hvordan å lage en interaktiv tegneserie

hvordan å lage en interaktiv tegneserieI 80-tallet og 90-tallet var det flere serier av bøker skrevet ved hjelp av "Velg ditt eget eventyr" fortellerstilen. Også kalt spillet bøker, sette disse historiene leseren i hovedpersonen sko og spurte ham eller henne til å ta avgjørelser gjennom hele boken. Jeg leste disse bøkene som en gutt og har mye moro å søke ut de ulike alternative avslutninger. Med hver lese, hvis du har gjort ulike valg, var det som å lese et kjent, men ny historie helt
Comics allerede kommet med innebygd interaksjon-rennene mellom hvert panel krever leseren å fylle i rubrikkene for hva som skjer videre-så kombinere tegneserier med «Velg din egen" fortellerstilen virker som en naturlig ting å gjøre. Mens dette kan sikkert gjøres med print tegneserier, er netteikneseriar leserne til å klikke på en "neste"-knappen mens du leser arkiver-så erstatte klikkbar opsjoner er en enkel hoppe for leserne å godta. Hvis du ønsker å prøve ut denne stilen-her er hva du trenger å vite og gjøre-for å gjøre eksperimentet en suksess

Du trenger:
Imagination
. Din vanlige tegneserier forsyninger.
Skrive budsjett eller grunnleggende html kunnskaper.


en.
Plot ut hovedsaken. Før du kan begynne forgrening av, må du ha en solid koffert! Din hovedhandlingen bør omfatte alt en vanlig historie ville. Enhver type historien kan jobbe for dette-drama, komedie, eventyr, science fiction-men den grunnleggende historien elementer må på plass for å gjøre de avgjørelsene du setter før leseren har noen følgeskader vekt
<. br> 2.
Identifiser poeng av avvik fra hovedsaken. Noen ganger er det så enkelt som å lage en høyre eller venstre, og andre ganger det kan være å velge å møte med en annen karakter versus gå hjem. Konsekvensene kan være alt fra et tap av tid i visse scenarier (som fører til potensiell svikt) eller bare en sidewinding tur i en annen retning før de får videre med resten av historien.
tre.
bestemme når, om noen gang, den alternative historiene bli med hovedhistorien. Så din Hovedpersonen velger å unngå å møte mobben sjefen for den nødvendige informasjon for å komme gjennom den neste utfordringen. Har han finne ut informasjon fra noen andre og fullføre oppgaven (deretter møte den opprinnelige historien er i gang), eller gjør hun helt glipp av informasjon, skru opp utfordringen og bli handikappet for resten av historien (som kan nå bli forkortet fordi hun er savnet en viktig ledetråd, og vil lide en tragisk slutt)?
fire.
Ha en ultimate, hoved endte i tankene fra begynnelsen. Du trenger ikke å vite hver del av dialogen som skal skje på hver side eller alle mulige alternative ending fra ordet gå, men å ha et reisemål i tankene vil holde dine historier på sporet og hjelpe historien stadig bevege seg fremover.

fem.
Velg synspunkt historien blir fortalt fra. Den originale "Velg ditt eget eventyr" bøker ble fortalt fra synspunkt av leseren som hovedpersonen eller helten. "Du går inn i rommet og se. . . "Eller" Du peker pistolen på Guido og si . . . "Comics kan utnytte den andre personen narrative stilen ved å vise hva hovedpersonen ville være å se i hvert panel. Mindre involvert, men like interaktive ville være å bruke en vanlig tredje-person fortelling og be leseren til å hjelpe ulike karakterer å velge mellom angi valg.
6.
Hold kontroll over historien . Så mye du vil at publikum skal føle seg involvert og investert i historien din, kan du ikke la dem har så mye svaier at du mister kontrollen. Du tilbyr dem alternativer innenfor rammen av et univers du har opprettet, ikke la dem fortelle historien for deg.

Andre artikkelen

 • hvordan du klargjør bildet for skjermen utskrift
 • hvordan å lese gravstein symboler
 • hvordan finne et trygt tatovering butikk
 • hvordan å tegne symmetriske ansikter
 • hvordan å tegne Chibi dyr
 • hvordan du kan designe din egen vinyl klistremerker
 • hvordan gjøre kunstverk med line gravering
 • hvordan sekvensen enkaustisk voks malerier
 • hvordan å tegne dyr portretter
 • hvordan du velger maling til et rom
 •