hvordan å trekke indian pensel blomster

hvordan å trekke indian pensel blomsterIndian pensel (Castilleja miniata) av figwort familien vokser naturlig i fjell enger, langs bekker og i nærheten av skogsområder. Disse blomstene, kjent for sine lyse røde og oransje farger har lenge vært en inspirasjon for kunstnere. Selv om det er mange arter, de oftest funnet i nordvest er det vanlige røde pensel. Følgende er grunnleggende trinnene for å tegne den vanlige røde pensel blomster med blyant og fargeblyant

Du trenger:.
Tegning paperPencil med gode eraserColored blyanter i rødt, oransje, gult og grønt.


en.
Studer malerpensel blomstene i det virkelige liv eller fra bilder før du prøver å tegne. Når du tar en titt på deres form, farge og hvordan de vokser, vil du ha en lettere tid å tegne den på papir.
To.
Bruk blyant og begynner med å tegne stilken. Dette er den sentrale delen av blomsten som vil holde seg resten av tegningen din akkurat som den holder opp bladene i det virkelige liv.
Tre.
Skisse omtrent der blader og blomst vil bli langs stilken. De bør få mer overfylt mot toppen.
fire.
Slette grov skisse merker når du har funnet hvor du ønsker å tegne kronblader på ordentlig. Du kan slette som du går, om du vil.
Fem.
Tegn petals og bladene for ekte nå som du har en idé hvor de skal. Som du vil ha observert at kronbladene ikke er jevn i formen som en solsikke eller kosmos. Hver og en er formet og bøyd litt annerledes som tar trykket av å være nøyaktig ut av kunstneren. Selv om de ikke er uniform, er de fortsatt like derimot, er de lange og smale og bredere på midten enn de er i endene.
6.
Velg fargeblyanter for å bringe bildet til liv. En rekke av rød-og appelsiner og greener er praktiske. I dette eksempelet, var rød, oransje, laks, mango, gyllen gul, bronse gul og jade grønne brukt.
7.
Shade stilken først med en kombinasjon av bronse gule og jade grønne. Mørkere farge rett før der kronbladene blomstre.
8.
Shade bunnen kronbladene med en lys nyanse av grønt, og legger lite slag av gult for å vise lys.
9.
Bruk en rød orange tone å starte merking av tips av alle kronbladene.
10.
Bruk en lysere rød eller laks rød tone å skygge i under alle tips .
11.
Shade i med en oransje under laksen røde og fortsette å fylle i endene av bladene med mer ren rød og grønn på det aller basene.

Andre artikkelen

 • hvordan gjøre collage plakater
 • hvordan å la limet tørke når silke-screening
 • hvordan gjøre barna kunst & håndverk som lærer kunstnernes stiler
 • hvordan du besøke kunstgallerier
 • hvordan dyne
 • hvordan gjøre aksenter i henna design
 • hvordan å sette sammen et glass maleri
 • hvordan du kan dekorere et kontor for fall
 • hvordan å opprettholde takfot og takrenner
 • hvordan finne inspirasjon til din egen kunst
 •