hvor å restaurere et oljemaleri

hvor å restaurere et oljemaleriOljemalerier er naturlig skjøre gjenstander. Restaurering av disse objektene er en møysommelig prosess som kan lett føre til ruin i stedet for innløsning. Som sagt, lære å gjenopprette oljemalerier kan oppnås ved de som er villige til å vie tid til å lære håndverket og tålmodighet som de praktiserer dyktighet. Fremfor alt må de gjeninnfører forbli uanfektet i møte med kostbare feil

Du trenger:.
Canvas Olje paintsAcrylic paintsInkWooden blocksOil pastelsPaintbrushesSpray festing


1. .
Utarbeide en egnet arbeidsplass med en stor nok overflate til å fullstendig holde maleriet med plass igjen på alle sider. Overflaten skal være helt glatte og stive med en polstret øverste laget av solid polyuretan skum for å beskytte rammen og maleriet selv.
To.
Plasser maleriet ansiktet ned og fjern så mye støv som mulig fra baksiden av rammen og maleriet. Dette kan gjøres ved hjelp av en vakuum holdt over maleriet slik at det ikke forårsake noen skade. Du kan forsiktig løsne noen deigete på områder med en liten stump kniv.
tre.
Fjern rammen fra maleriet. Fjern alt av spiker fra rammen være forsiktig for å unngå å legge utilbørlig press på rammen. Når du bruker tang husk å bruke et flatt stykke metall for å få utnytte stedet for å sette press på selve kunstverket. Mål og merk plasseringen av negler på en mal slik at de kan bli gjeninnført nøyaktig når kunsten er reframed.
Fire.
Clean noen mugg fra maleri med en natriumhypokloritt løsning. Denne kjemiske agent kan kjøpes fra alle hjem forbedring butikken og mange supermarkeder. Sjekk etiketten for å sikre at det ikke finnes andre kjemikalier som finnes i løsningen. Bruk en bomullsdott dyppet i agent å gni forsiktig noen mildewed områder. Pause ofte for å sjekke om fargen på bomullsdott som skulle tilsi lakkfjerning. Pass på å ta en ren bomullsdott dyppet i renset vann for å fjerne natriumhypokloritt følgende rengjøring.
Fem.
Dryss flere dråper sitronsaft på en nyklipt løk halvparten. Bruk løk til å sakte rense maleriet ved å børste den over maleriet ditt med lys strøk. Fjern en tynn skive av løken hver gang det begynner å tørke og bruke på nytt et par dråper sitronsaft. Etter "løk rengjøring" med en skånsom vask fra en fuktig svamp (husk å bruke renset vann).
6.
Fortsett med en tyngre rengjøring dersom smuss blir. Ta en klype natriumkarbonat (sjekk for dette agent på et hjem forbedring eller hobby butikk), og oppløse den i 12 gram av varmt vann. Dypp en bomullsdott i løsning og bruke den til å gni forsiktig på maleriet. Test et svært lite område for effektivitet og for å sikre at maleriet ikke blir skadet. Hvis alt er godt du kan fortsette å rengjøre med bomull med sirkelbevegelser på små områder av gangen. Som alltid, tørk med en fuktig svamp etter denne behandlingen.
7.
Fjern laget av lakk fra maling når det er behov for detaljerte rengjøring. Bare fjerne lakk hvis du ikke er fornøyd med malerier utseendet etter din andre rengjøring. Forbered to stykker av bomull ull. Dypp en bit av ull i denaturert sprit og den andre i terpentin varmebehandlet med en liten mengde linolje. Du vil rengjøre med rødsprit, men se etter det å "spise" inn i maleriet og da må du bruke terpentin for sterk denne effekten. Vær oppmerksom på at mørk maling løser opp raskere enn lysere farger. La det tørke helt.
8.
Varnish din male ved å bruke en matt eller gloss lakk med en flat pensel lakkering. Arbeid fra toppen av maleriet ned med jevnt lys strøk. Sett av tid for fullstendig tørking i et støvfritt miljø.
9.
Reframe maleriet er forsiktig med å plassere spiker i sine tidligere stillinger. Pass på å bruke så lite press som er absolutt nødvendig i readhering rammen.

Tips og advarsler


 • Øv på små ubetydelige malerier før du går videre til mer verdsatt eller verdifulle stykker.
 • Ikke prøv å reparere tårer eller flasser malingen selv. Se en profesjonell reparatør når dette er nødvendig.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å være kreativ
 • hvordan gjøre stoff maling
 • hvordan bli kunstner vellykket?
 • hvordan å gjøre store klovn sko hjemme
 • foreta en online hilsen
 • hvordan å trekke en rose og piggtråd
 • hvordan å trekke vinstokker for blomster
 • lage et bursdagskort til ham
 • hvordan du skriver ut dekaler
 • om tatovering utstyr prising
 •