hvordan å lage en form, og kastet et gargoyle skulptur (eller noen annen skulptur)

hvordan å lage en form, og kastet et gargoyle skulptur (eller noen annen skulptur)



Mange spør meg hvordan gjør jeg det jeg gjør. De fleste artister ville svare på det med "forretningshemmeligheter" eller noe annet tull svaret. Jeg synes det er bra å vise hvordan kunst skapes. Artister med å starte opp har en hard tid å finne ut hvordan ting skal gjøres. Ikke-kunstnere ikke forstår hvor mye arbeid som går inn i å skape og støping en skulptur slik at de ikke har noen baser til å forstå verdien av kunst.
Jeg håper at denne opplæringen vil hjelpe artister på reisen å skape kunst og gi ikke-kunstnere og samlere et innblikk i hva det egentlig tar å lage, at kunstverk.

Du trenger:
Clay-Jeg bruker en ikke-tørrende olje basert leire
. Sculpting verktøy.
Latex-profesjonell klasse er best
. .
Billige disponibel pensler-Jeg bruker barna børster som kommer i en pakke på 24 fra min lokale kunstbutikk
. Baby pulver eller maisstivelse.
Magic skulp-to deler harpiks for mor mold (ytre støtte mold)
. Tre Dowel-skåret i lengder 2 inches lengre enn høyden på skulpturen din Mobiltelefoni. .
Stor Rubber band.
Hydrostone-også kjent som gips sement
. Ulike måle kopper.
Container å blande sement i-jeg bruker en billig maling bøtte fra jernvarehandel
. Vann.
Gamle Spoon eller Visp.


en.
Jeg startet denne hunden gargoyle med en klump av oljebasert leire. Jeg elsker å arbeide med denne type leire! Det har aldri, aldri tørker ut og jeg kan bruke den om igjen mange ganger for å opprette nye brikker.
To.
Jeg gjøre mitt former ved hjelp av en profesjonell karakter latex. Latex er flott for muggsopp, fanger det alle de fine detaljene, det er tøyelig slik at du ikke trenger å bekymre deg så mye om undercuts og det er holdbart. Jeg kan komme rundt 100 støpegods fra min muggsopp før de begynner å bryte ned. Når du bruker latex sørge for at du ventilerer arbeidet ditt område som dette ting vil krølle tærne! Jeg skal male på latex i tynne lag, opptil 16 lag.
Latex ruinene børster så jeg vil ikke bruke noen av mine gode børster for dette. Jeg bruker barna børster at jeg kan kjøpe i en pakke med 24 på en hobby butikk. Etter hvert lag vask jeg børsten i såpevann, lar dette meg bruke børsten flere ganger før jeg må bytte den.
Børstene er litt stiv, som er flott for å få latex inn alle detaljer og bryte noen små bobler som kan være i latex. Ta deg god tid å sette på de første lagene i latex. Dette er lagene som vil sette alle at detaljene i den endelige casting og du ikke vil at mold å ha mange små bobler, fordi du var for utålmodige.
Tre.
Det tar ca 5 minutter å male på laget. Du må da la det helt tørt før du påfører neste lag. Avhengig av romtemperatur og luftfuktighet det tar alt fra 1 til 2 timer for hvert lag tørke.
Legg merke til at jeg bygde en "leppe" rundt foten. Dette vil bidra til å holde mold fra folding innover når jeg hell hydrostone og vil også hjelpe når jeg trekker mold av settet hydrostone.
Det tok ca 20 timer å få alle lagene i latex malt på og tørket. Nå skal jeg la det "kur" i 24 timer før jeg gjør moren mold.
Fire.
Før jeg kan begynne å bygge mor mold jeg må bestemme hvor min delingslinjer vil bli. Det er egentlig ikke så vanskelig som det kan virke. Jeg prøver å plukke "den minste motstands vei" og tegne mine linjer med en markør rett på latex.
Når jeg har min avskjed linjer trukket i jeg skal tørke støv av latex formen med baby pudder for å gjøre det lettere å trekke av moren mold.
fem.
The Mother Mold er et hardt, ytre skall som holder latex fra strekk mens jeg støping skulpturen i hydrostone.
Materialet jeg bruker å gjøre min mor mold med er en 2 del harpiks som kalles Magic Etterbilder. Det ser ut og føles som kitt når du blander det og det tørker så hardt som bein. Det er flott for mor mugg fordi det er enkelt å bruke og det er lett som en fjær når det botemidler.
Her er et bilde av den første siden av moren mold ferdig. Det vil være 4 tre dowel "ben", og de vil bli mine bygget i stå når jeg helle mold. For å gjøre dette har jeg bare blandet like mengder del A og del B av Magic skulp til det var helt blandet. Jeg søkte så det ved å trykke den på plass på latex mold. Moren mold er ca 1 /4 tommers tykke.
The Magic skulp har å kurere i ca 2 timer før jeg kan bygge den neste delen av moren mold.
6.
Før jeg gjorde hver ny seksjon jeg søkte vaselin (vaselin) for moren mugg kantene og støvet igjen med baby pulver. Dette forhindrer hver del til mor mugg fra permanent kleber seg til hverandre.
Se hvordan jeg velformede kantene med en kurve i dem? Dette hjelper "låser" formen sammen når jeg kaster skulpturen.
Når alle de moren mold brikkene er laget jeg la dette herde i 24 timer før jeg trekker det hele fra hverandre.

7.
Etter å la moren mold kur i 24 timer begynte jeg å trekke alle mold brikkene fra hverandre. Jeg måtte bruke en skje til å grave ut det meste av leire skulpturen slik at jeg kunne få den dumme ting av. Ikke bekymre deg, det meste av tiden din opprinnelige overlever ikke, men det er bare en del av prosessen.
8.
Her er mitt opprinnelige skulpturen etter at jeg gravde den ut av latex mold . Måtte han hvile i fred.
Egentlig er denne typen skumle ute.
Ni.
Nå er det på tide å blande opp en gruppe med hydrostone og gjøre mitt første avstøpning av denne mold. Hydrostone er blandet med vann i en 1-2 forhold, eksempel: 1 kopp vann til 2 kopper hydrostone. Denne skulpturen tar ca 1 3 /4 kopper vann og 3 1 /2 kopper hydrostone.
Jeg først satte vannet i min bakebolle, jeg da sile den hydrostone i vannet. Jeg la det stå i ca 5 minutter å la pulveret helt suge.
10.
Etter det soaks jeg røre den med en gammel skje er forsiktig med å ikke røre i en haug med bobler. Jeg røre i ca 3 til 4 minutter for å sørge for at jeg ikke har noen klumper i blandingen. Konsistensen av denne blandingen er omtrent den samme konsistensen av pannekake batter.
Pannekaker . . . yummmmm!
11.
Etter hydrostone blandingen er helt rørt det på tide å begynne å helle i formen. Jeg bare helle det delvis full først. Denne måten jeg kan tipse mold rundt for å få et belegg av hydrostone på innsiden av formen. Jeg også starte squishing og poking mold i flekkene jeg tror kanskje felle luften.
12.
Squish, squish . . . poke, poke poke . . . . tar du ekle gamle bobler!
13.
Etter all squishing og poking jeg helle i mer hydrostone, men jeg fortsatt ikke fylle mold. Nå er det på tide å begynne å sette moren mold på å støtte latex mold.
14.
Etter at jeg har hele greia satt sammen Jeg holder det hele sammen med gummistrikker. Jeg legger mer hydrostone fylle mold nesten til toppen.
Jeg vil bruke enten en gammel, billig pensel eller fingeren til å "børste" innsiden av mold å løsne noen bobler stikker til overflaten av mold. Jeg vil også trykke på formen med hånden min for å bringe bobler opp til overflaten.
Det er nesten umulig å bli kvitt hver boble men hvis du tar deg tid til å gjøre disse ekstra trinn du vil ikke bli overrasket av et stort hull på overflaten av casting din som en gang var en fanget boble .
15.
Nå er det tid til toppen av mold. Et annet trykk eller to på sidene av mold til nivå av hydrostone så er det bare et spørsmål om å vente 30 minutter til en time for hydrostone å stille nok for meg til å trekke formene av.
16.

tide å trekke formene! Først mor mold kommer av. Vær forsiktig med disse gummi band. De er smarte når de snapper.
17.
Etter at jeg trekker latex mold av. Det er akkurat som en tykk gummihanske og skreller av lett.
18.
Tada! En ferdig støping av hunden min gargoyle. Jeg alltid vurdere den første avstøpning en test fordi den viser meg hvor bobler kan få felle, og det alltid blir de siste små biter av leire jeg kunne ikke komme ut av innsiden av mold.
Alt du har igjen å gjøre nå er trim rundt nedre kant av sculpure å fjerne små biter av overløp. Din skulptur har tørke helt, så satt den der luften kan sirkulere rundt støping. Jeg bruker en gammel wire rack lagvis over et par murstein. Det tar noen dager å helt tørre så vær tålmodig en vente før du maler eller flekker på skulptur.

Tips og advarsler


 • Bruk latex i ventilert område. Det har ammoniakk i den og kan gjøre deg syk til magen din hvis du får en stor wiff av det.
 • IKKE bruk noen av dine verktøy for noe annet. Skjeer, boller, visper, måle kopper og alt annet utstyr kan ikke brukes med mat etter bruk dem med latex eller sement (hydrostone)
 • Sørg for å skylle av alle verktøy som kommer i kontakt med våte hydrostone som den hydrostone vil sette på utstyret, og er nesten umulig å fjerne når den setter.
 • Vennligst Vask hendene etter bruk av latex, Magic skulp og hydrostone. Ikke gå og håndtering av mat uten å rense opp først.
 • Andre artikkelen

 • hvordan finne kunstgalleri jobb
 • hvordan å lage en tatovering pistol med en elektrisk tannbørste
 • hvordan komme ut av en fotografisk lavkonjunktur eller hiatus
 • hvordan å bryte opp med en fyr pent
 • hvordan holde koi sykdom gratis
 • hvordan bli en vellykket freelance illustratør
 • hvordan å lage en korrugert tegn
 • hvordan gjøre makaroni kunst
 • hvordan å lage en visjon bord
 • hvordan å fullføre en collage
 •