om kunstgallerier

om kunstgallerierKunstgallerier, noen ganger kalt kunst museer eller kunstutstillinger, er populære over hele verden. Noe om god kunst som trekker folk i døren til kunstgalleriene gang på gang å se sine favoritt biter. Kunstgallerier har eksistert i lang tid, tilbyr mange fordeler for samfunnet og er tilgjengelig i noen form i de mest bebodde områder av kloden

Du trenger:.
Keramisk stykke å dekorere
. Akryl maling.
Børster.
glitter.
Newspaper.

Identification

Et kunstgalleri er, per definisjon, ingen plass som er utformet for det formål å vise kunst av noe slag. De aller fleste av kunstgallerier er ment å vise malerier, skulpturer, veggmalerier og andre slike synlige former for kunst. Kunstgallerier kan brukes til andre formål enn å vise grafikk, men for å være et kunstgalleri i displayet må være deres viktigste bekymring.

Typer

Det finnes flere forskjellige typer kunst gallerier som finnes i dagens samfunn. Først av alt, faller hver kunstgalleri i ett av to kategorier: offentlig eller privat. Offentlige gallerier er generelt nonprofit og er åpne for publikum, noen ganger på en nominell avgift. Private gallerier, derimot, er privat eid og kan være tilgjengelig til bestemte grupper eller enkeltpersoner. Private gallerier er også ofte business gallerier der kunsten på skjermen er også til salgs. Sammen med tradisjonelle museet kunstgallerier finnes også online gallerier og forfengelighet gallerier (der kunstnere betale galleriet for å vise sitt arbeid).

Historie

Så lenge mennesker har vært å skape kunst, det synes, de har blitt skape kunst gallerier for å vise det. Uansett hvor rudimentær eller primitive, kan menneskeheten spore kunstgallerier tilbake til våre tidligste begynnelse. Faktisk, hulene hvor forhistoriske kunstnere skapte sin kunst også doblet som kunstgallerier for dette arbeid. Siden da, har samfunnet produsert stadig større og mer utsmykkede kunstgallerier, særlig i form av offentlig kunst gallerier. Eksempler på moderne kunstgallerier inkluderer Louvre i Paris, National Gallery of Art i Washington, DC, og Galeria OMR i Mexico City.

Geografi

Kunstgallerier finnes nesten overalt i verden der befolkningstettheten er tilstrekkelig til å støtte dem. I dag er det viktige kunstgalleriene i alle land i Nord-Amerika, hele Europa, i Asia, i Midtøsten, i Sør-Amerika og over hele det afrikanske kontinentet. Og, dersom lokale og privateide kunstgallerier vurderes, så det kan sies at nesten hver eneste by i den siviliserte verden inneholder minst ett kunstgalleri.

Fordeler

Kunstgallerier bærer med seg mange forskjellige fordeler for samfunnet . Først og fremst, visning av kunst i gallerier gir et nivå på kultur og sivilisasjon til en by som ville være fraværende uten. Store byer som Tokyo, New York, Mexico City, Buenos Aires og London ville alle miste et visst kultivert element hvis de skulle miste sine kunstgallerier. På samme måte som musikken hjelper transformere en sentrumsområdet til mer enn bare et urbant stue, til et kunstnerisk sentrum av former, kunstgallerier bidra uhyre til samfunnet. Sammen med dette også er det faktum at mange offentlige gallerier rundt om i verden er nonprofit og er tilgjengelig enten ingen eller svært liten kostnad.

Andre artikkelen

 • hvordan å ordne bilder i en kunst studio
 • hvordan å vannmerke bildene dine
 • hvordan finne en krystall hodeskalle
 • hvordan du viser ditt barns kunstverk
 • dekorere ideer for et 80-tallet tema party
 • hvor å fjerne urenheter i adobe photoshop
 • hvordan å tegne kjendiser
 • hvordan å underholde små barn hjemme
 • hvordan å fotografere refleksjoner i sort / hvitt fotografi
 • hvordan gjøre dumme ansikter
 •