hvordan å lære nybegynnere grunnleggende fotografering

hvordan å lære nybegynnere grunnleggende fotograferingFotografering er en kunstform alle kan gjøre. Det kreves ferdigheter og talent til å bli bra, men det kan gjøres i sin grunnleggende form av nybegynner. Maleri, skulptur, musikk og andre kunstformer alle tar års praksis og finjustering. Du kan bli en fotograf i dag, med litt arbeid

Du trenger:.
CameraFilm eller minne cardLenses


en
Få et kamera du tror en. . begynnelsen fotograf ville være komfortabel med, enten det er film eller digitalt. Det kan være et grunnleggende pek-og-skyt kamera som har en fast linse, en fast lukkertid og ingen kontroller. Denne type kamera, film eller digitalt, er et godt utgangspunkt fordi den ikke krever tukle med kontrollene for å få et skudd. Hvis, derimot, du virkelig ønsker å lære en nybegynner ekte fotografi, få en enkelt-linsen refleks type kamera, for eksempel et Nikon, Pentax og Canon. Disse typer kameraer har bruker kontroller som lukkertid, blenderåpning innstillinger, eksponeringskontroll og evnen til å justere bildet økt i kameraet.
To.
Ta nybegynner ut til feltet . Dette kan være en landlig setting, et kjøpesenter eller et museum som lar bildene bli tatt. Det kan være en fortauet i sentrum. Nesten ethvert sted er en god innstilling til å ta bilder. Å starte, velger du en innstilling av interesse for studenten. Hvis, for eksempel, liker studenten historien, velger en gammel kirkegård. Få studentens interesse er halve kampen fordi skyte noe han liker, vil gi ham sjansen til å "se" den rette skudd.
Tre.
Gi begynnelsen fotografen frihet til å utforske. Ikke stå over studenten hvert sekund, men ikke gå for langt unna i tilfelle hun har spørsmål. Skyte ting av interesse for deg i feltet innstillingen mens studenten er fotografering. Dette vil gi deg mulighet til å snakke om skudd begge du fikk når du ser på dem senere.
Fire.
Gå over bildene du og student tok. Hvilke gjør studenten liker best? Som er de minst favoritt? Hvorfor? Gå gjennom studentens arbeid-peke ut hva som er bra og forklar hvorfor. Finn bilder som ikke er akkurat "der" og forklarer hvorfor.
Fem.
Sett oppdrag for din student. For eksempel sende eleven til en parade og be om en rekke skudd, deriblant den uvanlige. Deretter setter en tid til å gå over arbeidet bilde for bilde med studenten.
6.
Vis studenten en rekke bilder du vurdere strålende av kjente eller ikke-så-kjente fotografer . Få studenten tenker på alt fra naturen til glamour på nyheter fotografering. Uansett hva studenten ønsker å skyte, kan innsikt oppnås fra mange, mange steder.

Tips og advarsler


 • Hvis nybegynner er skremt tenker han eller hun vil aldri bli noen god på fotografering, tar studenten til et sted hvor det er nesten umulig å få et dårlig skudd. Yosemite er et godt eksempel, men det er like interessante steder rundt om i verden hvor bare gå rundt og skyte bildene vil resultere i store bilder.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å trekke en cricket bat
 • hvordan å trekke tilbehør i mote illustrasjon
 • hvordan å snakke linser
 • hvordan å tegne frisyrer
 • Slik starter en mynt-op bilvask
 • hvordan å male realistisk flammer
 • om papp utskjæringer
 • et fotografi belysning tutorial
 • hvordan du lager din egen familie vegg kalender
 • hvordan du bruker en tabletop skanner som et kamera
 •