hvordan å bruke et 35mm SLR kamera

hvordan å bruke et 35mm SLR kameraDen 35mm kamera som brukes til å være standard rundt om i verden. Enten det var en enkelt-linsen refleks (SLR) eller avstandsmåler, ble 35mm-kamera som brukes av alle fra turister til proffene å fange alt fra familie piknik på nyheter til mote. Digital kom og mange mennesker slått, men det er ingenting som å bruke en 35mm film kamera

Du trenger:.
Akrylfarge (i flere farger) Canvas eller syrefritt paperPaintbrushesPencil og tegneflaten

en.
Kjøp en 35mm SLR eller avstandsmåler kamera. De pleide å være dyrt, men siden de fleste selskapene sluttet å selge mange i det hele tatt, de har falt i pris dramatisk. En Nikon, for eksempel, en gang hentet $ 500 til $ 2000, men nå kan kjøpes brukt for så lite som $ 50. Det samme gjelder for mindre kameraer som Pentax og Canon. Avstandsmålere --- der ser på linsen er separat, men kombinert med å ta objektivet --- døde ut før speilreflekskameraer, men Leica fortsatt er en av de beste kameraene rundt. Siden Leicas tendens til å bli søkt av samlere, de er dyrere.
to.
Velg minst tre 35mm-stil linser for SLR din. De tre viktigste brennvidder som er de mest nyttige er brede til normal zoom, normal og normal-til-telefoto zoom. Det er mange andre å velge mellom, men disse tre vil være det mest nyttige. Den normalobjektiv er ca 50mm og tar et bilde med samme størrelse og avstand som det menneskelige øyet ser det. Vidvinkelobjektiver push bildet tilbake så det er mer til bildet på sidene, topp og bunn. Teleobjektiver bringe bildet nærmere samtidig kutte ut mer av periferien.
tre.
Velg den typen film du ønsker å skyte med. Mens valg er langt færre enn tidligere, Kodak, Fujifilm og Ilford fortsatt gjøre et utvalg av farger og svart-hvitt filmer. Hvis du ønsker å skyte svart og hvitt, kan du utvikle det selv eller sende den av for behandling. Dette kan være kostbart. Et alternativ er svart-hvitt film som er behandlet liker fargen. Kodaks BW400CN film og Ilford's XP2 begge kan behandles på lokalt apotek i farger kjemikalier, men levere svart og hvitt negativer.
fire.
Ta en rekke film med deg og gå ut og skyte. Speilreflekskameraer lar deg se gjennom linsen nøyaktig hva som vil bli tatt opp på film. Skyting på en rekke av filmen vil gi en rekke resultater som du kan sammenligne senere. Du vil ikke kunne se en umiddelbar versjon av bildene, fordi dette ikke er et digitalt kamera.
Fem.
Prøv forskjellige objektiver. Den største fordelen med et speilreflekskamera er at du kan endre linser i midten av filmen ruller uten å utsette filmen. Det finnes både manuelle og autofokus objektiver. Autofokus linser kun vil fungere automatisk med autofokus kameraer.
6.
Process din film --- enten alene eller med en film skriver --- og ta det inn i mørkerommet eller skanne det inn datamaskinen. Halvparten gleden av film fotografi arbeider med bildene etter at de har blitt skutt. Legendary fotografen Ansel Adams sa at minst halvparten av utseendet og følelsen av hans bilder ble skapt i mørkerommet.

Tips og advarsler


 • tross for alle fremskritt i digital kamera teknologi, har filmen fortsatt mye høyere bildekvalitet enn digitale medier, så utforske dypet.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du tar bilder av Pikas
 • hvordan å tegne artic dyr
 • hvordan å skjære mat ombord
 • hvordan å signere en autograf
 • hvordan å tegne biler og bildeler
 • hvordan å tegne blomster i en vase
 • hvordan å utstyre seg for mystery shopping
 • hvor å fjerne tørr maling fra glass
 • hvordan å diskutere Kama Sutra med en partner
 • hvordan bruke grunnleggende keramiske teknikker
 •