hvordan å vise arbeidet ditt i en alternativ arena

hvordan å vise arbeidet ditt i en alternativ arenaDa jeg først begynte, var en av de største utfordringene veggene. Du kan tenke deg å prøve å vise (visuell) kunst uten dem. Jeg hadde alltid vært åpen for å kjøpe kunst fra alternative arenaer (vinbarer, kafeer, etc. ) så hvorfor ikke vise det.
Som en fremvoksende artist eller en fremadstormende kurator, alternative arenaer som disse kan være en fin måte å få erfaring og eksponering. Her er noen ting du bør vurdere før du forplikter deg til en plass
en.
fleste alternative arenaer er veldig fornøyde med fordel for kunst og hjelpe lokale kunstnere, slik de fleste ikke tar et gebyr eller avgift. Hvis de gjør, sørg for at du vet hva du får for pengene dine. For eksempel, er de villige til å aktivt marked til sine kunder eller en mottakelse? Vil de betale for et nyhetsbrev? Hvis ja på noen av de ovennevnte 10-30% kan være rimelig ellers ville jeg anbefale deg å holde utkikk.
To.
Sørge for at deres identitet og dine er enige. I utgangspunktet, hvorfor skal kunst presenteres på et sted du ikke ville gå selv så hvis du ikke er en som drikker, er det kanskje ikke den beste passer for deg å vise i en bar. Like dumt som det kan høres, hvis du ikke føler deg komfortabel med det stedet du kunsten kanskje ikke heller.
Tre.
Jeg snakker mye om MARKED og budskap og oppfordrer deg til å tenke om begge før du forplikter deg til en plass. Hvem er kundene /markedet som vil se arbeidet ditt? Og vil de få kontakt med meldingen? En high-end frisørsalong for eksempel kan være den perfekte arena for mer dekorativ kunst, fotografi og abstrakte bilder, men noe med en mørkere melding kan ikke være hensiktsmessig, avhengig av klientellet.
fire.
Er arbeidet ditt beskyttet? Jeg startet hosting hendelser i en bar /nattklubb. Eieren tillot oss å bruke plassen til en angitt tidsperiode før de åpnet. Det var en flott mulighet for oss, men hvis du viser i en bar eller overfylte rommet, spesielt hvis det er dans besøke stedet før du forplikte arbeidet ditt. Se aktivitet og klientell av rommet og forstå hvordan og hvor arbeidet kan trygt vises. Også for frisører og restauranter, tenker om produkter og mat som skaper splatter og nærhet til arbeidet.
fem.
Angi en tidsramme for å la dem vert arbeidet ditt (1-3 måneder er vanlig) og spør hvordan salget håndteres. De fleste ofte de vil tillate deg å legge inn en uttalelse eller bio med kontaktinformasjon gjør du ansvarlig for salg og oppfølging.
6.
Jeg har en "ingen tomme vegger" politikk som betyr Jeg vil selge direkte fra veggen ikke gjøre kunden venter for arbeidet. Hvis du velger å gjøre dette gjøre at du har nok arbeid til å fylle ut eller vite på forhånd at arbeidet må bli liggende til om varigheten av showet.
7.
Når du forlater arbeidet med hvem som helst, hvor som helst må du ha en ferdig sendingen form eller en inventarliste undertegnet av begge parter. Du bør også være klar over at du er ansvarlig for arbeidet ditt i tilfelle brann, tyveri, etc. som deres forsikring sannsynligvis ikke vil dekke kunst som ikke er en del av dekoren. Bare spør om dette er et problem så det er ingen overraskelser senere.
8.
Siste og viktigste. Alltid stole på magefølelsen. Hvis det ikke virker som en god passform for all del gå bort og finne en som gjør. Tving aldri det

Tips og advarsler


 • Foreslått Venues. :- Vin Barer- Restauranter- Kaffebarer- Kontor lobbyer /Små bedrifter- Hair Salons- Butikker
 • Andre artikkelen

 • hvordan du oppretter en gni overføre tegning til papir av høy kvalitet
 • hvordan gjøre peanut folk
 • hvordan å tegne tegneserie drager ii
 • hvordan kulturelt tur washington, dc
 • hvordan å fortelle om din diamant er en falsk
 • hvordan å ramme en utskrift
 • hvordan å trekke en flip bok
 • hvordan å lage skum veggdekor
 • hvordan å klargjøre et lerret
 • hvordan å lage en plakat ramme
 •