hvordan å trekke hawaii blomster trinnvis

hvordan å trekke hawaii blomster trinnvisHvis du er ute etter å fange opp noen farger og vakre former så Hawaiian Blomstene er et flott sted å finne dem. De mange livfulle blomster av Hawaiian Islands er en enorm inspirasjon for kunstnere over hele verden. Følgende vil ta deg gjennom trinnene for tegningen Hawaii's state blomst, den gule Hibiscus, den eksotiske fuglen i paradis og den hvite plumeria

trenger Du:
Blyant med gode eraserColored pencilsDrawing paperWhite gel penn
<. /h4>

Gul Hibiscus


en.
Studer formene av disse blomstene før du prøver å tegne. Hvis du ikke har tilgang til disse blomstene i fysisk form da studere bilder av dem. Det hjelper å bli kjent med hvordan de vokser, deres former og deres farger før du trekker dem.
To.
Bruk blyant til å skissere de fem kronbladene av gule hibiscus blomst. Dette er bare for å få et generelt bilde av hvordan blomsten er lagt ut. Blader på en Hibiscus er myk og bølgete, ikke strømlinjeformet.
Tre.
Skisser i de vertikale linjene på kronbladene og sentrum støvbærer og anther som holder pollen, så vel som dens skygge på bladet under.
fire.
Velg et mangfold av gult og et par røde for skyggelegging. I dette eksempelet, var gult, sitron gul, gyllen gul, rød oransje og mahogni brukes.
Fem.
Slett skissen merker slik at de bare viser lett og skygge alle bladene i en lys gul med unntak av det som skal bli den runde røde slyngning i sentrum.
6.
Shade den røde slyngning i sentrum av alle bladene, blending med fargene som om de hadde blødde sammen. Bruk også en gyllen gul til skygge de vertikale linjene i kronbladene og pollen klyngen på spissen av støvbærer.
7.
Shade skyggen av støvbærer og pollen med en grå farget blyant og deretter farge over med gule å blande.

Bird of Paradise


1.
Bruk blyant til å skissere eksotiske formen på fugl av paradis. Dette er en mer involvert blomst å tegne, så studere det nøye. Tegn blad-lignende støttebladet har sprukket på bunnen først, deretter den vertikale begerbladene, som vil bli oransje.
To.
Tegn uvanlige spyd-lignende blader, som vil bli blått.

tre.
Velg en rekke farger som passer denne blomsten. I dette eksempelet, var rød oransje, orange, mango, gyllen gul, gul, lime grønn, himmel blå, turkis og blå brukes.
Fire.
Shade støttebladet har sprukket på bunnen først. Dette bør være en blanding av grønt, rødt og gult mot spissen.
Fem.
Shade begerbladene med en blanding av gyllen gul, mango og appelsin, slette noen av de mørkere skisse linjene som du går.
6.
Shade den blå kronbladene varsomt, da de er ganske smale. Bruk en blanding av dyp blå, himmelen blå og turkis, forlater toppen av dem nesten hvitt å gjøre det synes som om lyset er glinsende av av dem. Hvis du har en hvit gel penn, bruke den til å markere toppen av dem.

Plumeria


en.
Bruk blyanten til å starte omrisset av plumeria blomsten . Disse blomstene har en distinkt slyngning av fem, glatte ovale bladene som overlapper hverandre. Du må kanskje slette flere ganger for å få det riktig.
To.
Slett den mørke skissen linjene, slik at en lett oversikt når du har bladene plassert.
3 .
Velg et utvalg av lyse farger på denne blomsten. Det er generelt vokser ren hvit med et senter for buttery gult. For dette eksempelet, var hvit, sand, blek rose, gul og en hvit gel penn som brukes.
Fire.
Bruk en blanding av blek rose og sand farger til lett skissere kronbladene, betegner deres plassering av skygger under hvor kronbladene overlapper.
fem.
Color i midten med den gule, og husk å la kantene av overlappende kronbladene hvite.

6.
Color i bladene med den hvite fargen blyanten og marker alle kantene med den hvite gel penn.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage kunst plakater
 • hvordan å legge tekstur eller impasto effekt i et maleri
 • hvordan tilbringe en freelance artist en hverdag?
 • hvordan du bruker en pekepenn i enkaustisk maleri
 • hvordan gjøre en artist portefølje
 • hvordan du bruker vinyl maling masker
 • hvordan du skriver inn en skjønnhetskonkurranse
 • hvordan å male havet scener med akvarell
 • hvordan å bryte ned en animasjon spasertur syklus
 • hvordan å lage en vintage utseende portrett dag
 •