hvordan å tegne mario

hvordan å tegne mario



Super Mario Brothers har vært et populært spill i flere tiår. Mario er en enda mer kjent karakter fra dataspill, tegneserier, filmer og tegneserier. Tegning Mario er en enkel prosess som kan hjelpe deg å bryte seg inn tegne tegneseriefigurer eller forståelse figurene av lemmer og ansikter. Tegning Mario overfor en vinkel er lettere å trekke enn å trekke ham stående rett frem

trenger Du:
PaperPencil med viskelær, eller penn hvis desiredBox fargestifter eller fargeblyanter, inkludert hvit, rød, svart, brun, fersken tone , og blå.
.

Teikne Mario


en.
Start med Mario hode. Tegn en sirkel på størrelse tommel og pekefinger gjør når du setter fingertuppene sammen, forme en sirkel.
To.
Legg til to små ovaler /høy halvsirkler for Mario's øyne, litt ovenfor midt på hodet hans. Pass på bunnen av oval er flatt, så det er en oval på toppen, men rett over på bunnen. Tegn en mindre oval inne i øynene, med en enda mindre ovale innsiden av at for å skape iris og elevene. Deretter tegner en stor oval for nesen, og pass på at toppen av den møter rett under de to øynene.
Tre.
Skisser Mario hatten. Husk at det går over hans hele pannen og randen av det er rett over øynene hans. Deretter legger du øyenbryn og bart. Tegn hvert øyenbryn i en halvmåne form rett under bremmen på hatten over hvert øye. Den barten er parallell til den flate bunnen av Mario's øyne, slik skisse den direkte under nesen, men svarer til øynene. Oppgangen hjørnet av den tykke barten. Hvis det er ønskelig, legger en hårlokk for en sideburn direkte under siden av hatten der ett øre kan gå.
Fire.
Tegn en sirkel som er litt større enn Mario hode. For bena, tegne hver arm og ben på omtrent samme lengde på hodet (inkludert hatten). Gjør hvert ben vokse litt bredere mot hender og føtter for sko og hansker. Legg en liten sirkel i hver hånd (du vil legge fingrene senere), deretter legger oval parallelt med bakken for føttene.
Fem.
Legg detaljer i hatten for eksempel en puffy topp og definert randen, med den lille "M" på forsiden av hatten for Mario. Legg fem fingre på hver hånd og definere sko for å være litt større på tærne. Legg til en linje dele hender og armer på håndleddene å definere hansker, deretter legge to seler fra skuldrene til forsiden av brystet hans og trekker to knappene til høyre hvor brystvortene hans ville bli.
6.

Color i Mario karakter, noe som gjør hatten rød med en liten hvit sirkel rundt "M," hanskene hans hvite, hans ermene og skjorte rød men hans seler og bukse blå. Gjør knappene på brystet etter gull, og skoene brune. Dette er de typiske fargene på Mario's outfit. Bruk en fersken tone til farge i ansiktet, og deretter gjøre sin øyenbryn, bart og hår svart.
7.
Se over Mario til å legge til noen siste små detaljer, som for eksempel skyggelegging eller definisjon , hvis du ønsker.

Andre artikkelen

 • Slik sletter ord fra mp3 å lage karaoke
 • hvordan sekvensen enkaustisk voks malerier
 • hvordan å tegne hår
 • hvordan å skape bevegelse i sort / hvitt fotografi
 • hvordan bli en estetiker
 • hvordan å diskutere Kama Sutra med en partner
 • hvordan å fotografere refleksjoner i sort / hvitt fotografi
 • hvordan å lære å male
 • hvordan å fullføre en collage
 • hvordan å lage en shader
 •