hvordan å male en monoton vegg veggmaleri

hvordan å male en monoton vegg veggmaleriVeggmalerier kan legge til et unikt midtpunkt i alle rom, og holde det enkelt kan legge en masse bang for lite bukk

Du trenger:. .
Et bilde for inspirasjon
Blyant, linjal og nivå.
Projektoren.
Vask klut.
Drop kluter.
Latex maling.
Akryl maling.
Syntetiske børster i flere størrelser.


en.
Først trenger du et bilde eller en tegning for inspirasjon. Arbeid i en monoton fargevalg betyr at du bare skal bruke to eller tre varianter av samme farge, for eksempel en lys, medium, og mørk blå, slik at bildet skal være enkelt. Bilder av natur, som trær, grener, eller blomster kan fungere godt for en monoton vegg veggmaleri. Abstrakte bilder med interessante figurer kan også være interessant.
To.
Før du kan male veggmaleri, trenger du en ny bakgrunn. Hvis du planlegger å male bildet over den eksisterende veggen farger, sørg for at veggen er ren ved å tørke av dem med en fuktig vaskeklut og la det lufttørke. Hvis du ønsker å gjøre veggen mer en del av veggmaleri i seg selv, prøve et nytt strøk med latex maling i en nyanse av fargen du arbeider med og la det tørke helt. Et eggeskall eller satin finish maling vil legge en myk glans veggmalerier, og skaper en glatt overflate for å bruke maling på.
Tre.
Den enkleste måten å overføre bildet til veggen er ved hjelp av en art projektor. Disse er laget spesielt for denne typen program, og er tilgjengelig på de fleste kunst-forsyning eller håndverk butikker. Kunst projektorer ikke krever en åpenhet som de fleste projektorer gjør, men i stedet vil prosjektet noe bilde på ønsket overflate, fra fotografier til håndtegnede skisser. De har imidlertid et lite område for å projisere bildet fra, vanligvis ca 6 "kvadrat, så du må kanskje endre størrelsen på bildet for å gjøre det projektor-klar. Plasser projektoren med endret størrelse bilde på en flat, jevn overflate og glans lyset direkte på veggen du skal male. Flytt projektoren nærmere veggen for å gjøre bildet mindre, og lenger unna for å utvide det, til du har bildet er den ønskede størrelsen på veggen. Du kan slå av lyset for å ytterligere forsterke bildet hvis du har problemer med å se det. Så bare spore bildet med en blyant direkte på veggen.
Fire.
Hvis du ikke har tilgang til en kunst projektor, kan du overføre bildet til veggen svært nøyaktig ved hjelp rutenettet metoden. Først, måle lengden og høyden av området du vil fylle med veggmaleriet. På en kopi av bildet, tegner et rutenett av omfanget av veggen område ved å dele bildet i firkanter som representerer like dimensjoner over veggen. For eksempel, hvis veggen området er nøyaktig 8 meter bred med 8 meter høye, kan du dele bildet i firkanter som representerer 12 ", 8 over og 8 nede. Så, med en linjal og en blyant, kan du tegne et rutenett i de samme dimensjoner direkte på veggen. Bruk et vater for å sjekke linjene som du går. Når rutenettet er opp, begynne å tegne bildet på veggen torget ved torget til rutenettet er fylt.
Fem.
Når bildet ditt er skissert, kan du fylle det på med farge. Holde den monotone kan være alt én farge, eller du kan lage dybde ved lagdeling lysere nyanser foran mørkere seg. Ved å bruke samme farge i forskjellige nivåer av mørk og lys, vil mural bli mer modig og grafikk.

Tips og advarsler


 • Som du overføre bildet til veggen, prøve en maling-av-nummer triks for å holde fargene organisert. Nummer din lakkfarger og bestemme hvilken som går der FØR du legger malingen på veggen ved å overføre fargen nummeret på en kopi av bildet. Så når du tegner bildet på veggen, skriver disse tallene i tilsvarende områder, slik at du kan huske hvor du ville at lysegrønne og hvor du ville mediet green.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å dekorere skolen perm eller bærbare
 • hvordan selv redigere en sakprosa historie
 • hvordan å ta et godt bilde
 • hvordan finne den beste gratis utskrivbare grenser
 • hvordan du bruker pulver klovn makeup
 • hvordan finne sentrum av en sirkel
 • hvordan å trekke en flip bok
 • hvordan å lage plakater i photoshop
 • hvordan å vokse jasmin
 • 80-årsdag dekorasjoner
 •