hvordan du sender inn kunst til gallerier og museer

hvordan du sender inn kunst til gallerier og museer



Hvis du er en solo artist prøver å bryte seg inn på scenen, kan det være skremmende å selv starte. Dette er en guide for å presentere arbeidet til galleri styremedlemmer og kuratorer

Du trenger:.
ART! du bør ha originaler samt digital og konkrete eksemplarer.
 Hvis du er en tre-dimensjonal artist, har bilder av arbeid fra flere vinkler.
.
Internett-tilkobling.
Business antrekk.


en.
Det første du må gjøre er å identifisere hva du prøver å markedsføre. Mange kunstnere har en rekke stilarter, og eklektisk er bra-til et punkt. Du trenger ikke wan å dukke opp i et galleri sier "Jeg er en fotograf og en maler og skulptør . . . vennligst ta noe "
Det er greit å ha flere sjangere du vil fremme, men alltid fremme dem en om gangen.
Når du har etablert hva slags sjanger du er fokus på, prøv å velge de mest salgbare stykker. Antallet avhenger av hvem du kontakter, og hvordan, og for hva slags show, så prøv å rangere minst dine topp tjue. Vær klar til å kun vise noen de fem beste, topp tre, eller en enkelt brikke.
to.
Forskning steder i ditt område. Hvis du er en voksende artist, gå for hjemmet feltet fordel der det er mulig. Mange byer har "Første fredag," "Third torsdag," eller lokale kunstmesser der du kan vise som en lokal kunstner. Når vi leter etter gallerier eller museer for å kontakte, sjekke ut hva slags kunst de viser. Mange klubber kun vise visse typer, stiler, eller føles av kunst. Noen steder bare har kvinnelige eller minoritets kunstnere, eller kunst av en viss tema. Det er bedre å sjekke enn å sende kunst der det ikke passer kriteriene. Mange gallerier har nettsider og MySpace-sider som inneholder informasjon om aktuelle utstillinger.
Hvis mulig, stikke innom og se kunsten de allerede har. Spør deg selv hvis arbeidet ville passe inn der. Hvis ja, plukke opp et visittkort eller spør personalet når de vil være på jakt etter nye innleveringer. Noen gallerier bestille år i forveien, og noen bare uker.
Tre.
Når du har kjøpt kontaktinfo for flere gallerier i ditt område, begynne å ringe rundt for å gjøre visnings-avtaler. Snakk direkte med en kurator, regissør, eller assisterende kurator eller regissør. Vær tydelig på at du er interessert i å sende ditt arbeid for vurdering, og være åpen til hva de forteller deg. De kan ha en innlevering prosess med post eller e-post, men hvis du kan, alltid sette opp en ansikt-til-ansikt møtet.
Fire.
Hvis du møter i person, behandle møtet som du ville et jobbintervju. I hovedsak er du intervju for et show, og din portefølje er din CV. Hvem du er fortsatt en svært viktig faktor, og din personlighet vil gjøre forskjellen om en kurator er på gjerdet.
Dress i business casual eller bedre antrekk. Være rent og godt kempt. Hvis du er ung spesielt, betyr en profesjonelt utseende mye.
Din portefølje bør være tilsvarende velholdt. Aldri vise en kurator din skisse boken, selv om innholdet er fantastiske. Har store utskrifter av fotografier eller malerier, eller store utskrifter av bilder av skulpturer. Eksempler på små skulpturer kan føres, men alltid har bilder av flere prosjekter på hånden. Skulpturer bør pakkes pent, pakket inn i bobleplast eller papir om nødvendig. Aldri gå i sjonglering løs statuetter og bruk aldri pakking peanøtter. Ideelt enhver artist skal ha en 10 "med 15" (eller større) portefølje av bilder, hver i god kvalitet. Over tid må du kanskje erstatte skadde eller ripete utskrifter (som er grunnen til originalene ikke er anbefalt), og sørge for at sidene er alle klar av fingeravtrykk.
Som en ny artist, bør du være takknemlig for den tiden du har til å vise arbeidet ditt til kurator og ivrig for tilbakemelding, selv om du ikke er umiddelbart plukket opp. I motsetning til de fleste jobbintervjuer, er et nei i dag ikke et nei for alltid. Lytt til hva kuratoren forteller deg, og holde det i tankene for neste møte.
Fem.
Dersom du kontakter et galleri på nettet, må du ha en profesjonell e-postadresse. Ideelt sett bør det bli rutet gjennom kunst nettstedet, men hvis ikke, bør adressen gjenspeile ditt navn eller merke. Silly eller smakløst håndtak, eller de refererer andre hobbyer, bør ikke brukes. Om nødvendig, foreta en ny e-postkonto for dette formålet. Sjekk galleriet hjemmeside for innlevering informasjon, og hvis ingen er tilgjengelig send en epost som ber for instruksjoner. De fleste gallerier vil be om en sampling av bilder, en lenke til et større galleri, og en kort bio. Dette bio bør være om kunstneriske karriere mer enn livet ditt, men du bør være sikker på å nevne ditt hjemsted /base. Gjør omtale av hvor ellers du har hatt show, men aldri lyver om å ha et show. Folk gjør forskning som slags ting, og det kan ødelegge karrieren din før den starter.
6.
Hvis du har problemer med å finne et galleri som vil vise din kunst, ikke bli motløs. Hvis du er ny, kan det være fordi du ikke er etablert nok i stilen din, eller bare fordi du ikke er kjent nok. Gallerier og museer er ofte non-profit, men de er alle bedrifter, og de ønsker ikke å tape penger. Arbeidet med honing ferdighetene dine, og bygge en historie for deg selv ved å skrive konkurranser (det er gratis seg!) Og det offentlege viser. Mange gallerier har åpne utstillinger der du kan betale en liten avgift (alt fra $ 5 til $ 30 er liten) for utskrift og ditt arbeid vil 100% garantert være med i showet sitt. Etterpå du har et galleri som du har vist på, og som kan hjelpe deg å komme i døren andre steder.
Hvis arbeidet ditt er trygt for en generell publikum (generelt unntatt erotikk og svært blodige horror arbeid) , kan du også ha forestillinger på kaffehus. Dette er en annen god måte å starte opp, men sørg for å sette priser for å reflektere at du er i et kaffehus. Du vil ikke selge en $ 400 maleri i et kaffehus så lett som i et galleri.
7.
Når du har blitt akseptert, vil du sannsynligvis måtte dekke kostnadene for å vise stykker selv. Et svært lite antall gallerier vil dekke kostnadene, eller noen av kostnadene, i bytte for en høyere provisjon på salget, men dette er sjeldent. Du vil vanligvis måtte dekke eventuelle utskrift, innramming, og transport på egen hånd.
I tillegg til dette, vil gallerier alle tar en prosentandel hvis et stykke selger, og at andelen varierer fra 10% til 60 %. Det kan også være en hengende avgift, som vanligvis er $ 5-$ 10 per stykke, som dekker arbeid med å forberede showet. Pass på at du vet på forhånd hva kommisjonen prisen er, og om det er en hengende gebyr. Hvis du har problemer å komme opp med hengende betale, snakke med kuratoren. Hvis de ønsker å vise dere, vil mange arenaer forhandle ned, tilbyr betaling planer, osv. Men, vil ikke alle arenaer gjør dette, så vær forberedt på en "tøff flaks" og prøver å ha en annen løsning hendig. Det kan bety lån fra en venn, med færre brikker, eller til å utsette et show. Ikke bli opprørt hvis galleriet ikke vil bøye sine regler for vise. Ikke alle gjør.
8.
Hvis du absolutt ikke kan overbevise noen til å vise frem arbeidet ditt, gjør det selv. Du vil sannsynligvis ikke ønske å gjøre dette med mindre du har en betydelig følgende, men hvis du virkelig ønsker å ha et show, leie et lager, hotell ballsalen eller konferanserom (les: IKKE en suite), eller til et galleri, og sette opp showet på egen hånd. Annonsere så mye du kan, sette opp en tabell over snacks, leie en bartender, og hold dine egne show.
9.
På natten av showet ditt (eller i tilfelle av en pågående engasjement, åpningen), inviterer alle du kjenner (rettelse: alle du kjenner som kan håndtere selv på en kunst show, eller som i det minste ville prøve veldig hardt), og kle bedre enn du tror alle andre til. Selv om arrangementet er casual, skal mennene ha på dress og kvinner en cocktail kjole. Hvis arrangementet er formelle, bør menn ha en Tux og kvinner et moteriktig aftenkjole, med hensiktsmessig og moderne smykker og profesjonelt stylet hår. Grave ut din gamle promenadekonsert kjole og bestemors perler er ikke en akseptabel løsning. Selskapskjoler kan ofte kjøpes brukt billig, og kostyme smykker er vanskelig å fortelle fra den virkelige ting så lenge det ser bra ut. Folk vil gi deg visse kvoter fordi du er en artist, men aldri ser ut som du er skrubbsulten på eget show.

Tips og advarsler


 • Møtende mottakelser for andre artister kan endear du kuratorer og kunstnere likt. En mer etablert kunstner i feltet ditt kan være i stand til å gi deg tips for hvordan du lykkes i din by, og hvilke gallerier du kan finne de mest flaks på.
 • juryerte viser tilbyr en sjanse til å få arbeidet ditt vises , med en pengepremie-hvis du vinner. Det kan være dyrt å søke om mange juryerte show, men å velge de riktige, som du sannsynligvis vil bli valgt for, kan hjelpe deg mye.
 • Non-juryerte viser er sjeldne, men finnes. Du må kanskje se utenfor byen din, men med åpen samtale viser som lar deg sende i arbeid med en garantert display er en enkel og vanligvis rimelig måte å få eksponering.
 • Noen gallerier leie veggplass. Hvis du har problemer viser, vurdere å leie plass for en måned eller to og holde en mottakelse i starten av showet. Du kan fortsatt listen som galleriet som et sted du har vist, selv om du betalte for det privilegium.
 • Vær vennlig til alle! Kunsten sirkelen er en liten en, og du vil aldri vite hvem som er bror av kurator, et yndet artist, eller til og med eieren.
 • Ta hvert kompliment og kritikk godt. Selv om det kommer fra en idiot, peker den ut gjør bare at du ser dårlig.
 • Andre artikkelen

 • hvordan gjøre voks for enkaustisk malerier
 • hvordan du kan dekorere ditt barns rom eller barnehage med deres favoritt tegneseriefigurer
 • hvordan å lage en Webkinz navn halskjede
 • hvordan gjøre blad rubbing kunst
 • hvordan dyne
 • hvordan å bryte ned en animasjon spasertur syklus
 • hvordan å tegne et realistisk portrett med blyant
 • hvordan du lager din egen familie vegg kalender
 • hvordan å lage en enkel ’bur’ anheng
 • Slik starter en mynt-op bilvask
 •