hvordan du skal begynne å samle inn kunst

hvordan du skal begynne å samle inn kunstNoen nylig stilte følgende spørsmål: Jeg har jobbet veldig hardt de siste årene, og jeg endelig har litt penger å bruke på kunst. Men, med fare for å høres uneducated, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Har du noen forslag
jeg
en.
Noen av mine favoritt (og mest givende) prosjekter er de hvor klienten ikke vet hva han /hun liker, eller hvor jeg skal begynne. Uansett hva beløpet du er villig til å bruke, å kjøpe et kunstverk kan være skremmende. Et kunstverk er ofte en stor utgift (og vanligvis en "ekstra") og fordi folk flest ikke er fullt bevandret i kunsten markedet de er redd for å gjøre en kostbar feil.
Hvis du virkelig er i ferd med å investere en betydelig sum penger i noe vet du lite om jeg vil anbefale at du oppsøke profesjonell og gjøre noen undersøkelser, akkurat som du ville var å kjøpe et hus, en forlovelsesring eller en bil. Ett sted å begynne er med en kunst konsulent. I utgangspunktet, kunst konsulenter er uavhengige rådgivere som representerer samlere. En god kunst rådgiver vil først finne ut hva det er du er interessert i å kjøpe og organisere en innsamling plan som er riktig for deg. Kunsten konsulent eller rådgiver bør da ta deg til en rekke kilder som artist studioer eller gallerier å gjøre ditt kjøp. Vi fungerer som kunst verden guider, så å si. En kunst konsulent vil også jobbe med deg for å vurdere hvor mange brikker du er interessert i å anskaffe, hvor mye penger du ønsker å bruke, den tidsrammen for bygging samlingen din, og hvordan fungerer vil fungere sammen som en samling.
to.
Andre gode ideer er å bare glemme å kjøpe for nærmeste fremtid, og komme ut der.
tre.
Start møtende ditt lokale galleriet utstillinger, museum show, kunst og antikviteter auksjoner, og besøk lokale kunstnerens atelier.
fire.
Når du reiser ta en titt på kunsten i de stedene du besøker, slik at du ser noe annerledes enn hva som er tilgjengelig hjemme.
fem.
Du bør også prøve surfer gjennom kunsten delen av din lokale bokhandel og se hva kunstnerne appellerer til deg. Kjøp bøkene eller skrive ned navnene og fortsette å legge til i listen over tid. Du vil sannsynligvis begynne å se et mønster på denne listen-noe felles blant alle de forskjellige artistene du notere ned. Du kan finne, for eksempel at du stadig trekkes til impresjonisme eller abstraksjon.
Seks.
Du kan også abonnere på noe kunst magasiner og legge til i listen din som du blar i sidene av hver utgave. Gå til en stor bokhandel og du vil som regel finne sin kiosk lastet med alle slags kunst magasiner designet for å appellere til forskjellige målgrupper, kunstnere, samlere, forhandlere, akademikere, etc. Du bør kunne finne en som passer for deg.
7.
Når du vet litt om hva du liker, kjøpe bøker i det området av interesse, og lese dem! Få på epostlisten til hver galleri eller museum som omhandler ditt interesseområde. Kjøp og les galleriet og museet utstillingskataloger, også. Og komme ut der og holder ser kunsten i seg selv. Jo mer du ser på kunsten i mer du vil begynne å forstå og sette pris på det du ser.

Tips og advarsler


 • Når du har gjort alt dette, du er godt på vei mot å ha en trøst nivå med den typen kunst som du liker. På dette punktet bør du begynne å identifisere anerkjente forhandlere eller kunst konsulenter i ditt område som kan lære deg mer, og hjelpe deg å gjøre en klok kjøp.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en barna kunst & håndverk portrett Picasso-DaVinci stil
 • hvordan å tegne tekstur
 • hvordan å lage flygeblader for en fest
 • hvordan å male et klart blomstervase
 • hvordan å lage mønstre med encaustics
 • hvordan tjene penger på å selge kort online
 • hvordan å legge tekstur eller impasto effekt i et maleri
 • hvordan du oppretter en kids oppskriftsbok mal
 • hvordan du bruker pulver klovn makeup
 • grunnleggende typer belysning i fotografering
 •