om midlertidige tatoveringer

om midlertidige tatoveringerBody kunst har vært en fascinasjon for århundrer. Tatoveringer er ikke alltid foretrukket på grunn av deres permanente karakter. Midlertidig kroppen tatoveringer tilbyr et morsomt alternativ. Det er en prosess som er rik på historie og full av muligheter til å prøve noe på for størrelse, eksperimentere med design, dressing fest eller bruke i kostyme slitasje

Historie

The art of midlertidige tatovering har vært praktisert i flere land. Henna kunst er kanskje den mest dominerende. Henna er et rødlig blekk tradisjonelt malt i forskjellige virvler design til hender, føtter, ben, armer eller noen annen del av kroppen. Unge kvinner brukte slike tatoveringer i ulike seremonier og feiringer, så tidlig som bronsealderen i østlige deler av verden. India er spesielt kjent for sine henna artister. Henna blekk kommer fra Henna planten og kan vare fra to til fire uker, avhengig av hvor henna er anvendt og hvor ofte dette området kommer i kontakt med vann. Indigo er en annen blekk brukes i midlertidige kroppskunst. Den mørke blå dør er brukt i lignende mønstre til henna.
I USA lite omsettelige konditorfarge tatoveringer har sirkulert så tidlig som i 1912 da Cracker knekt introduserte sin "premie i hver boks" for å øke salget. Baseball kort tatoveringer begynte å sirkulere på 1970-tallet. Siden da populariteten til midlertidige tatoveringer som de er nå kjent har steget og de er produsert i tusenvis av design.

Typer

Flere design inkluderer for tiden, dyr av alle slag enten realistiske eller mytiske, arm, ankel og håndledd wrap-around design, engler, blomster, alver, sport temaer, symboler, sparkle tatoveringer, selvlysende tatoveringer, biler, flagg og ferie temaer. Noen tatoveringer er designet for å se ligne malt henna. Se Ressurser for online leverandører som tilbyr muligheten til å designe ditt eget.

Størrelse og varighet

Midlertidig tatoveringer kommer i alle størrelser, fra bitte små ikke større enn en ¼ tomme til store de som kan dekke et persons hele skulder bladet. De fleste midlertidige tatoveringer dekker omtrent 1 til 3 Kvadratisk inches. De fleste av dem vil siste fem til syv dager hvis de holdes rene og brukt riktig. Etter en tatovering har sittet i pakken sin i flere år kan det bli vanskeligere å anvende, og vil ikke holde også.

Søknad og fjerning

Hvis du vil bruke, bør området av huden rengjøres og deretter plastfolie bør fjernes fra overflaten av tatoveringen. Det er plassert med billedsiden ned og deretter en våt vaskeklut eller papir håndkle brukes til å suge gjennom papiret backing. Trykket er brukt i ca 30 sekunder, og papiret er fjernet. Hvis du vil fjerne en midlertidig tatovering før kommer av naturlig, så kan du mette tatovert området med rubbing alkohol eller baby olje og tørk bort etter ca 10 sekunder.

Misforståelse

Ikke alle midlertidige tatoveringer blir brukt av tenåringer som ikke er gamle nok til å få en ekte en. For mange midlertidige tatoveringer er bare en morsom måte å uttrykke noe eller legge til et antrekk, men noen tatoveringer tjene et høyere formål. Når det går på ferie, ekskursjoner eller andre turer, noen foreldre velger å søke midlertidig "hvis jeg mistet" tatoveringer på sine barn. Produsert av tatoveringer med en hensikt, LLC, disse trygt, ikke-giftig og hypo-allergifremkallende tatoveringer kan brukes på en synlig område slik som baksiden av hånden eller armen. Den tatoveringer sier "Hvis jeg er borte kan du hjelpe meg å finne" og gi et område å skrive på et telefonnummer og kontaktperson (se Ressurser nedenfor).

Andre artikkelen

 • hvordan å tegne ork ansikter
 • å jobbe et polaroid-kamera
 • hvordan gjøre dumme ansikter
 • hvordan tegne-trinn en
 • hvordan du legger til detaljer på en vegg veggmaleri
 • hvordan å lage en Niagara Falls skoleprosjekt.
 • hvordan å lage blad veggdekor
 • hvordan å male med akryl maling
 • hvordan å la limet tørke når silke-screening
 • hvordan du tar vare på en ny tatovering
 •