hvordan å lage en kunstig blomst arrangement

hvordan å lage en kunstig blomst arrangementÅ gjøre en kunstig blomst arrangement graner opp en stue eller gir den perfekte midtpunktet for bordet ditt. Besøk håndverket eller hobby butikken i løpet av et salg for å lete etter kunstige blomster og forsyninger for å spare et par dollar. Bruk litt tid på å velge den ideelle beholderen og riktig å arrangere blomster. Kunstige blomster ordninger kan være en bærebjelke i hjemmet ditt i flere år

Du trenger:.
Wire kniver eller pliersContainer eksempel en kurv eller blomst potArtificial blomster og greeneryStyrofoam baller eller blocksDecorations som buer eller sommerfugler.


en.
Velg en container. Vurder størrelsen på arrangementet du vil gjøre når du velger en container. En middels stor container, seks til 10 inches i størrelse, må minst to bunter av kunstige blomster, avhengig av ditt valg av blomster. Husk blomster bør passe perfekt inne i beholderen. La noen smitte over kantene, men aldri la beholderen til å skjule blomster. Tenk om bruk av kurver, dekorative blomsterpotter eller metall beholdere. Ved hjelp av en klar beholder viser blomster stengler og avslører kunstige arrangementer. En solid container skjuler blomsten stengler og mangelen på vann.
To.
Samle andre materialer. Plukk opp Styrofoam baller eller blokker for å holde kunstig arrangement på plass. Kjenn din beholder sine dimensjoner, eller ta den med deg til butikken for å kjøpe riktig størrelse. Prøv montering av styrofoam baller eller blokker inne før du kjøper dem. Tenk hvis du ønsker å utstyre din kunstig blomst arrangement med noen dekorasjoner som sommerfugler, bukker eller fugler.
Tre.
Velg blomster. Velg blomster som passer til farger og dekor. Kunstige blomster kommer i en rekke farger og størrelser. Kjøpe blomster av busken er billigere. Skjær dem fra hverandre til å bruke individuelle blomster. Tenk om bruk av blomster med myke, dempede farger heller enn sjokkerende og lyse farger. Se etter blomster med blader i en rekke nyanser og størrelser. Jevnt lyse grønne bladene ser fake. Kjøp et ekstra haug eller to av grøntområder å legge høyde og dybde til kunstige blomster arrangement.
Fire.
Forbered ditt materiale. Skjær kunstige blomster og grøntområder hverandre nær bunnen av stilkene. Dette tilbyr en rekke lengde for blomster. Fjern alle lagre koder og merking. Sett Styrofoam baller eller blokker i beholderen din. Pass på at den ligger tett slik at ordningen ikke vil flytte når den er sammen.
Fem.
Sett det sammen. Plasser den høyeste kunstige blomster og grøntområder i midten av Styrofoam baller eller blokker. Dette gir ditt arrangement høyde. Sett den korteste blomster og grøntområder rundt ytterkantene. Den korteste blomstene kan sveve og faller over kanten av vasen. Omorganisere blomster og grøntområder til du liker måten den ser ut. Sørg for at kunstig blomst arrangement er full og ikke har noen lyspunkter.
6.
Tenk point-of-view. Vise en blomsteroppsats fra alle kanter krever holde høye blomster i sentrum og plassere grønt og blomster i å redusere nivåene rundt hele omkretsen. Space blomster jevnt, prøver ikke å haug en slags blomster på den ene siden av ordningen.

Tips og advarsler


 • Kjøp materialer for kunstige blomsteroppsatser fra din lokale håndverket eller hobby butikken. Kunstige blomsterarrangementer krever periodisk støvtørking.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lese gravstein symboler
 • hvordan å lage en papir rosett
 • hvordan du har det gøy i Las Vegas for gratis eller svært billig
 • hvordan treningen leggmuskelen
 • om fargefotografering filtre
 • hvordan å tegne eksotiske biler
 • om olje pasteller
 • hvordan arbeide med rå kamerabilder
 • hvordan å ordne bilder i en kunst studio
 • hvordan ta overbevisende bilder
 •