hvordan å lage håndmalte bilder

hvordan å lage håndmalte bilderKunsten å hånd-maleri fotografier dateres tilbake til begynnelsen av 1900-tallet, før fargefilm ble oppfunnet, og før innføringa av digital teknologi. Fotografiske bilder ble behandlet på fiber-baserte papirer som lett absorberes oljer, noe som åpner for både fargelegging og kunstnerisk tolkning. Selv om ikke lenger en nødvendighet, håndmalte bilder er en kunstform som fortsatt er tilrettelagt av spesielle materialer og teknikker. Med en rekke fotopapir overflater tilgjengelig på markedet i dag, og tilgjengeligheten av fotografiske maling gjennom internett, lære kunsten å male bilder er mer oppnåelig enn noen gang.

Du trenger:
Photographic print (på matte eller semi-matt papir) Fotografisk olje rør eller pencilsCotton vattpinner (Q-tips eller lignende) Toothpicks100 prosent bomull baller eller sheetsPM løsning (valgfritt) Fixative spray (valgfritt) <. br>

Forberedelse og Lakkering av Fotografi


en.
Velg om du vil starte med en farge eller et svart-hvitt fotografi. Fargefotografier kan enkelt konverteres til svart-hvitt med noe bildebehandling programvare (inkludert gratis versjoner. ) Ut et motiv på enten matte eller semi-matt arkivering trykkpapir. Pass på at overflaten er flat og fri for støv og fingeravtrykk. For en glattere overflate papir, bruk en overflatebehandling løsemiddel som Marshall's PM-løsning eller en pre-farge spray.
To.
De fleste malt bildene er laget med "photo oljer", som er gjennomsiktig og la underliggende fotografiet skal være synlig. Foto oljer er tilgjengelig i rør, med dusinvis av nyanser og intensiteter, eller i blyant form. Velg farger du vil bruke og klem svært små mengder på en palett eller brett (eller til og med vokset papir eller et papir plate. )
Tre.
Påfør fargen på fotografiet som ønsket, ved hjelp av 100 prosent bomull baller for større områder, og bomullspinner for mer detaljert arbeid. Begynn i midten og arbeid utover (eller topp til bunn) for å unngå flekker på bildet. For liten detaljer som øyne eller lepper, eller blader og blomster, pakk en liten mengde av 100 prosent bomull på tuppen av en tannpirker og bruke som en pensel. Hvis du bruker foto olje blyanter, jakke bilde først med PM løsning, og bruke blyanter lett å hindre fotografi fra å bli skadet.
fire.
Eksperimenter med farger og skyggelegging til du finner en stil og intensitet som du liker. Oljer kan fjernes frem til det punktet at de er helt tørre, enten ved hjelp av en liten mengde PM løsning eller en vinyl viskelær (vanlig "rosa" viskelær bod og stikke i oljer. )
Fem.

La utskrifter tørke i ca en uke, eller bruke et tørking medium eller fiksativ spray, tilgjengelig på kunst forsyne butikkene. Hold i et støvfritt miljø under tørkeprosessen. Ramme med glass og holde unna direkte sollys hvis mulig.

Tips og advarsler


 • Kjøp Marshall foto Oil farger online eller fra kunst-forsyning og håndverk butikker. Tips: kjøp av oljer i sett, med 40 prosent rabatt kuponger i Sunday papir til bruk i Michael's craft butikker. Bruk alltid 100 prosent bomull, som belegg på billigere bomull tvinge oljer for å samle på overflaten av bomull. Ideelt, kjøpe bomull fra det medisinske tilbudet delen av et apotek eller forhandler. For ekstra beskyttelse av det utfylte håndmalte bilde, kan en billigere belegg påføres ved hjelp av enkle aerosol hårspray.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å tegne kinesiske blomster
 • hvordan å male undertoner på lerret
 • hvordan å tegne tegneserier tegninger av kvinnelige ansikter
 • hvordan du kan tjene gratis ting
 • å jobbe et polaroid-kamera
 • hvordan du oppretter en kunst portefølje
 • hvordan å lage blad veggdekor
 • hvordan finne riktig god sommer kunst leirer
 • hvordan bli en bedre fotograf
 • hvordan du kan ta bilder om natten
 •