt design rundt oss, vi noen ganger glemmer å legge merke til.
Fem.
Gå til biblioteket. Det finnes mange gode bøker og jobber bøker der ute med massevis av kreative øvelser for å få juices strømmer. Eller plukke opp noen visuelt tiltalende bøker om ting som interesserer deg som landskap, blomster, interiør, dyr, etniske smykker, etc. Flip gjennom magasiner og sjekke ut alle de flotte foto og annonser.
6.
Step utenfor din vanlige kunstneriske rutine. Prøv et nytt medium, selv en som du brukte som barn som fargestifter eller fingerpaints. Dette vil ta presset av du trenger å gjøre noe "bra". For eksempel Ta en klasse i keramikk hvis du er vant til å jobbe i kull.
7.
Ikke vær for hard mot deg selv, eller få frustrert. Creative blokker skje med alle. Kreativiteten har ikke kjørt tørr eller forsvant. Du vil alltid ha tilgang til et vell av kreative geni, det bare kan ta en liten oppmuntring noen ganger. Lykke til og ha det gøy!

Andre artikkelen

 • hvordan gjøre frukt topiaries
 • hvordan å lage kreative plakater
 • hvordan hånden male møbler
 • bygge et bilde studio
 • hvordan du raskt tegne dyr
 • hvordan å male en utvendig mur veggmaleri
 • hvordan å vaske olje maling av huden
 • hvordan du oppretter perspektiv i sort / hvitt fotografi
 • hvordan du bruker en redaksjonskomité skala
 • hvordan å sponse en skrivekonkurranse
 •