hvordan å lage gratis personlige invitasjoner

hvordan å lage gratis personlige invitasjonerPartiorganisasjonen avhenger av invitasjoner til å varsle gjestene om den kommende hendelsen, og hjelpe deg å planlegge for det antall gjester du vil underholde. Esker av butikken kjøpte invitasjoner kan være kostbart og mangler personlig preg funnet i tilpassede kort. Du kan lage dine egne invitasjoner med vanlig kontorrekvisita å spare penger og skape akkurat den invitasjonen du vil ha. Grunnleggende instruksjonene vil hjelpe deg å lage en enkel invitasjon, men du kan tilpasse invitasjoner med ytterligere kunst og håndverk.

Du trenger:. .
Word processorPrinterPaperStickers eller tapePen

Designing the Invitasjon


en
Åpne et nytt tomt dokument i ditt ord program, for eksempel Microsoft Word.
to.
gjentatte trykk Enter for å flytte markøren halvveis ned på siden. Hvis venstre marg viser 8 inches, stopper markøren på 4 inches.
Tre.
Klikk "Sett inn" på verktøylinjen og bla ned til 'Picture' velge 'Clip Art. '
fire.
Velg et Clip Art bilde, for eksempel en bursdag kake. Dobbel-klikke med musen på bildet vil plassere det i dokumentet der markøren står.
Fem.
Flytt musepekeren over hjørnet av Clip Art bildet for å tilpasse størrelsen til invitasjonen. Bildet skal passe i nedre venstre hjørne av dokumentet.
6.
Klikk med musen på dokumentet, utsiden av Clip Art. Dette vil sette inn bildet i den valgte posisjonen.
7.
Trykk Enter for å plassere markøren under Clip Art bildet slik at du kan legge ønsket tekst, for eksempel "Du er invitert! "
8.
Klikk "Sett inn" på verktøylinjen og bla ned til "Text Box".
9.
Rull musepekeren over hjørnene av den innsatte tekstboksen for å posisjonere det. Tekstboksen skal passe i nedre høyre kvadrant av dokumentet.
10.
Klikk med musen inne i posisjonert tekstboksen for å skrive inn ønsket tekst. For eksempel kan du skrive, "Kjære (navn), kan du bli med oss på feiringen av (Event), på (dato), på (Time). Vi får gjester på (sted). Vennligst Svar via telefon til (Telefon Number). Vi håper å se deg der "
11
Skriv ut dokumentet på foretrukne papir kartong gir en mer robust finish,. . Men er vanlig papir tilstrekkelig

Folding. Hold Invitasjon


en.
invitasjonen foran deg, slik at den trykte bilde og tekst på den nederste halvdelen av arket.
to.

Bend den tomme øverste halvdelen av papiret bakover til papiret bretter i to, og danner et press. Du skal nå se bare bildet og tekst på papiret.
tre.
Med papiret brettes i to fra øverst til nederst, brette venstre side over høyre side. Ditt bilde skal vende teksten med noe synlig på utsiden av kortet.
Fire.
Plasser klistremerker over høyre og bunn sømmer å forsegle invitasjonen til de åpnes av mottakeren. Dette gjør at kortet fungerer som en egen konvolutt.
Fem.
Roter lukket kortet mot klokken. Klistremerkene skal vises på venstre og nederst sømmer av kortet.
6.
Skriv postadresser på kortet akkurat som du ville en konvolutt.

Tips og advarsler


 • Bruk stempler, dekorative klistremerker og andre håndverk forsyninger for å legge til dekorasjon. For å spare tid, kan du bruke gratis utskrivbare maler på nettet. Men kan du ikke tilpasse bildene med malene. Søk etter invitasjon maler i programvaren på datamaskinen. Enkelte programmer-for eksempel Microsoft Task Launcher-gi maler for deg å tilpasse
 • .

  Andre artikkelen

 • hvordan du kan dekorere en vogn for en parade
 • hvordan du kan lage din egen naturlige maling
 • hvordan å tegne mario
 • hvordan å trekke en motorsykkel
 • hvordan du får gratis billetter til Huntington biblioteket i San Marino, California
 • hvordan å selge bildene dine eller kunstverk online
 • hvordan å bygge en kunst staffeli
 • hvordan få bilder unstuck fra hverandre
 • hvordan du bruker en tatovering pistol strømforsyning
 • hvordan å fylle en fontene Parker penn
 •