hvordan bli en datamaskin grafisk designer

hvordan bli en datamaskin grafisk designerComputer grafiske designere bruker en rekke verktøy for å kommunisere meldinger visuelt. Noen av disse verktøyene med animasjon, farge, illustrasjon og print layout. Det finnes en rekke programmer som grafikk designere kan bruke for sitt arbeid. Disse programmene har forbedret hastigheten som disse profesjonelle kan fullføre sine prosjekter. Selv om design er laget med bruk av datamaskiner, datamaskin grafisk designere fortsatt må ha kreative talent og evne til å lage skisser for hånd. Computer grafiske designere kan velge å jobbe for et firma eller for seg selv
en
Ta grunnleggende kurs i kunsten. . og design. Mange godkjente skoler vil ikke tillate formelle inntreden i sin bachelor-program med mindre søkeren har studert disse grunnleggende kurs i minst ett år. De krever vanligvis søkere å vise bevis på kunstnerisk evne, slik som ferdige prosjekter fra disse kursene. Disse grunnkursene kan tas på en videregående skole eller et fellesskap college.
to.
Tjen en grad. Selv om det er mulig å lære grafisk design på egen hånd, muligheter for selvlært grafiske designere er sjeldne. Du kan øke sjansene for å sikre en datagrafikk design jobb med en grad. Noen skoler tilbyr advokatfullmektig grad i design, men de fleste entry-level jobber krever en bachelor-grad.
Tre.
Lær å bruke populære programvarepakker. Computer grafiske designere bruker dataprogrammer til å planlegge, analysere og lage sine design. Noen av de populære programmene er Photoshop, Adobe Illustrator og Quark Express.
fire.
Forbered en portefølje. Du må ha prøver av arbeidet ditt for å vise potensielle kunder hva du kan gjøre. Designere som ikke har ervervet yrkeserfaring som regel bygge sine porteføljer fra mock design og skoleprosjekter.
Fem.
Finn klienter. Mens designere som er ansatt i store bedrifter får tildelt arbeid, selvstendig næringsdrivende designere har å annonsere sine tjenester for å få kunder. Frilansere benytter en rekke teknikker for å markedsføre sine tjenester, herunder henvisninger, avisannonser, internett og kaldt ringer.
6.
Hold læring. For å være konkurransedyktig i design bransjen, må du være kjent med ny grafisk programvare, oppdatert programvare og nye praksiser eller teknikker i bransjen. Det kan være nødvendig å ta enkelte klasser å oppdatere dine ferdigheter.
7.
Besøk National Association of Schools of Art and Design for en katalog over godkjente skoler som tilbyr kurs i grafisk design (se Ressurser under).
8.
Bruk ressursene tilgjengelig for fagfolk i designbransjen. The American Institute of Graphic Arts er en profesjonell medlemsorganisasjon for design som representerer studenter, fagfolk og lærere. Det gir en rekke fordeler, som for eksempel faglige ressurser, ledige stillinger og informasjon om arrangementer og konkurranser (se Ressurser under).

Tips og advarsler


 • Studenter registrert i et tilknyttet's degree program for datagrafikk design bare lære de tekniske aspektene av kurset. Nyutdannede et tilknyttet sine studium er vanligvis ansatt som assistenter av datagrafikk designere.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du bruker en pekepenn i enkaustisk maleri
 • hvordan å klargjøre et lerret
 • hvordan å selge bildene dine eller kunstverk online
 • Hvordan velge maling farger for landskap
 • hvordan dyne
 • hvordan spille han elsker meg, elsker han meg ikke på Valentinsdag
 • hvordan å skyte paparazzi bilder
 • hvordan å lage en form, og kastet et gargoyle skulptur (eller noen annen skulptur)
 • hvordan vite om en tatovering er riktig for deg
 • hvordan å lage en papir ikosaeder
 •