hvordan du gjør street photography

hvordan du gjør street photographyFotografer utvikle sine egne spesialiteter som de tar mer og mer bilder. Gjennom årene har jeg utviklet en rekke spesialiteter, men en av mine favoritt ting er å ta oppriktige bilder av folk på gata. Street photography var virkelig definert av den kjente franske fotografen Henri Cartier-Bresson som han utviklet sitt konsept i avgjørende øyeblikk. Konseptet er at hver Fotografiet har en avgjørende øyeblikk for det perfekte bildet. En illustrasjon på dette ville være å tenke på en baseball spiller fanger en ball. Det avgjørende øyeblikk er like ballen er på vei inn sitt mitt, hvis det fortsatt er i luften, du kjenner ikke utfallet. Hvis hans mitt har allerede stengt på ballen, er det for sent, du gikk glipp av selve fangsten. I denne artikkelen vil vi diskutere noen av de grunnleggende street photography og hvordan å være klar over at avgjørende øyeblikk

Du trenger:. .
Digitalkamera
Noen å se ryggen din.


en.
Det første å være oppmerksom på når du gjør street photography er at ikke alle ønsker å ha fotografert. Det er alltid godt å ha noen med deg for å se på ryggen din mens du er i kreativ modus. Du må også være klar over Heisenberg usikkerhet prinsippet. Prinsippet er definert som endringer at det å observere vil gjøre på fenomenet blir observert. Dette bildet er et klassisk eksempel. Før jeg løftet kamera for å ta bildet, var den unge damen ser rett på meg og smiler ikke. Sette kameraet til øyet mitt gjorde henne ser bort og smiler, skaper den dramatiske spenningen mellom henne og mennene rundt henne som prøvde veldig hardt å ikke sjekke henne ut. Det å observere skapt dette bildet.
To.
For å få virkelig oppriktig bilder av mennesker, det er ingenting som deltar på et arrangement. Folk er mindre opptatt med seg selv på arrangementer og ikke altfor opptatt av å bli fotografert. Dette bildet ble tatt på en nå forbudt gate hendelse ved Penn State University. Deltakerne måtte "kjøre" en mil og stopp ved fem-området tavernaer og drikke en 12-oz. øl på hver. Inntektene gikk til veldedighet, men for mange mennesker ville bli syk prøver å gjøre dette, og begivenheten ble til slutt forbudt. Den "smaksløkene" var egentlig ikke i det hele tatt opptatt av å bli fotografert.
Tre.
Moderne digitale kameraer gjør street photography veldig lett, siden du ikke er opptatt med å sløse film og måtte behandle den. Du kan fotografere mennesker og skape virkelig naturlige gaten portretter uten noen gang å se gjennom søkeren. Bare justere ISO-innstilling, slik at du kan ta bilder mens du går og fortsatt fryse bevegelse uten å bruke blits. Bruk en vidvinkel linse og hold kameraet sikkert mot midsection din mens du går. Ikke se på motivene dine og bare ta hundrevis av bilder for å få en god en. Denne typen "urban portrett" fanger ærlig uttrykk og følelser, det eliminerer observatøren effekten
4
Jeg kaller denne typen fotografi "wild fotografi" fordi det er som fange. . vill lyd for en film. Disse bildene nesten alltid krever redigering, så du må ha en ganske høy oppløsning for å gjøre denne typen fotografering. Jeg beskjæres nesten halvparten av dette bildet vekk, men uttrykket på den lille pikens ansikt er fredelig og uvurderlig.
fem.
jeg tok dette bildet mens du venter på min kone og datter. Selv om du ikke har en kone eller datter, bare lene mot en bygning og late som du venter på noen. En kjedelig utseende vil hjelpe diffuse tilstedeværelse av kameraet ditt. Jeg hadde tatt bilder av Chicago Theater før du tar dette bildet, og trakk seg tilbake til min spot mot bygningen, tenkte så de fagene jeg var bare å ta bilder av landemerket. Jeg kaller dette bildet "Ewww," fordi den beskriver utseendet på motivets ansikt mens du ser på "Wicked" skjerm tegn.
6.
Noen ganger motivet kan være helt uvitende om din tilstedeværelse, men det kan være interessant interaksjoner mellom andre rundt emnet. Denne personen var å lese høyt fra bibelen, som forårsaket dette interessant flyt av samspillet mellom barnet, bibelen leser og mannen med pipe, som var veldig klar over mitt nærvær. Street photography trenger ikke å være stridslystne å være effektive. Det gjør imidlertid kreve tålmodighet, disiplin og en vilje til å sette deg selv i noen ubehagelige situasjoner.

Tips og advarsler


 • Du trenger ikke en modell slipper å ta street bilder og vise dem kunstnerisk. Du trenger en modell utgivelse hvis du ønsker å bruke bildet for kommersielle hensikter.
 • alltid være trygt og har en venn med deg når du skal fotografere på byens gater.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du velger maling til et rom
 • hvordan å male et veggmaleri uten å bli kunstner
 • hvordan å lage skum veggdekor
 • grunnleggende typer belysning i fotografering
 • hvordan du oppretter en livaktig avatar ansikt
 • hvordan lagre bilder for ettertiden
 • hvordan å innlevere kunstverk til auksjon
 • hvordan du klargjør bildet for skjermen utskrift
 • hvordan du rengjør lerret malerier
 • hvordan å lage tekstur i et abstrakt maleri
 •