hvordan du oppretter en netteikneseriar

hvordan du oppretter en netteikneseriarOpprette en netteikneseriar kan være morsomt, så vel som en stor hobby. For en heldig par, kan det være lønnsomt også, men holde fast med den morsomme delen, og du bør være greit

Du trenger:.
Internett-tilkobling, photomanipulation programvare, noen ferdigheter med HTML og skriving, og tegnesaker.
.


en.
Kom opp med en slags inspirasjon. Dette er kjernen i ideen din, bare prøv å unngå noe så klisjé og du bør gjøre greit. Sum denne ideen opp i 200 ord eller mindre.
To.
Plot ut ideen din. På dette stadiet, bare avgjøre hva som egentlig går i historien, og gjøre opp noen tegn design. Vurder dette "skrubbing det ut" scenen.
Tre.
(Valgfritt) Hvis du er en forfatter uten kunstnerisk talent, begynne å lete etter en artist. Vær forberedt på å tigge. Hold i det, det er mulig
4
Sett deg ned og skrive et manus. . . Bruk helst standard format hvis du gjør dette som et samarbeid. Selv gag tegneserier trenger skript, dette hjelper deg til å finne på ting før de får trukket.
fem.
Tegn grove skisser. Mediet spiller ingen rolle, tabletten kan være papir eller digitalt
6
Ink skissene. . . Eliminer noe du ikke og slette blyanter, og flytte det inn i sluttbehandlet form. Også legge til detaljer som bare antydet i roughs.
7.
(Valgfritt) Legg toner og /eller farge. Dette bidrar til å bringe ut detaljer og legge litt dybde til det komiske. Men ikke alle stiler fungere godt med det.
8.
Brev stripen. Legge til tekst, snakkebobler, og alle andre detaljer.
9.
Gjenta trinn 5-8 etter behov for å opprette 10 strimler. Dette er minimum for å sikre at du vil finne hosting, samt lage en original buffer (som er fint hvis du velger å ta en dag fri, eller bli syk).
10.
Last opp din strimler sted, for eksempel Flickr eller deviantART.
11.
Finn hosting, tilpasse nettstedet ditt, og last opp dine tegneserier der. Det en rekke alternativer, og du må lære et minimum av ekstra koding. Ikke legg til flere steder, det utvanner din unike, og du trenger dem senere. Konvensjoner skal være så inn i tillegg.
12.
Market din netteikneseriar. Den åpenbare råd er de ulike kollektiver, men se etter noen annonsering muligheter som dukker opp, og se etter relativt billige annonsering som Project Wonderful. Husk også å ha en jevnlig oppdatert oversikt over minst en gang i uken.
13.
Etter ca 10-20 oppdateringer, lage merchandise. Du vil ha en Print-on-Demand stedet å gå med i utgangspunktet, men du bør oppgradere til slutt å beholdningen på hånden.
14.
Videresend all innsats etter behov. Fortsett å gjøre dette, og du kan ha en vellykket netteikneseriar. Lykke til!

Tips og advarsler


 • Hvis du ikke har noen kunstnerisk dyktighet eller skriftlig ferdighet, ikke gretten. Samarbeid med de av gjensidige ferdigheter er meget mulig. Bare husk at du er likeverdige partnere, og prøver å splitte oppgaver hensiktsmessig.
 • ingen forsøk hvis motivasjonen er profitt-baed. Hvis så, vil du mer enn sannsynlig bli skuffet. Dette er best for de som forsøker å etablere en portefølje eller bare ha det gøy.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage mønstre med encaustics
 • Slik starter en mynt-op bilvask
 • hvordan du laster ned en yu gi oh gameboy advance rom
 • hvordan å tegne kjendiser
 • hvordan du lagrer skjermen for fremtidig utskrift
 • hvordan å trekke menns ansikter
 • hvordan du gjør en rask enkel billig maling behandling for møbler
 • hvordan du oppretter en kids oppskriftsbok mal
 • hvordan du justerer timingen i en Mazda6
 • hvordan å tjene lettjente penger i denne økonomien
 •