hvordan du bruker vinyl maling masker

hvordan du bruker vinyl maling masker"Bruk av vinyl" eller "Hvordan bruke vinyl male maskering"
enklere enn du tror. Det tar bare litt planlegging fremover

Du trenger:.
Stryk (ikke den typen du bruker til å vaske et vindu
.  Det er en spesiell type som er mye stivere enn at en og kan finnes i de fleste laging deler av din favoritt varehus).
Den vinyl seg selv som er variert i sin styrke, fleksibilitet og farge.
.
Et fett blyant for merking på underlaget.
 (Underlaget er materiale som du skal søke på vinyl til.
).
En lav selvklebende tapen.
 Dette er viktig når du jobber med vinyl som er precut i delikate eller komplekse former.
.
Et målebånd for å sikre at vinyl ender opp akkurat der du vil ha den.
.
Noen slags kutte enheten.
 En stickpin vil gjøre, men vanligvis er folk som gjør dette profesjonelt (som jeg brukte til å) vil bruke en xacto kniv.
.


en.
Søknadsprosessen vinyl til alle overflater er en som, når det gjøres riktig, etterlater en varig og tilfredsstillende effekt. Denne artikkelen vil fremdriften med den forutsetning at du allerede har valgt ønsket sted å bruke vinyl til, og at du også har fått vinyl som du ønsker å søke.
Første trinn er å forberede for oppgaven. Hvis du fikk vinyl precut fra et tegn butikk eller fra en hobbybutikk da er du allerede i god form.
En av de viktigste tingene for å være sikker på er å rengjøre overflaten av objektet du søker på vinyl til. For de vanligste elementene som har vinyl brukt dem den beste støvsugeren er Isopropylalkohol. Du kan få denne nesten hvor som helst og det er relativt billig. For alle overflater som du er redd for å skade bare bruke varmt vann og en mild såpe, og pass på å skylle alle såpe bort og tørke helt i overflaten.
To.
Nå bør prøve å finne den nøyaktige posisjonen som du vil at vinyl skal plasseres i. Sørg for å finne midten av vinyl seg selv og bruke den til å midtstille vinyl søknad innen substrat eller til minst få vinyl i den posisjonen du vil og orientert i ønsket retning. Bruke målebånd og fettet blyanten vil bidra til å få ting "på linje" før du er ferdig med å bruke vinyl.
Tre.
Med de fleste vinyl programmer form og størrelse gjør at du å utføre en "hengsel" for å bruke vinyl riktig, slik at det vil vare og se profesjonelle ut.
The "hengslene" er ikke komplekst eller er det hemmelig. Det er bare en nyttig teknikk for å bruke vinyl til de fleste underlag.
Plasser grafikken på ønsket overflaten og tape den ene siden av grafikken til overflaten. Ved hjelp av denne teknikken kan du line den opp rett før du prøver å plassere vinyl på underlaget.
Fire.
Ved å bruke teipet ned siden som en "hengsel" du kan trekke kompet bort fra vinyl ved å vippe den over på seg selv. Vær forsiktig under dette trinnet fordi du må sørge for at ikke smuss eller olje fra hånden din kommer i kontakt med den klebrige delen av vinyl. Det vil vare lenger og se bedre ut hvis den holder seg ren.
Fem.
Nå kan du snu den tilbake over å sørge for å holde den motsatte enden (en som ikke er teipet til underlaget. ) Godt, slik at vinyl er suspendert fra overflaten du skal bruke den på. Når du er i denne posisjonen kan du nå bruke sugefot starter på kanten som er teipet ned. Firm trykket bør søkes om en varig program. Det er viktig å huske på at slagene du bruker være veldig fast og for deg å begynne hver bevegelse sentrert (fra øverst til nederst. ) Og når den delen direkte i kontakt med nal er på plass for å bevege seg litt videre langs vinyl, slik at enden som ikke er tapet ned for å langsomt komme nærmere underlaget.
6.
Når vinyl er helt presses ned på overflaten, fjerne programmet tape og tape du brukte som en hengsel. Det er viktig å merke seg at du bør gjøre dette i en langsom bevisst bevegelse. fisking fjerningen ved 45 graders vinkel som vist er også nyttig. Skulle noen av vinyl ikke holde hensiktsmessig å underlaget nøye bruke nal på stykket som er peeling.
Hvis du ser noen bobler i vinyl så sørg for å dytte en svært lite hull i boble og glatt vinyl ut med fingeren.

Tips og advarsler


 • Vinyl er oftest brukt til glassflater og bil maling. Andre overflater kan ta spesielle hensyn eller andre tiltak på hensiktsmessig måte forberedt før påføring vinyl.
 • Med noen skarpe gjenstander må du være forsiktig med din xacto kniv det er utrolig skarpe og vil kutte deg uten at du realisere den.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en bøtte trommel
 • hvordan du velger et matt for en shadowbox bilderamme
 • hvordan å male en akvarell portrett
 • hvordan handcast
 • Slik beskytter du et utkast tabell
 • hvordan gjøre pinne filmer
 • hvordan å tegne en tiger
 • Slik: photoshopcs3: lag
 • hvordan å male havet scener med akvarell
 • hvordan bruke photoshop filtre på vinterlandskapet bilder
 •