hvordan å trekke politibiler

hvordan å trekke politibilerPolitiet biler har vært omtalt i actionfylte TV-programmer, filmer og tegneserier. Mange kjente figurer har krysset om i politiets biler fra seriøse, som detektiver i Law Order, til dumme, som den beryktede Roscoe P. Coltrane i The Dukes of Hazzard. Tegne en politibil kan gjøres relativt enkelt. Du vil lære å bryte ned en politibil i grunnleggende geometriske former og lag detaljer som symboler, sirener og lys på denne enkle rammen. I eksempelet for denne artikkelen, vil du bli lære å tegne en politibil fra 1970-tallet.

Du trenger:.
Blyant med gode eraserColored pencilsDrawing paperWhite gel penn


en
Tegn en lang kube for kroppen av bilen. . For vinduet og taket av bilen, tegne et parallellogram som har sin øverste horisontale linjen kortere enn bunnen. Legg til en lang trekant til høyre side av fronten for å opprette sidevinduene. Legg til taket med en buet horisontal linje som starter øverst venstre hjørne og fortsetter til baksiden punktet i sidevinduet trekanten.
To.
Legg til et rektangel til bunnen fronten av bilen. Legg til to vertikale linjer til fronten av bilen i nærheten av hver side. Dette vil bidra til å skape frontlykter og grill. Legg til hjulene med to ovaler, en nær fronten venstre side og den andre bak venstre side.
Tre.
Tegn et tynt rektangel på taket av bilen . Legg til to små parallellogrammer som har den øverste bredere enn bunnen på toppen av rektangelet. Legg tre sirklene i mellom disse figurene. Legg til liten firkant på toppen av hver parallellogram for politiet lysene. Del frontlykter i to i hver side ved å tegne en horisontal linje mellom dem.
Fire.
Tegn en diagonal linje som strekker seg fra midten toppen av grillen til midten av vinduet. Legg to diagonale linjer på hver side av den første linjen. Legg til en vertikal linje som strekker seg ned fra den nederste høyre hjørnet av frontruten. Legg til en vertikal linje ned fra midten av sidevinduet.
Fem.
Tegn små buede linjer i hjørnene av frontlyktene. Legg små vertikale linjer inne i grillen. Tegn en horisontal linje over grillen for å skille det. Tegn ut ordet "POLITI" i store bokstaver på tvers foran høyre side av bilen. Legg til to parallelle linjer som går fra slutten av ordet, og fortsetter til slutten av bilen.
6.
Legg en liten skjold figur på høyre dør. Legg til to parallelle loddrette linjer for å skille forsiden vinduet fra baksiden vinduet. Tegn en liten horisontal linje fra bunnen av hvert enkelt hjul til kroppen av bilen for å få dekket ser 3-dimensjonal.
7.
Slett eventuelle overlappende retningslinjer. Blekk på hele tegningen. La blekket tørke og slette blyant.

Andre artikkelen

 • hvordan du besøke kunstgallerier
 • hvordan du velger maling til et rom
 • hvordan å trekke en flip bok
 • hvordan å søke om stipend fra Andy Warhol Foundation for visuell kunst
 • hvordan å tegne tegneserie drager ii
 • om kunstgallerier
 • hvordan du blir en spoken word artist
 • Hvordan forberede en håndverket show
 • hvor å endre et bilde til et kunstverk
 • hvordan å tegne ansikter å skalere
 •