hvordan du oppretter en gni overføre tegning til papir av høy kvalitet

hvordan du oppretter en gni overføre tegning til papir av høy kvalitetHvis du noen gang har gjort en skissebok tegning, serviett Doodle eller andre kunstverk på "ikke så bra" papir som du ønsket at du kunne overføre til en høyere kvalitet papir, men visste ikke hvordan . . . så les videre!
Jada, du kan re-tegne bildet på mer egnet underlag (lerret, høyere slipepapir, etc), men det sjelden kopierer den samme mengde intensitet som den opprinnelige, med mindre du møysommelig setter tid i det. Vel, er et lettere alternativ som kan barbere av timer for å prøve å duplisere stykket å bruke "Rub overføringsmetode". Jada, det finnes produkter på markedet som kan hjelpe deg med dette, men de koster penger, og du må søke kunst forsyne butikkene for dem-som tar tid og kan noen ganger drepe den første gnisten så vel som inspirasjon. Følgende teknikken jeg skal diskutere er lett, bør ikke koste deg noe (forutsatt at du har disse grunnleggende forsyninger), og vil ikke skru opp momentum

Du trenger:.
Den opprinnelige kilden tegningen.
et godt utvalg av tegning blyanter (i en knipe, god "ol myke # 2's fungerer like bra).
lav "tack" maskeringstape.
rimelig tracing papir.
et lys (valgfri /men optimal, avhengig av hvor mange detaljer du vil kopiere fra originalen).


en.
Velg tegningen. Som jeg nevnte, kan kilden tegningen være noe du har tegnet på alle typer papir. Du kan også ønske å, som en praksis trening, har et bilde (fotografi, clip art) som du kanskje ønsker å bruke, til Vamp opp, endre eller spille rundt med. ta stykket og sikre det til tegnebordet ved taping ned hvert hjørne.
to.
nå, får et ark kalkerpapir, og legg arket over den opprinnelige tegningen. Hvis du bruker en lys boks, vil den opprinnelige tegningen bli tapet på lyskassen, med kalkerpapiret lagt på toppen av den opprinnelige.
Tre.
Når du har stilt opp i tracing papir, sikre det ned ved taping hvert hjørne med et lite stykke maskeringstape, og begynner å spore tegningen. Med en myk bly blyant, prøver ikke å spore bildet ved hjelp av "sketchy" linjer, heller, bruke fet, bevisst linjer som definerer omrisset av bildet du kopierer. Prøv ditt beste for ikke å stoppe midt i mellom en kontur /form, fordi det punktet hvor du fortsetter vil vises opplagt for betrakteren og vil nesten alltid samsvarer ikke med konsistensen av disposisjonen.
Fire.
Sjekk tegningen din når du er ferdig tracing det. Når du er fornøyd med resultatene, gå inn og spore detaljene (mønstre, teksturer, etc) som du ønsker å beholde og gjenskape i den nye overføringen.
Fem.
Når du er ferdig med dette og du har sjekket tracing, fjerne spores tegning samt den originale kilden skisse /tegning fra din lyskasse eller tegning overflaten. Ikke bli kvitt den opprinnelige tegningen, vil du lagre den som en referanse når du utfører overføringen.
6.
På dette punktet, bør du ha en ny overflate du ønsker å overføre tegningen til. Få hva den er klar, og tape det hardt ned på tegningen overflate-sikring av alle fire hjørner med maskeringstape. Hvis du valgte å bruke lerret som allerede er strukket og innrammet, legger du et par bøker eller blader under lerretet rammen på baksiden av lerretet, slik som å "løfte" lerretet og holde den fra knekning. Eventuelle andre papirer /brett skal være lett å sikre til tegningen overflaten.
7.
Når den nye tegningen overflaten er sikret, ta spores tegningen og snu den med forsiden ned på tegningen overflaten (pass på at du plasserer den ned akkurat der du vil den skal vises på papiret /lerretet), og deretter fest den med maskeringstape.
8.
Ha blyanter klar, og sørg for at du har rask tilgang til en knivsliper-eller bare holde minst 5 blyanter klar (jeg foreslå å bruke en myk bly). Ta blyant og, holde den slik at den siden av poenget blir brukt til å skygge, dekke hele bildet du spores på den andre siden, til du har en stor, fet blotch av bly på den siden mot deg. Jeg pleier å gjøre dette i to passerer én gang vertikalt, og en gang horisontalt, for å sikre full dekning.
9.
Når du føler at du har dekket hele overflaten av spores tegningen, og det er ikke mer å skygge over, stopper og løfter opp den ene enden av kalkerpapir. Den overførte linjen "bør" være mørk, men ikke så mørk som den originale line-you'll har tid til å fikse den og legge mer tone senere. Når du ser de overførte linjen i én del, sjekk de gjenværende delene-du nettopp har overført tegningen og kan nå legge til farger uansett medium du ønsker å jobbe i.

Tips og advarsler


 • IKKE RUB for hardt på kalkerpapir-blyanten POINT kunne rive papiret.
 • Andre artikkelen

 • om fargefilm utvikle
 • hvordan å lage morsomme plakater
 • hvordan handcast
 • hvordan å tegne biler og bildeler
 • hvordan tjene penger på å selge kort online
 • hvordan å lage en collage av frimerker
 • hvor å fjerne urenheter i adobe photoshop
 • hvordan å male en akvarell portrett
 • hvordan å lage en unik scrapbook?
 • hvordan bruker en animatør en arbeidsdag?
 •