hvordan å strekke et oljemaleri

hvordan å strekke et oljemaleriKjøpe pre-strukket lerreter kan bli kostbar, og betale noen for å re-strekke et maleri som har kommet løs eller har blitt fjernet fra sin blindrammer kan være både en problemfri og ganske dyrt. Mange er ikke klar over at den samme prosessen som brukes til å strekke lerreter for nye malerier kan også brukes til å remount malerier på bårer.
Med noen få enkle trinn, kan du spare penger og få tilfredsstillelse av å tøye lerret selv. Og når tiden kommer for å fikse et maleri, vil du ikke trenger å betale en reparatør for å håndtere det.

Du trenger:. .
Båre barsCanvasStaple gunStaples

Stretching ditt eget lerret


en
Forstå at den viktigste delen av stretching lerreter gjør at du bruker kvalitet blindrammer. Disse kan kjøpes med not og fjær stil hjørner som settes sammen. Forhåndslagde blindrammer kommer i en rekke lengder og tykkelser. De tykkere de er, jo mer vil de motstå fordreining nedover veien. Hvis maleri er å være uten ramme, kan du vurdere galleriet wrap-stil blindrammer som generelt mellom 1-1/2 inches til 2-1/2 inches tykke, og er utformet slik at bildet brytes rundt kantene og maleriet henger fritt på veggen uten ramme. Blindrammer kan også lages hjemme, så lenge hjørnene er låst godt sammen og de er firkantet.
To.
Legg lerretet ned på en flat, ren overflate. (Hvis dette er en eksisterende maleri, pass på at du ikke ødelegger den, og den ligger med billedsiden ned. ) Kutt den slik at du har ca 3 til 4 inches av overheng forbi kantene på blindrammer. Hvis du arbeider med tykkere blindrammer, at beløpet må økes.
Tre.
Med stifte pistol hendig, brett midtpunktet av en lang side (hvilken side ikke saken) over kanten av båren bar til det er på "top" side av baren. Stifte det slik at stiften lengden er parallell til baren lengden. Gjør det samme på motsatt side. Nå setter et senter stift i kortere sidene også. Dette vil sikre lerretet på plass for faktisk strekke det og sikre resten.
Fire.
Tilbake til det opprinnelige senteret stiften du putter i. Plasser den foran deg med resten av lerretet peker bort fra deg. Ta tak i lerret og dra det stramt rundt baren, nær sentrum stifter enten på venstre eller høyre side, og plassere en stift der. Gjør det samme til motsatt side, men satte stifter på motsatt side av senteret stiften. Hvis din første var på rett, bør det neste være på venstre motsatt stiften. Det høres forvirrende, men bildet her bør bidra forenkle det. Bare følg rekkefølgen av numrene til du har nok stifter. Staples bør være ca 2 inches fra hverandre. Ikke stifte helt til hjørnene, men: Stopp 2-4 inches på hver side av hvert hjørne. Når du har alle stifter i, bør lerretet være å bli stram. Pass på at du trykker tett med hver nagle.
Fem.
Flat lerretet langs utsiden av båren styret. (Bare kjøre fingeren langs kanten av baren på hjørnet. Enhver hjørne er fin. ) Gjør dette på begge sider av hjørnet og klemme det overskytende lerretet. Tuck ene siden under tett, og stifte det til baksiden av brettet. Trekk resten av det overskytende over der du bare plassert en stift, trekke seg sammen og stifte hjørnet sikkert. (Dette kan ta noen stifter. )
Seks.
Husk at hjørnet skal være stram og ikke holde seg over sidene i det hele tatt. Ta en titt på bildet for en bedre ide om hva et hjørne ser ut. Ikke bli fanget opp i utseende; hjørner bare trenger å være funksjonelle for grunnleggende stretching. Din lerret bør være tett og godt sikret. Hvis det ikke er så stramt som du ønsker, legg den ned på en ren, flat overflate slik at ryggen den vender opp. Ved hjelp av en sprayflaske, spray litt vann over lerretet tilbake og stryke det med et varmt strykejern. Pass på å ikke brenne eller svi lerretet. Dette vil arbeide for å stramme noe løs lerret eller en som har løsnet opp gjennom årene. Det kan også gjøres til eksisterende malerier, men ekstra omsorg må tas med vann beløp og jern temps.
7.
Trim overflødig lerret fra hele tilbake hvis du ønsker. Det anbefales at du gjør dette før du komponere og henger, som det overskytende kan komme i veien. Du skal nå ha et godt strukket lerretet klar til å male på eller ramme for oppheng.

Tips og advarsler


 • Husk å plassere stifter parallelt med lengden på båren barer å hindre at veve fra rykk løs. Hvis du har problemer med å stramme lerretet ved å trekke den med hånden din, kan du kjøpe tang for lerreter som er designet for å ikke trekke fra hverandre veven. De vil gjøre det litt lettere å få lerretet trukket stramt. Husker stifting orden, det er som å stramme et dekk, og må gjøres i rotasjon for å få lerretet stramt nok. Sørg for at veven ikke går diagonalt over blindrammer. Det vil bli merkbart at lerretet er ikke rett.
 • overvåke barna i løpet av denne aktiviteten, som en stift pistol kan forårsake alvorlig skade.
 • Andre artikkelen

 • hvordan gjøre peanut folk
 • å jobbe et polaroid-kamera
 • hvordan å tegne en 3d hund
 • tegning på lerret
 • hvordan arbeide med rå kamerabilder
 • hvordan å trekke en enkel bamse
 • hvordan å trekke en ape kropp
 • hvordan gjøre olje maling
 • hvordan å trekke en ond ansikt
 • hvordan ta vare på en persisk teppe
 •