hvordan å male med akryl maling

hvordan å male med akryl malingAcrylics, i motsetning til olje maling, er luktfrie, rydde opp enkelt med vann og ikke flekker klær eller hender. Akryl maling kommer i ulike størrelser tuber, krukker og konsistenser, og kan tynnes med litt vann (for en akvarell effekt), fortykket med Gesso, eller brukes som de er. Akryl tørker fort, noe som gjør det mulig å helt ferdig en hobby malt håndverk i minutter, eller en komplett, kompleks lerret å male på en kveld
en.
akryl maling kan lett bli blandet med andre farger. Ved hjelp av et ark vokset papir som en palett, presse litt maling ut av røret, legge litt av ett, to eller tre farger og bland sammen. Blending legger en interessant touch til et abstrakt maleri ved å spille med ulike farger i mange områder. Bruk denne metoden-å legge glitrer, snø eller glitter-når dekorere og male alle typer plakaten
2
akryl tube maling, da igjen på en palett, vil bli fuktig for. . noen timer ved lett topping hele paletten med et annet ark vokset papir. For å forlate natten, bruke spray flaske-fylt med vann-og lett spray maling før tildekking. Alltid sett på dekselet til rørene med maling etter å ha brukt dem. Akryl brukes i krukker kan børste-dyppet deretter malt direkte på lerretet.
Tre.
Buy børster som er uttrykkelig merket for akryl. Skyll hver etter skiftende farger og la den tørke. Det er best å ha to av hvert ofte brukte størrelse til å tillate en tørke mens du bruker den andre. Aldri la børster å sitte (børste ned) i glasset med vann. Bust vil bøye ute av form og bli ubrukelige.
Fire.
Vask akryl børster med en spesiell pensel rengjøring såpe eller en flytende pensel renere. Ha litt på håndflaten på den ene hånden, mens gni bust frem og tilbake inn i håndflaten på den annen side skaper et skum. Når palm har ikke mer maling kommer ut av det, tørre børsten med et papirhåndkle, mold det i form, og legge den flatt på et papir håndkle til tørk.
Fem.
Legg til en akvarell se til enhver maling-enkelt og raskt-ved å dyppe penselen først i vann og deretter inn akrylmaling. Børst lett over en papirpose for å fjerne overflødig vann, og maling på lerretet. La det tørke og gjenta prosessen med en annen farge for å legge til en annen akvarell virkning hvis ønskelig. Akryl maling, når fortynnet med vann, kan også brukes til luft børsting.
6.
Maskeringstape kan enkelt legges til og fjernes fra alle tørket akrylmaling uten å skade den eksisterende malingen. Dette gjør det enkelt å legge til et skarpt og rent kanten når det trengs på noen maleri. Stick tapen fast på lerretet, prøver ikke å male på toppen av kantene på tape, men i stedet på lerretet. Dette vil skape en skarp og definere kanten til maleriet. (Se bilde) Bruk denne metoden når en skarp linje er nødvendig. La det tørke noen minutter før du forsiktig fjerner tapen.

Tips og advarsler


 • En tykk, men også lag med akrylmaling, på undersiden av et kutt ut papir, kan fungere som klissete lim og kan brukes for collager. Lag plakater med Artist Acrylics som kommer i små krukker i en rekke farger, glitter og glitrer. De er billige og finnes i enhver hobbybutikk. Ved hjelp av akryl maling på en keramisk figur er en kreativ metode for underholdende selv de yngre barnet på regnværsdager. Akrylmaling er vaskbart, luktfri og rask til å rydde opp. Keramiske figurer også gjøre billige gaver. Coat spissen av åpnet tuben med maling med vaselin for å hindre at maling stikker, noe som gjør det enkelt å åpne og lukke malingen røret.
 • alltid tørke av tips av rør av maling før du skrur på dekselet. Aldri klemme røret fra bunnen, eller du vil skade røret og gjøre det søppel materiale.
 • Andre artikkelen

 • hvordan unngå compounding renter
 • hvordan du skal begynne å samle inn kunst
 • hvordan å selge bildene dine eller kunstverk online
 • hvordan du blir en spoken word artist
 • hvordan du kan lage dine egne animerte filmen
 • hvordan sekvensen enkaustisk voks malerier
 • hvordan du viser din barneklubb kunstverk kreativt
 • hvordan å trekke menns ansikter
 • Slik kritikk et familiemedlem skriving
 • hvordan du bruker en x-Acto kniv
 •