hvordan ta vare på akrylmalerier

hvordan ta vare på akrylmalerierIfølge Smithsonian Museum Conservation Institute, er forebyggende behandling det beste middel til å bevare akrylmalerier. Som medium er det mindre slitesterk enn oljemaling. I motsetning oljer, kan det være vanskelig å ferniss en akryl lerret fordi belegget kunne oppløse maling. Akryl blir også myk ved 140 grader C, og det kan lett bli nicked med en fingernegl ved ideell temperatur
en.
Trykk på bildet så lite som mulig. Den oljer og smuss på hendene kan gjøre lakken svekkes. Vask hendene før du håndterer maling, og bruke bomullshansker når du må ta på den.
To.
Håndter maleriet forsiktig. Ta av tilbehør som ringer eller armbånd, slik at du ikke nick eller rive lerretet. Bær maleriet ved å holde den på motsatte sider med begge hender. Ikke ha det flatt på toppen av din åpne håndflater.
Tre.
Har maleriet profesjonelt innrammet med en glassfront. Dette er ikke en jobb du skal forsøke å gjøre selv. Glasset vil bidra til å beskytte den mot støv, smuss og fuktighet.
Fire.
Store eller vise maleriet på et sted som er under romtemperatur. Den øverste filmen av akryl-maling er allerede mykt, holde maleriet ved romtemperatur vil ytterligere mykne det. Installer en termostat i rommet der lerretet er holdt og overvåke det daglige.
Fem.
Heng maleriet hvor det vil være best bevarte. Ikke plasser et maleri over en peis Mantel: The sot og varme kan skade den. Selv i ikke-tre peiser, har du problemet med en skorstein gjennomføre trekk og fukt inn i rommet.
6.
Hold maleriet vekk fra varmekilder, ultrafiolett lys, direkte sollys, støv, fukt og fuktighet. Disse elementene kan fremskynde den naturlige aldringsprosessen av maling og forårsake skade som tidlig falmede farger eller sprekker.
7.
Ha en profesjonell henge maleriet. Dette betyr enten å plassere en løkke på hver side av toppen av rammen og suspendere den med wire, eller å sikre en ledning til baksiden av maleriet med en skrue på hver side. Ikke henge bildet på en spiker, fordi som du lerretet svekkes med alderen, kan spikeren presse seg inn i den og bulk overflaten.
8.
regelmessig om rammen maskinvare. Er skruene eller ledninger løs? Er rammen kommer unglued? Er glasset skiftende innenfor rammen? Det er bedre å sjekke og fange en løs ledning enn å komme hjem og finne en rev maleri fordi glasset foran brakk da det falt i gulvet.

Andre artikkelen

 • hvordan arbeide med rå kamerabilder
 • hvordan å skissere en vegg veggmaleri
 • Slik redigerer bilder med blinkende ord
 • hvordan handcast
 • om kunst festivaler
 • hvor å endre et bilde til et kunstverk
 • hvordan du kan lage dine egne animerte filmen
 • hvordan å lage et verdenskart
 • hvordan å tegne ork ansikter
 • hvordan du kan dekorere klærne med tredimensjonale stoff maling
 •