hvordan å designe en familie skjold

hvordan å designe en familie skjoldFamilien skjold var en faktisk skjold som et familiemedlem gjennomført i kamp. Det ville vise heraldiske familie kam. The crest, eller våpenskjold, skulle vise symboler som kan leses som visse historiske attributtene for en familie. Den byvåpenet på et skjold vil skille et familiemedlem identitet mens i kamp. Over generasjoner har familien våpenskjold, eller, som det har blitt tagget, familie skjold, er gått ned som et symbol på opphav og stolthet. Byvåpenet generelt avbildet okkupasjonen eller bransjen familien var involvert i. Det kan også være symboler av familien troen, handlinger av tapperhet og talenter. Du kan utforme en familie skjold basert på kunnskap om familiens navn, opprinnelig registrert våpenskjold gjennom verden heraldiske ruller eller ta en opp av dine egne. Du kan velge å gjøre en utradisjonell familie skjold og lage en moderne familiens våpenskjold som viser din familie i dag

Du trenger:.
Skisse papir

Tradisjonell Familie Shield
en.
Se opp familien din navnet på Internett for å få noen ideer av forfedrenes aktiviteter din egen familie kan ha vært involvert i. Det kan være historiske data tilgjengelig i din familie hvis noen har gjort noen forskning.
To.
Skriv en liste med symboler som du kan inkludere i din familie skjoldet prosjektet. Det er Internett og bibliotek ressurser som viser tegninger og bilder av familie skjold eller våpenskjold symboler og deres betydning.
Tre.
Velg et hoved kant design i form av et skjold for din første tegning. Alle dine symbolene vil bli satt inn i midten av denne grensen.
Fire.
Tegn skjoldet design på et stykke papir skisse med blyant. Bruk en kunst viskelær for å viske områder du ønsker å endre.
Fem.
Scan din fullført tegningen og legg til etternavn innsiden av et banner med en skrift på datamaskinen som avbilder en kalligrafi type.
6.
Skriv ut fullført familien skjold eller våpenskjold for et mønster for et prosjekt som kan bli anklaget for hjemmet ditt. Du kan velge å gjøre et innrammet pergament stykke med farget blekk eller blyant, en brodert veggteppe eller et tre eller metall skjold prosjektet.

Modern Family Shield


en.
Skriv ned ting som familien din er interessert og involvert i dag.
to.
Velg symboler på jobben, aktiviteter og tro for din familie våpenskjold eller skjold. Du kan velge en åpen bok for en bibel, et kors, verktøy fra jobben, penn og fjærpenn hvis du er en forfatter, og noe som symboliserer din familie.
Tre.
Legg i symboler fra din favoritt familien tidsfordriv. For eksempel, hvis du er en sports-orientert familien, tegne utstyr som symboliserer din favoritt aktivitet som for eksempel fjellsko, en fotball eller ball og balltre. Hvis du er en familie som har en tradisjonell familie film eller spill natten, velge et symbol som reflekterer denne aktiviteten, for eksempel en film hjul eller sjakkbrett.
Fire.
Velg et skjold form for kant av heraldiske familien skjold.
fem.
Tegn skjoldet form og legg i symbolene for moderne familie kam.

Tips og advarsler


 • Involver familien og snu dette til en hyggelig aktivitet. Dette er familien din prosjektet, det trenger ikke å være historisk korrekt hvis du bare ønsker å ha det gøy med det.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å trekke en Rottweiler hund
 • hvordan å tegne biler og bildeler
 • hvordan å lage refleksjoner i bildene ...
 • hvordan å tegne-trinn to
 • Fordelene med digital fotografering
 • 80-årsdag dekorasjoner
 • tegning på lerret
 • hvordan bli en datamaskin grafisk designer
 • hvor å fastsette barket male på veggene
 • hvordan å lage et stort stykke av veggen kunst
 •