hvordan å lage kreative plakater

hvordan å lage kreative plakaterKonfrontert med et blankt ark av plakaten bord, kan jobben med å komme opp med en kreativ plakat være en skremmende en. Men, ved å følge noen grunnleggende retningslinjer, steg-for-trinn etableringen av et attraktivt, effektivt plakaten er ikke like overveldende en oppgave som det kan virke. Bare husk at målet ditt er å få andre til å ta en nærmere titt på plakaten, og komme unna med litt grunnleggende informasjon. Du kommer til å bruke farger, en flott grafikk og fantasien for å nå dette målet

Du trenger:.
Stort ark med plakaten bord (24 inches med 36 inches).
Fargede markører.
Kladdepapir.
Blyant.
Målestokk.
Grafikk (for eksempel tegninger, utskjæringer, bilder, diagrammer).
Letter stensiler (valgfritt).
Hvit lim.
Saks.


en.
List den informasjonen som absolutt må være med på plakaten. For eksempel, hvis du annonserer ytelsen til en lokal teatergruppe, trenger du informasjon som dato, klokkeslett og sted hvor stykket vil bli presentert sammen med tittelen på stykket og enten billettpriser eller et telefonnummer å ringe for billetter. Hvis du trenger å lage en vitenskap prosjektet plakaten, vil du ønsker å inkludere navnet på prosjektet, trolig i form av en hypotese eller et spørsmål.
To.
Bestem på en stor grafisk element for plakaten. Ved å ha en stor grafisk, vil du tiltrekke øyet til et samlingspunkt på plakaten. Muligheter for grafikk inkludere slike ideer som en svart-hvitt-tegning, et fotografi, et diagram, en åpning fra et magasin, eller et abstrakt design.
Tre.
Velg en farge for plakaten Styret som koordinerer godt med både motivet og grafikken. For eksempel bør fargen på en plakat som vil inneholde en full-farge fotografi plukke opp en av fargene i bildet, en svart og hvitt bilde ville være mer effektivt vises på en fargerike plakat bord enn på en hvit en. Hot pink ville sannsynligvis ikke være det beste valget for en plakat som beskriver en alvorlig sak.
Fire.
Mount grafikken på en fremtredende, men interessant stilling på plakaten bord. Prøv å vippe grafikken til venstre, for eksempel, om lag en tredjedel ned fra toppen av plakaten. Vurder å bruke en svart markør å skissere kanten av grafikken for å gjøre det skiller seg ut mer effektivt.
Fem.
Bruk målestokk til å tegne en tykk blyant linje der du vil at tittel på plakaten skal vises. For eksempel, hvis du har skrå grafikken til venstre, vil du kanskje at plakaten tittelen til å vippe i samme vinkel. Når blyant linje er trukket, lett skisse i brev eller bruke sjablonger hvis du ønsker.
6.
Velg en komplementær farge for utfylling av bokstavene. Bokstavene vil ha betydelig mer "pop" hvis du disposisjon dem i sort. Hvis plakaten er en svært mørk farge, kan du vurdere å kutte ut bokstavene i en lysere farge og fester dem.
7.
Consult listen over elementer som skal inkluderes på plakaten og finne en unik måte å inkludere dem. For eksempel, på en hvit plakat kan du liste opp elementer ved hjelp av forskjellige farger for hver i regnbueørret-rekkefølge. Eller du kan skjære ut passende former (for eksempel ballonger, hjerter, hendene eller hva som passer ditt formål) og skrive ut en bit av informasjon om hver og lim dem tilfeldig på plakaten.

Tips og advarsler


 • Vurder å bruke en mørk farge markør og målestokk for å skape en ramme rundt alle fire kantene av plakaten for et mer ferdig utseende.
 • Plan ut plasseringen av hvert element før liming noe ned.
 • Andre artikkelen

 • Slik redigerer bilder med blinkende ord
 • hvordan å selge paparazzi bilder
 • hvordan finne riktig god sommer kunst leirer
 • hvordan du kan delta i 24 timers tegneserier
 • hvordan du bruker kritt bord maling
 • hvordan du bruker en x-Acto kniv
 • historie graffiti kunst
 • hvordan å skrive i kalligrafiske stil med en nummer 2 blyant
 • hvordan å sponse en skrivekonkurranse
 • hvordan å tegne et realistisk portrett med blyant
 •