hvordan å tegne tegneserier folk

hvordan å tegne tegneserier folkTegne tegneserier og tegn kan være så enkelt, eller komplisert som du velger. Denne artikkelen vil lære deg hvordan å tegne tegneserie folk på et nivå et sted mellom pinne figur og grafiske romanen

Du trenger:. .
Paper
Blyant.
Eraser.
Blyantspisser.
Black fin spiss markør.
Valgfritt Markers, farget blyanter, eller fargestoffer verktøy du velger.
.


en.
Samle tegningen rekvisita. Du vil bli tegningen med blyant først. Når du har trukket en karakter og /eller komiske personer du er fornøyd med deg, vil spore over blyantskisse med en markør, og deretter slette dine blyantstreker.
to.
Bestem formen på haken du vil at tegneserie folk å ha. Jeg har trukket en halv sirkel, opp ned trekant og en halv sirkel med en annen mindre halvsirkel til å starte mitt komiske folk.
Tre.
Nå skal du legge til tegneseriefigur ører , nese og hals.
For ørene bare tegne en liten halvsirkel. For å gjøre innsiden av øret trekke en bue nær den øvre kant av øret, og deretter en strek i midten. Nå har du tegnet ørene på tegneserie folk.
Human neser kommer i alle former og så skal figurene dine. Jeg har tatt med tre eksempler her.
Den første nese er undersiden av en halv sirkel deretter legge to halve sirkler på siden av det.
jeg bestemte meg for at trekanten ansiktet ville bli sint, så jeg ga henne en lang spisse nesen. Bare tegne en rettvinklet trekant uten bunn.
Det tredje tegnet kommer til å bli en liten jente så jeg ga henne en spunky liten nese som er den øvre halvdelen av en sirkel.

De halser er bare to linjer trukket fra bunnen av haken ned. Tegn dem lengre fra hverandre for en fetere hals, nærmere for en tynnere hals.
Fire.
Neste annonsen tegneserier munn. Jeg trakk tre svært forskjellige stilarter som eksempler.
Den første er ganske enkelt en liten dash. Han er en veldig rolig karakter.
Neste er min sint, men stilig kvinne. Leppene er laget ved å tegne et hjerte, og deretter legge en dash.
Den lille jenta har et veldig stort smil som ble laget med en stor bue med to små buer på hver side da en halvsirkel festet til bunnen.
fem.
Neste legge øynene på tegneserier folk. De kan være så enkelt som prikker eller små sirkler fylt i. Eller gjøre store googly øyne ved å tegne store sirkler med litt mindre sirkler i sentrum fargede i. Plassering de fargede sirklene i forskjellige posisjoner vil endre følelser av tegneserie folk.

6.
Nå legger håret til tegneseriefigur. Tegn en halvsirkel knyttet til din karakters kjeven på toppen av hodet. Bestem hva hår stilen for å gi din karakter, lange, korte, skallet, piggete etc. Bruk toppen av hodet som en guide. Begynn med smell eller en del og legge på for å lage din frisyre.
7.
Tegning din komiske figuren kropp kan være litt vanskeligere. Fest en sirkel, rektangel eller trekant til halsen. Tegn kjepper for armer i alle posisjoner du ønsker. Ad små sirkler til slutten av armene for hender og trekke linjer på sirkelen for fingrene. Ad "bulk" i hendene ved å tegne rundt dem. For å gjøre en lukket knyttneve i stedet elongating fingrene bare uavgjort støt eller knokene der du har plassert på fingrene.
Tegn klærne på karakteren din. Bruk den linjen du har uavgjort for armene som en guide.
8.
Legg den nederste delen av tegneserier mennesker. Tegn kjepper i den posisjonen du vil at tegn beina til å være i. For bukser bare tegne et rektangel rundt pinner og form som det passer. Et skjørt kan være laget av et rektangel eller trekant.
Ad en oval til slutten av beinet pinne for foten. Tegn rundt ovalen til å lage dine sko.
9.
Når du er fornøyd med karakterene dine spor over blyantskisse med en fin spiss svart markør. Slette blyantstreker. Color i tegneserier folk slik du ønsker.

Andre artikkelen

 • hvordan å trekke en ape kropp
 • hvordan gjøre det perfekte håret bun
 • hvordan du kan lage din egen tatovering pistol på under fem minutter med husholdningsapparater
 • hvordan å trekke indian pensel blomster
 • hvordan finne og samle miniatyr kunst (aceo)
 • hvordan gjøre collage kunst ved hjelp av utklipp fra blader
 • hvordan du kan vise verden som artist
 • hvordan du gjør en rask enkel billig maling behandling for møbler
 • hvordan du kan nyte et puslespill selv etter at siste brikke er på plass
 • hvordan å trekke spiderman’s ansikt
 •