hvordan ta overbevisende bilder

hvordan ta overbevisende bilderHar du beundre gode bilder, men føler at de du tar blir kjedelig, livløs, og mangel bravur? Har du ønske du kunne ta bedre bilder, men vet ikke hvordan du skal gå om det? Nøkkelen til å ta overbevisende bilder er enklere enn du tror

trenger Du:. .
Et kamera
Et åpent sinn.


en.
Change Your World View
De fleste mennesker opplever verden fra hodet nivå, og de fleste amatørfotografer bare løfte kameraet til øynene og skyte. Hvis du ønsker å ta mer overbevisende bilder, kan du prøve å fange verden fra et nytt perspektiv. Klatre i et tre, Crouch lavt til bakken, tilt kameraet på uvanlige vinkler, beveger seg meget nær motivet-eller veldig langt unna
Camera plassering utdrag emosjonelle reaksjoner fra betrakteren. . Close-ups foreslår intimitet, mens avstanden foreslår isolasjon. Flytte motivet off-senter gir mer av det omkringliggende området til å bli synlige, forankring den i sitt miljø. Fotografi verden annerledes enn folk vanligvis ser det, og publikum vil si: "Wow! det er uvanlig! "
to.
Tilstrebe Balance
Opprettholde balanse i bildene betyr kontrollere fordelingen av massen innenfor rammen. Dette inkluderer riktig posisjonering fag, områder av lys og mørke, eller til og med farge. Du kan ikke alltid flytte fag selv, men du kan endre din posisjon (eller kameraets) til en behagelig komposisjon er oppnådd. Tenk på et maleri i en bilderamme: plasseringen er ikke i det hele tilfeldig eller tilfeldig. Kunstneren (og fotografen) må vurdere alle sider av rammen: topp, bunn, venstre og høyre, og gjøre komposisjonen bor i den. .
3
Seek Kontrast
Det finnes mange former for kontrast: lys vs skygge, store kontra små, levende vs grå, grov vs glatt , action vs passive, glad vs trist, høye kontra korte, skarpe vs avrundet, grasiøs vs klønete, fett kontra tynne, blanke vs kjedelig . . . listen er nesten endeløs. Det ble sagt av den store fotografen Ansel Adams at han ville prøve i sine fotografier å span hele spekteret av verdier, fra jet tilbake til ren hvit-og alle gråtoner i mellom. Tilstrebe mange former kontrast i bildene dine, det vil få dem lagt merke
4!.
Fotografi lys og farge, ikke Emner
Når du begir deg ut på et bilde ekspedisjon, se etter vakre formasjoner av lys og farge, snarere enn fag. Hvis du tror av verden abstrakt på denne måten, vil du bli overrasket over hvor befriende det føles, og hvordan overbevisende bildene blir.
Enhver gjenstand kan gjøre en interessant fotografi, så lenge det er tente skikkelig. Med mindre du er en profesjonell fotograf med studio belysning, kanskje du ikke har mye kontroll over hvordan fagene er tent. Men ikke la dette stoppe deg. Du har kontroll over hvilken tid på dagen fag er fotografert, og fra hvilken vinkel. Seriøse naturfotografer har vært kjent for å stake ut et yndet sted for timer-selv-dager for å få det rette bildet. Noen overbevisende fotografier er glade for ulykker, være på rett sted til rett tid, men mange er resultatet av besværlige planlegging.
Fem.
Lær å se

Tar overbevisende bilder handler om å se-ikke klikke på lukkeren. Uansett hvor du er, selv når du ikke har kameraet med deg-get for vane å studere dine omgivelser. Tren deg til stadig å ta bilder-med tankene dine.
Det høres kanskje dumt, men prøv skyting 50 fotografier på badet, eller andre lukkede rom. Du vil snart begynne å legge merke til nyansene som aldri streifet deg før: det sprekk på flisen, den dryppende kranen, den lyseblå lyset gjennom vinduet. Det er flott praksis, og jo lenger du er der, jo mer vil du se.
6.
fortelle en historie
Kan et fotografi fortelle en historie? You bet! Tenk på bildene du har sett av soldater heve flagget på Iwo Jima under andre verdenskrig, eller Apollo 11 månelandingen, eller den første atombomben eksplosjon. De forteller alle sterke historier, og har forlatt uutslettelige spor i våre sinn. Men du trenger ikke å skyte en historisk hendelse for å danne en fortelling. En mor cradling hennes nyfødte forteller en fantastisk historie om pleie og kjærlighet, en valp sovende med en kattunge taler om vennskap og tillit. Når du søker etter fag, vurdere sin narrative aspekter. Spør deg selv:?. Hva betyr dette bildet si om seg selv, andre og verden rundt seg
7
Naturen er alltid estetisk, og vår beste læreren
Når du har "fotografen's block," se til naturen for svar. En dag med fotografering av blomster i en botanisk hage vil gi deg en grenseløs stilleben komposisjoner, mens en spasertur på stranden eller ved sjøkanten vil avduke utallige panoramautsikt utsikt. Og ikke glem at dyr gjør store fag, også. Prøv å besøke zoo, eller en hest ranch, eller et fuglereservat.
8.
Go Digital!
Digital fotografering er billigere enn film, og tillater du gjøre imponerende ting med bildene som ikke var mulig selv for noen år siden. Det pleide å være at du trengte en hel mørkerom for å smette unna, brenne, eller lage spesielle effekter. Ikke nå lenger. Dagens digitale bilder kan enkelt endres og forbedres ved hjelp av allment tilgjengelige bilderedigeringsprogram programvare-rett på datamaskinen
Tar overbevisende bildene er ikke magi;. Det bare krever litt planlegging og litt tenking -før lukkeren klikket. Happy skyting!

Tips og advarsler


 • Ta bilder med tankene dine før du tar dem med kameraet.
 • Et zoomobjektiv er en stor jobben du har råd til det.
 • Bli en fotografi klubb for oppmuntring og en sjanse til å vise frem ditt arbeid!
 • Andre artikkelen

 • om kunst festivaler
 • hvordan å sette trekkspill leksjoner å bruke
 • hvordan du bruker en klar pels på en mat brett
 • hvordan å lage en Niagara Falls skoleprosjekt.
 • hvordan du laster ned en yu gi oh gameboy advance rom
 • hvordan å bruke Apples Aperture
 • hvordan du installerer kanon hack development kit (chdk)
 • hvordan komme latex maling ut av teppet
 • hvordan å lage en visjon bord
 • hvordan å lage en korrugert tegn
 •