hvordan dokumentet kunstsamling

hvordan dokumentet kunstsamlingNår folk flest kjøper kunstverk de rett og slett bringe dem hjem, installere dem og trives med dem. Når samlinger vokse eller smaker endre en uunngåelig redigering prosessen skjer og noen jobber vind opp i lagring eller under senger og i klesskap. De fleste av oss aldri ta neste skritt å organisere vår kunst poster, opprettholde nøyaktig telling av det vi har og hvor det ligger, fotografere og dokumentere arbeidene, innhente informasjon om kjøpesum og jevnlig oppdatere våre forsikringer for å reflektere de elementene vi samler og samler i våre liv. . Jo større en samling blir mer uhåndterlig blir det å begynne å organisere og dokumentere arbeider

Du trenger:
den opprinnelige kilden tegningen
. et godt utvalg av tegning blyanter (i en knipe, god "ol myke # 2's fungerer like bra).
lav "tack" maskeringstape.
rimelig tracing papir.
et lys (valgfri /men optimal, avhengig av hvor mange detaljer du vil kopiere fra originalen).


en.
Hvorfor trenger du å katalogisere kunst samling? Det er noen veldig gode (og ofte oversett) grunner til dokumenter dine samlinger. Først, til verdier av kunstverk endrer seg over tid og å opprettholde riktig nivå av forsikringen dekning for en samling (selv om det er for bare et par stykker av kunst) er det viktig å ha gjeldende takster eller i det minste en gjeldende anslag på riktig nivå av forsikringsdekning. I forbindelse med eiendom planlegging, i tillegg, kan en aktuell oversikt over dine kunstsamlinger være uvurderlig. Ofte folk ikke innser hva de har og hva og hvordan de ønsker å distribuere det til de har en spesifisert liste foran dem. Det er ofte beskatning problemer at boet planleggeren kan ønske å vurdere når han eller hun har fordelen av en samling inventar.
Hvordan går du om katalogisering en kunstsamling? Målet ditt bør være å ha en godt organisert, systematisk oversikt av verkene. Du vil ha noe som du kan legge til over tid som du anskaffer nye kunstverk og noe som du kan enkelt referanse når du trenger et stykke informasjon. For de fleste betyr det en fysisk hard kopi av dokumentasjon, samt en elektronisk versjon (er). Du må ha flere kopier av inventar og innskudd dem på ulike steder for lagring, for eksempel på flere datamaskiner og back-up disker, i en safe eller hvelv, med advokat, og /eller i hjemmet ditt også som kontoret. Uansett hvordan du velger å organisere inventar bør du være sikker på at den er komplett og brukervennlig.
For noen mennesker i oppdrag å organisere hele sin kunstsamling er skremmende, og de ønsker å ansette en profesjonell vurdering firma, cataloger eller konsulent for å dokumentere sin kunstsamling. Andre foretrekker å organisere sine egne materialer og faktisk nyte prosessen med detaljering sine kunstverk, og bare kalle en appraiser i spesifikke saker. Uavhengig av tilnærming du tar, må du samle følgende informasjon for å nøyaktig katalog og dokumentere din samling:.
2
gode bilder av bitene som viser forsiden og baksiden , topp og bunn (eventuelt), detaljer og bilder av hele arbeidslivet.
3
fysiske opplysninger om hvert verk som dimensjoner
fire.
regninger for salg eller fakturaer fra første kjøp
fem.
eventuelle etterfølgende avgrensningsbrønn for hver brikke
6.
kopier av artikler eller utdrag fra noen bøker, tidsskrifter eller essays der kunstverket har dukket
7.
informasjon om hvor og når kunstverkene har vært utstilt eller på lån til et museum

8.
tilstandsrapport eller restaurering /konservering dokumentasjon

Andre artikkelen

 • 80-årsdag dekorasjoner
 • hvordan å trekke en elliptisk bue
 • hvordan bli kunstner vellykket?
 • hvordan å male realistisk flammer
 • hvordan du oppretter perspektiv i sort / hvitt fotografi
 • hvordan å trekke en sint ansikt
 • hvordan du oppretter en netteikneseriar
 • hvordan å lage blad veggdekor
 • hvordan du kan lage dine egne animerte filmen
 • hvordan finne inspirasjon til din egen kunst
 •