hvordan gjøre collage kunst ved hjelp av utklipp fra blader

hvordan gjøre collage kunst ved hjelp av utklipp fra bladerHar du mange gamle blader liggende rundt huset ditt? Har du ikke ønsker å kaste dem bort? Making collage kunst ved hjelp av magasin fotografier er en fin måte å sette de gamle magasiner til bruk. Lage en collage er relativt enkel og tar ikke mye tid. Lag en interessant, visuelt stimulerende collage ved å bruke det du allerede har

Du trenger:
Sakser (eller en kniv) Lim (eller dobbeltsidig tape) En bakside, som papp, tre, lerret, etc.
Magasiner, nye og /eller gamle.

Making Collage Art Bruke magasinutklipp


en.
Finn bilder. Bla gjennom magasiner, leter etter bilder du finner interessant og visuelt stimulerende. Bildene du velger kan ha et felles tema, eller ikke. For eksempel kan du velge bilder av ulike typer safari dyr, eller bare av mennesker eller arkitektur. Selv om du gjør en mindre collage, ikke la dette begrense hvor mange bilder du klippe ut av blader. Klipp ut en masse bilder slik at du har flere alternativer til din disposisjon.
to.
For en mer visuelt interessant collage, ikke bare kutte bildene i firkanter eller rektangler på siden. I stedet følger linjene i bildet. For eksempel, hvis du kutter et bilde som har en vei i den, klippe langs de stiplede linjene av veien i motsetning til blant annet hele veien i fotografiet. Du kan også kutte på skygger av en persons ansikt. Ikke vær redd for å kutte beina, hodet eller armer.
Tre. Finn
en bakgrunn. Etter at du har dine viktigste bilder, bla gjennom bladene igjen for å finne bilder som kunne fungere godt som bakgrunn. Disse bakgrunnsbilder kan være en farge, eller de kan være et mønster. Bakgrunn bilder er ikke nødvendig, men det skjuler bakside.
Fire.
Velg din bakside. Når du har klippet ut alle bildene, velger et materiale å feste disse bildene til. Det kan være et stykke klippe papp, det kunne være et lerret fra en hobbybutikk, det kan være et stykke tre, det kan være bare en naken vegg. Et lerret legger en tre-dimensjonal se til collagen, som det vil stå ut av veggen.
fem.
Bestem hvordan du vil legge bildene ut. Du har et par muligheter for hvordan du gjør dette:
a. Du kan overlappe bildene
b. Du kan passe bildene sammen som et puslespill
c. Du kan space dem fra hverandre
For de overlappende eller stikksag stil, er det nyttig å ha en solid bakgrunn for å dekke lerret eller papp backing du bruker. Å dekke et stort område av backing, bruke bruker innpakningspapir, utklippsbok papir eller bygging papir. Dette bruker mer plass og sparer deg for tid i dekker et stort område av backing.
6.
Begynn å stykke bildene sammen. Legg din bakside på bakken slik at du har en flat overflate. Neste, lå din bakgrunn på din bakside. Hvis du bruker innpakningspapir, la det ned. Hvis du bruker enkle mønstret bilder, legge dem ned først.
7.
Start for å ordne viktigste bildene på toppen av mønstrede seg. Ikke lim eller teip ned bildene til du er sikker på at er der du vil ha dem. Når du har dekket hele bakside med bilder og er sikker på plasseringen av hvert bilde, er du klar til å påføre dem. Lim eller tape bildene ned.

Tips og advarsler


 • Glem alle hemninger du måtte ha. Hemming er fienden til å skape noe.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å strekke skjermen for silke screening
 • hvordan gjøre klovn sko
 • hvordan å tegne biler og bildeler
 • hvordan finne inspirasjon til din egen kunst
 • hvor å fastsette barket male på veggene
 • hvordan gjøre collage plakater
 • hvordan å trekke damer jeans
 • hvordan å lage kunst på en overhead
 • hvordan å tegne et mikroskop
 • hvor å fjerne en tatovering hjemme med salt
 •