hvor å fastsette barket male på veggene

hvor å fastsette barket male på veggenePeeling maling kan ha flere årsaker, men alle av dem er skjerpende! Oftest grunnene er vann-relaterte og inkluderer vannlekkasje, maleri i veldig fuktig vær, og bruke et strøk maling da den første ikke har hatt tid til å tørke. Den andre hyppig årsak til avskallet maling på veggene er anvendelse av en type maling over en annen type

Du trenger:.
Paint skraper
. Sandpapir.
Sparkel eller annen vegg-reparasjon materiale.
Vannavstøtende primer.
Paint for å dekke peeling området.

Vann-Related Lekkasjer


en.
Sikle avskallet maling og føler for fukt under. Selv om veggen føles ikke våt, med hånden over omkringliggende områder. Områder i gips eller andre innvendige overflater plaget av fukt føler ofte kaldere enn områder der malingen er lyd. Du kan også se sprekker eller gropene i gips påvirket av fuktighet. Utsett ommaling til du finner den mulige fukt kilden.
To.
Undersøk hele spekteret av mulige fukt kilder. I en leilighet, ser for rørleggerarbeid drypp eller høy kilder til fuktighet (som dårlig ventilasjon hvis badet veggene er peeling). Finn ut eller be om superintendent hjelp i å avgjøre om problemet kan stamme fra din nærmeste nabo leilighet eller den ene over deg. Peeling maling på yttervegg eller en som inneholder et vindu kan være forårsaket av problemer i vinduskarmen, en mindre tak lekkasje eller selv peker (mørtel) av en yttervegg. Du må kanskje vente til utleier kan takle problemet.
tre.
Legg til din liste over mulige fukt kilder deg å sjekke om du bor i et privat hus. Sprekker i ytre stukkatur, maling eller Fasader kan føre til avskalling på innvendige vegger. Sjekk takflater, takrenner og skorstein blinker (selv om skorsteinen er på den ene siden av huset, reiser vann langs bjelker å forårsake fukt problemer på andre områder). Sjekk både fra utsiden og fra loftet, om mulig. Ser hardt på gjengrodde beplantning, dårlig luftsirkulasjon forårsaket av store buskete busker kan være kilden til avskallet maling på innsiden eller utsiden vegger.
fire.
Fest mistenkte årsaken først, deretter male. Sikle og sand av alle avskallet maling og eventuelle maling på kantene løsnet under skraping. Reparer sprekker eller gropene i gips med sparkel. Flere tynne strøk er mer effektivt enn en enkelt tykk. Sand spackled området da tørker, slik at området blander jevnt over i resten av veggen.
Fem.
Bruk vannfast primer i et tynt lag og la tørke grundig. Påfør vegg maling, bruker nesten-tørr børste for å fjær kantene av nymalte lappen, blander dem inn i eksisterende maling. Ved store peeling områder, kan det hende du må male hele veggen.

Adressering Andre årsaker


en.
Avgjøre, spesielt hvis peeling er utbredt, om peeling veggen ble sist malt i veldig fuktig vær. Dette kan være riktig på både utvendig og innvendig vegger. Høy fuktighet kan gripe en knapt synlig lag av fukt på en vegg, noe som gjør det vanskelig for nye maling til følge. Etter hvert som fuktighet senker, vil du se boblende, peeling eller flasser. Sikle og sand for å produsere en jevn overflate og repaint når du kan være sikker på minst en kopi av tørt friske dager.
to.
Finn ut hvor raskt peeling veggen ble sist malt. Et rush jobb, som innebærer å legge til en ny lakken det øyeblikk den forrige pelsen virker tørr eller nesten så, ser fint når det er første ferdig. Maling, derimot, tørker utenfra, og maling som bare føles knapt tørt på overflaten kan fortsatt være vått under. Blokkerer luftsirkulasjonen hvert strøk må tørke kan produsere eventuelle peeling. Sikle, sand og la minst 24 timer for hvert strøk med maling tørke. Oljebasert maling kan gjøre med 48 timer per strøk.
tre.
Pass, før du maler, som du har valgt rett type maling på den nye jobben. Tildekking gamle oljebasert maling med nye latex, eller den andre veien rundt, eller lag på en av de nye alkyd, fargede flekker, eller glasur er ofte en oppskrift som ender med peeling. Hvis den forrige maling jobb er veldig gammelt, eller du kan ikke avgjøre hva slags maling ble brukt tidligere, har tenkt å starte jobben med en primer for å sikre god vedheft.

Tips og advarsler


 • Ikke bli motløs hvis din første løsning er bare delvis. Peeling problemer kan være vanskelig, vedvarende, og i behov av mer enn én strategi-profesjonelle malere vil være enige. Vær stolt av den fremgangen du gjør og fortsette å prøve.
 • Andre artikkelen

 • hvor å fjerne tørr maling fra glass
 • hvordan å lage flygeblader for en fest
 • hvordan du navigerer en kunst rettferdig
 • hvordan du bruker en histogram i fotografi
 • hvordan å lage skum veggdekor
 • hvordan å opprettholde takfot og takrenner
 • hvordan bli Hello Kitty’s Ichiban fan!
 • hvordan bruker en animatør en arbeidsdag?
 • hvordan ta vare på akrylmalerier
 • om olje pasteller
 •