hvordan gjøre gratis flyers hjemme

hvordan gjøre gratis flyers hjemmeTil tross for Internett, flyers er fremdeles en god måte å markedsføre bedrifter og spesielle arrangementer. De kan være så enkelt som en enkelt ark å dele ut eller tack på en telefonstolpe, eller de kan være forseggjort, tre-fold, full-farge flygeblad som utstillingsvindu en bedrift. De er ikke vanskelig å lage, men ta de noen trodde

Du trenger:. .
Computer
Tekstbehandlingsprogram.
Photo manipulasjon programvare.
Publiseringsprogrammer.
Skriveren.


en.
Bestem hva slags flyer du trenger. Hvis du trenger et enkelt ark, er det enkelt. Hvis du trenger en tri-fold, tar det litt mer arbeid. Faget vil diktere design. For eksempel, hvis du er fremme et band på en klubb, vil ett enkelt ark bli best. Du kan inkludere et bilde av bandet, en overskrift, det hvem, hva, hvor, når og opptak kostnadene alt på ett ark i en enkel design som kan leses raskt. Hvis du er fremme ditt i hjemmet gave kurv virksomhet, vil en tri-fold design bli bedre slik at du kan legge til flere detaljer om dine produkter.
to.
ta bildene du trenger for flyer og laste dem opp til datamaskinen. Tone og størrelse dem i Photoshop eller et annet bilde manipulasjon programvarepakken. Hvis flyer er å være svart og hvitt --- selv på noen annen farget papir --- konvertere bildene til gråtoner. Sett dem alle på ett sted på datamaskinen der du kan finne dem lett. Bruk en oppløsning på 200 dpi (dots per inch) eller 300 dpi for best bilde kvalitet.
Tre.
Skriv din Flyer innholdet i en tekstbehandler. Ikke vær en lang. Bruk korte, konsise setninger. Skriv korte avsnitt av ikke mer enn én setning hver. Påse at du inkluderer kontaktinformasjon eller plassere en hendelse finner sted sammen med priser. Prissettingen er ikke nødvendig på et produkt informasjon flyer fordi du prøver å lokke folk til å kontakte deg, men det er nødvendig for en hendelse.
Fire.
Start layout i hva DTP (DTP) program du bruker. Dette kan være så enkelt som Microsoft Word eller Pages, men hver av disse vil begrense design. En god low-end, er rimelig DTP program Swift Publisher. For den beste designen evne, er et program som QuarkXPress eller Adobe InDesign er nødvendig, men disse programmene er dyre. Hvis du skal lage en masse brosjyrer og andre publikasjoner utformet, kan de være verdt investeringen.
Fem.
Plasser bildene og teksten der du vil ha dem. Ikke bruk for mange fonter eller for mange farger. Enkelt er bedre. Skriv ut en prøve og sjekke det for skrivefeil og å se hvordan den ser ut. Har den all den informasjonen du trenger? Har utformingen fange øyet? Spør andre folk hva de tenker på det og foreta eventuelle nødvendige endringer.
6.
ut den endelige versjonen på skriveren hjemme.

Tips og advarsler


 • Hvis du bare trenger 25 eller så flygeblad, kan du skrive dem selv. Hvis du trenger mer enn 25 flyers, vurdere å gå til et trykkeri, og betale for å få flyers skrives. Dette vil være mindre kostnadskrevende i det lange løp fordi du må kjøpe mer papir og mer blekk for å fylle opp skriveren.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å tegne dyr portretter
 • hvordan du gjør en rask enkel billig maling behandling for møbler
 • hvordan du bruker facebook inviterer
 • hvordan du bruker en histogram i fotografi
 • hvordan å bruke lim i skjerm-utskrift en t-skjorte
 • hvordan gjøre deg til en animert tegneseriefigur
 • hvordan å tjene lettjente penger i denne økonomien
 • hvordan du blir en spoken word artist
 • hvordan du tar bilder av Pikas
 • å jobbe et polaroid-kamera
 •