hvordan å trekke mennesker som ulver

hvordan å trekke mennesker som ulverVarulver er mytiske halvt mann, halvt ulv skapninger som sniker natten under lyset fra fullmånen, søker etter byttedyr som å slukke tørsten etter blod. Tegning disse skapningene trenger ikke å være vanskelig. Finn ut hvordan du kan bringe varulv i tankene dine i live på papiret

Du trenger:. .
PencilPaperGuide bilde


en
Avgjør om du vil tegne en full-body menneskelignende ulv eller bare i ansiktet. Hvis du planlegger å tegne hele kroppen, du vil tegne en menneskelig form poserte i et vilt, dyrisk positur. Tegn din menneskelige huk med hendene flatt på bakken foran ham, eller noe om generell effekt. Den ville posere vil låne autentisitet til det ferdige tegningen. Hvis du er en begynnelse artist, prøve å starte med bare ansiktet.
To.
Alltid begynne å tegne den tomme plassen. Se på din guide tegning og tegne området rundt den. Du vil starte med de grunnleggende utenfor linjene i menneskelige. Bruk lette, brede blyant strøk for å oppnå den formen på menneskelige. Når generelle figurene er på plass, er det på tide å avgrense tegningen litt. Lett tegne øyne og nese. Tegn munnen litt åpen, holder leppene tynne. Ikke trekke tenner på dette punktet.
Tre.
Start transformasjon til en del ulv ved å legge mørke linjer langs kanten av øynene og utdype de linjene til du har dybde. Påfør skarpe linjer som strekker seg fra hjørnet av hvert øye på en oppadgående vinkel for å oppnå en ulv-lignende effekt.
Fire.
Start i hjørnene av nesen og trekke raske strøk opp og tilbake over kinnene. Varier fargen på linjene og dypere slag som du går. Dette vil etter hvert begynne å ta på utseendet av en ulv og samtidig beholde de funksjonene den menneskelige under blyant slag. Utdype kinnet linjer hvis du begynner å miste den kombinerte effekten.
Fem.
Forlenger nesen, bruk pensel-lignende slag med blyanten før du har dannet en snute. Shade spissen av snuten mørkere, så smudge ledelsen for å skape en våt effekt. Fortsett å jobbe med hjørnetann håret, bringe linjene ned til de begynner å strekke seg utover haken linjen.
6.
Slett den øverste linjene av det menneskelige øret og trekke poeng, deretter legge slag av håret rundt den ytre kanten av øret. Hvis du har tegnet en full kropp, legg muskel tone og hår slag til armene, varierende dybden til skyggelegging for å oppnå en realistisk utseende. Tegn hår linjer som strekker seg fra starten av fingrene til håndleddet. Ikke vær redd for å gå ut av den opprinnelige linjer. Den legger definisjon og realisme.

Andre artikkelen

 • hvordan å tegne skogsdyr
 • hvordan å lage en skole ryggsekk
 • om kaleidoskop
 • hvordan å tegne kjendiser
 • hvordan å strekke et oljemaleri
 • hvordan gjøre mosaikk
 • hvordan å lage et bursdagskort med Inkscape, den gratis, åpen kildekode Adobe Illustrator-alternativ program
 • hvordan du bruker en tabletop skanner som et kamera
 • hvordan du kan ta bilder i dårlig lys hvor ingen blits er tillatt
 • hvordan å male et klart blomstervase
 •